Це той самий підарастовіч, який в унісон з кацапідарами звинуватив наше ППО во влучанні кацапідарської ракети в будинок у Дніпрі? Це такий же агент кацапів, як і дерьмак, тільки дєрьмак їбе наші гаманці, а підарастовіч їбе мозок.
Зелені підкацапники. Не всі кацапи погані, є і харошіє! Нам з ними ще жити! Готуйся до мирного плану!
Чого обдурив? Придбав в Омані. Дивимся на призначення zeленої гниди, які він робить зараз. Все ніяк не могла впорядкувати слів щодо нового призначення на посаду голови ОВА Одеської області. Якось так виходить, що всі призначення на ключові посади у нас відбуваються на 95% (це я ще оптимістично), чітко за принципом аксіоми Ескобара. Ті рідкісні виключення коли нормальному призначенню вдалося пропєтлять поміж краплями золотого дощу з одного відомого (який вже задрав вкрай) офісу, лише підтверджують правило. Просто пост фіксація нового призначення в Одеську область, за яке довгий час йшли торги як на базарі. І наторгували Олега Кіпера. Ще декілька тижнів тому це ім’я зʼявилось в якості кандидата на посаду і я пішла в Гугл щоб вчергове ох@їти. Нижче приведу цитату Анатолий Бойко: «Володимир Зеленський сьогодні ОСОБИСТО представив в якості очільника Одеської області Олега Кіпера, який за часів Яника був заступником начальника Головного слідчого управління ГПУ, куди його призначив тодішній генпрокурор Віктор Пшонка, чия дружина, за даними журналістів «Схем» досі має російський паспорт і який за період з 24.02.2022 вже !двічі! їздив у відпустку за кордон» (с) - нагадати вам чия дружина мала російський паспорт і чим закінчилось те призначення? От немає навіть бажання поемоціонувати. Як пороблено. А може я помиляюсь і Кіпер очінь хороша людина і може мені навіть доведеться брати свої слова назад? Нє, ну раптом? (с)
Ночью аэродром в Миргороде накрыли,правда я проспал хоть и окна открытые были.Наверное орки обиделись за четверг когда птички к ним летали.Честно говоря первый раз видел в реальности слаженную пару как на параде шли.
...як виявилося - і не про все вони знають... (бо коли треба було зі спадку України вивозити (крАсти) "докумєнти і карти", вони крАли "самальоти і ракЄти"...) З.ЬІ. ...по-перше кац-и не читають старі папери срср, по-друге - означені спорУди будувались із розрахунку ВИТРИМУВАТИ пряме влучання ядерним зарядом близько 40Ктн...
...виникла думка по розміщенню ядерної зброї ув білорУсії : МОЖЛИВО - кацапи передислоковують (ще більш-менш придатні) заряди, щоб СВОЇ не захопИли і не лупонули куди хочуть (ну, тіпа : кадИрка - по прігОжину, і/або навпаки) ??
до лампочки. По перше при сучасній протидії ППО мало що долетить, по друге достатньої якості відновлення займає декілька днів. І той, існують обхідні маневри, відомі тому хто в темі. Реально дієво тільки знищення техніки. Знову ж таки, ідіотів все меньше на рахунок тримати все в купі.
В мене виникло таке питання - чомусь завжди наголошують саме на літаках , а за гвинтокрили мовчать. Жодного разу не чув щоб просили Апач чи Хью. З чим це пов'язано? Вистачає своїх? Складність в обслуговувані?
Вертолеты вроде бы хороши против куч танков и толп пехоты, при отсутствии ЗРК и авиации противников. С танками москалей ЗСУ и так справляется. Ходить москалей толпами давно отучили. У противников , клятых москалей, есть ЗРК и авиация. Вот и выходит, что вертолеты нужны во вторую - третью очередь. Сначала нужны ракеты малой и средней дальности - разбить ЗРК противника , раздолбать аэродромы москалей вглубь на на 300....500 км. Очень нужны были штурмовики и вертолеты с противотанковыми ракетами, когда стояли колонны техники москалей под Киевом. Но это время давно прошло. Ситуация поменялась.