Скільки бачив і чув прильотів. Не можу зрозуміти чому громадяни не кажуть, що прильоти від кацапідарів? Знімають репортаж у нас в дворі, тьотя Аня каже, є "прильоти".. які нахер прильоти? Від кого? Так і кажіть, як моя мама, сказала "ібашать орки з Білорусі літаком. Блять!" Тьотя Аня в етері. Маму не показали.... Хер його знає хто їбашить. І ще додає сусідка: "хочемо щоб усе це прекратилося!" Мля .. Пздц, перемоги трє бажати!!! Бо прекращається тільки сєроє вєщество в мізках.
Все прекратится, когда москали сдохнут. Иначе это как раковая опухоль. Если хоть одна клетка останется, то болячка может снова рецидивировать.
Так треба казати і транслювати. Це як в 2019 році деякі піднімали келихи: лиш би небило війни! А як же 2014??? Ото ж таке..
2014-ом любимая сказка была что Рашка захватит всю страну и пусть лучше все воюют на Донбассе.Про то что вся боеспособная орда зависла в Крыму и боеспособный резерв составлял 10-12 тысяч как то скромно умалчивали крича что сейчас Путин нападет.
Вчора прожив першу добу при температурі 37,5. Що набагато краще за 39,5 Кашлю майже немає, трохи дошкуляє слабкість. На вівторок поїду до лікаря. Слухати легені.)) Життя покращується.
Хрен кацапам і зелопідорам на всю морду! Світло буде! Привіт парні! якась хренотінь: потух тахометер на приборці Лачика...купив аналогічні лямпочки від Нарви уп. 10 шт по 11грн і поліз сьогодні міняти...заодно вирішив поміняти всі в підсвітці приборки щоб 2й лаз не лізти - 170 000км/11років відходили...в інтернеті скрізь показують/пишуть що 5 лампочок...ага...5 підсвітка з голубоватим силіконовим ковпачком (В) і 1 підсвітки електронного табло одометра з біло-голубим ковпачком (В/W)...добре що взяв 10 шт а не як хотів спочатку 5шт...6 шт і поміняв.. но то все фігня...після того як поміняв всі вирішив викинути згорівшу а решту кинути "про запас"...кинувся тестером тикати - з 6 поміняних звоняться лише 2...4 шт в обриві!...як так?...чи пострушував коли колупав?...ввечері точно не світився лише тахометр! ...містика..
Так! Я сьогодні ще вилежуюсь. Завтра трохи наведу лад з пляшками та вином, а у вівторок поїду до ескулапа))) Дякую! Пс. Два тижні дощів призвели до того, що вже лопаються буруньки на саджанцях. А ямок майже не набито...
А у мене таке питання. У понеділок вже можна брати у руки бензопилу? Грушу встиг до свят завалити, а горіх ні.
Ну так є не світлодіоди, а саме лямпи під підсвітку панелі, вони наскільки я пам'ятаю 12/24 вольтові.
Створення нових індустрій неминуче стає новим витком інфляції. Це природньо і такий порядок речей, тому що якщо в країні все дешево, це означає, що в ній просто нічого нема. Ані технологій, ані розвинених суспільних інститутів, ані якихось інших атрибутів сучасної цивілізації. За допомогою штучного інтелекту я спробував змоделювати суспільство, в якому представники середнього класу мають змогу принаймні раз на 10 років відправитись в орбітальний круїз. У нас вийшло, що в такому суспільстві має проживати щонайменше 20 млн громадян, а номінальний ВВП має бути не менше $120,000 на особу. В такому суспільстві буханка хліба коштуватиме від $5, а мінімальна ціна людської праці – $50 на годину. Ми спробували змоделювати набір іновацій, які потрібно створити, щоб отримати ось такий космічний човник для індивідуальних орбітальних круїзів. Потім оцінили необхідний рівень інвестицій та їхню форму. Через те, що всі іновації є досить науковоємними, вийшло досить велике державне плече – 50-90%. При цьому 100% забезпечення академічного рівня розвитку. Для досягнення цього потрібно мати високі та прогресивні податки з ПДФО від 25% до 60% та ПДВ >25%. У такому режимі суспільство розвиватиметься від середнього рівня по ЄС з найвищими темпами розвитку по ЄС щонайменше 18 років. Такому суспільству потрібно забезпечувати середню тривалість життя на рівні щонайменше 85 років, та продуктивний робочий стаж щонайменше 45-50 років. А для цього потрібно мати розвинену систему охорони здоровʼя та прогресивну систему соціального заохочення та персональних мотивацій. Таке суспільство потрібно дуже серйозно захищати, адже на планеті знайдеться досить багато дикунів, які за пляшку горілки будуть намагатися знищити чужі досягнення, щоб наблизити "буржуїв" до своїх рідних скрєп та вигрібних ям. Індивідуально ці завдання виконати неможливо, а тому прийдеться формувати соціальну згуртованість із розвиненої етики, системи права та потужних соціальних інститутів. Весь цей план можна розписати до дрібних деталей. Але його має прийняти суспільство, якому лінь, яке не довіряє, яке не дуже здатне на самопожертви та зусилля, яке хоче обманюватись популістами та шукає простих рішень. Власне, вибір напрямку розвитку – це і є те, що відрізняє цивілізацію від дикунів.
Я горіха 2 тижні тому різав зі сльозами на очах....років 15 тому як тільки поставили бетонного забора поряд від дороги проріс горіх...ну думаю нехай росте...а він від малечку почав родити і горіхи мякі і великі...цієї зими замітив що горіх підняв 1 бетонний прольот десь на 4см і здвинув той прольот в середину десь на 4см ...бетон фундаменту лопнув і тріснули плити забору...довелось зрізати...тепер ні тіні ні горіхів...