Я 2 дні пролежав, думав що здохну. За те сьогодні вже тиняюся по дворі. Вже другий раз за місяць грип
У 21:30 температура впала до 38,3. Навіть непогано поспав. У 00:30 прокинувся, відчуваю себе добре, але... 39,3 ((( Пішов пити парацетамол та відерко чаю. За півтори години температура почала потроху падати. Вичитав, що сумісне вживання парацетамолу та німєсілу категорично заборонено. Отакої. А я ледь не вжив. Інтенсивність пульсу також падає, дві доби калацупало 90+ У цілому стало краще, єдине що бентежить - надто висока температура.
Не вистачає мій препиздент (єрмак або вовандель з прутнем по роялю. Кого ще? Пс. Мій глава СБУ. Мій міністр оорони.
Доброго дня всем.Под утро приснился странный сон будто поехал я в соседнее село а там опять стоит блокпост и солдаты в пилотках и старой советской форме а самое интересное все вооружены СВТ-40, я спрашиваю откуда взяли такое добро а они отвечают что выдали.Ну говорю им радуйтесь что не трехлинейки получили,тут один солдат поднимает голову вверх и показывает на небо называя как то странно летящий объект.Поднимаю голову а над нами медленно пролетает В-21 в странном сетчатом камуфляжном раскрасе.
Не пью,с давление борюсь.Только иногда коньячка 50 грамм. Правда на подходе Пасха и в тот же день жене день рождение.
Вітаю панове. Хтів спитати. Коли кацапідари скидають ФАБи на Оріхів, буває таке, що вони скидають їх не тільки на місто, але й по позам ЗСУ?
Сіра зона і створюється для утилізації ФАБів, що б не літати в зону досяжності ППО. Б'ють роками по квадратах.
Я розумію. Є таке питання, чи є прильоти КАБів на пози ЗСУ. Я вважаю що є. Дехто вважає, що кацапідари нищать тільки цівілку
Кацальотчику головне виліт зробити і повернутися. А пропагандони самі придумають що завгодно. Я спочатку думав , що вони гатять помилково в одне місце, потім дійшло. Це проста імітація служби для начальства. От забора, до обєда.
Так Красна Армія в 43 знищила німців більше, чим їх жило в Німеччині до війни. Важливо правильні рапорти писати.
62 км, від пуска до цілі, йдуть на малій, кабрірують, скидають КАБ, уходять на розворот та зниження. Час помітності на радарах ППО 25-30 секунд.
Самый красивый репортаж орков был пару недель назад когда их "Гвоздика" пальнула по нашим позициям и все снимали операторы зомбоящика и через пару минут прилетел с ответным визитом кассетный снаряд и изрешетил самоходку,жаль пропагандоны уцелели.
Поганий Порох лобіював виробництво «Нептуна», котрий 13 квітня потопив крейсер «Москва». Хороший Зеленський, який три роки блокував ракетні програми, тепер придумав нове свято, яке відзначатиметься 13 квітня, коли «Нептун» потопив крейсер «Москва». PS: Окрема насолода читати зелеботів, які на повному серйозі пишуть, що «Нептун» створили при Зеленському Але в нас всі ходи записані.