мля...вже скоро обід а я все відписуюсь...то як контролюємо і нахвіга так багато аварійних прочисток каналізації...то нахвіга і кого навчаємо на права на штабелери??? мля а то що половина відвідувачів неадеквати і спускають в унітаз рулони паперу (раз в тиждень точно) а то що текучка кадрів така що тільки навчив людину а вона вже звільнилась...дурдом короче
ще в кінці совка дороблялись МіГ-21 до літака- мішені, все автоматично, посадка не передбачалась. Тренувалось ППО і винищувачі. А ця балалайка з найшвидших, приблизно 2 Маха може розігнатись.Якщо не попали, підривався хвіст.
Ще одна історія з мого життя. Після невдачі й відкату було складно знову готуватися до ще однієї висадки: всі розуміли – це квиток в один кінець. Але ніхто не відмовився, хоча нової спроби так і не сталось. Ну й добре. Зараз би про мене вже ніхто й не згадав. Та і чого варті ті згадки, якщо ти мертвий? Нічого не варті. До речі, “бойові” нам за цей двіж так і не нарахували, хоча обіціяли довго. Думаю, план був зненацька захопити ЗАЕС і забазуватися там в розрахунку, що росіяни не бомбитимуть станцію фосфором і термобаричною зброєю. Використати це як плацдарм для заведення основних сил. Був ще варіант летіти на вертольотах, але він ще гірший – росіяни би просто позбивали їх всі. При висадці почалися проблеми: мінування на березі виявилося набагато щільнішим, намалювалася батарея російських “Градів”, бетери, танк. Човни першої хвилі поверталися порожніми, але і вцілілих було. Ми, друга хвиля (ЗСУ, не спецпризначенці), стояли на березі, готові до подорожі на той берег Стікса. Нам дали відбій. (с)
Привітався.)) Breaking Bad в Україні. На Одещині знайшли підземний тютюновий цех, який приносив до 12 млн грн на місяць Виробництво організували 46-річний мешканець Черкас та 37-річний одесит, які обрали ділянку у Роздільнянському районі та викопали підвал, а зверху звели будинок. ⛏️Вхід до незаконного виробництва облаштували через сауну – в приміщенні зробили спеціальний лаз під лавкою для сидіння. А сировина, поліграфія та фільтри спускалися вниз на гідроліфті. В цеху можна було виробляти до 30 тисяч пачок цигарок на добу. ⚡«Бізнесмени» встановили автономну дизельну електропідстанцію, щоб замаскувати велике споживання електроенергії, а сировину та комплектуючі зберігали в різних населених пунктах Одещини. Коли поліція зайшла до цеху на місці працювало п'ятеро співробітників. (с)
А я ж розповідав, як їздив по зерно по області, зараз ТОТ, там дідусь на ділянці вирощує табак, раз на рік замовляв папір на цигарки, тай крутив собі. У пачки чи пакував чи ні не пам'ятаю. Все село курило його цигарки.
Блін,два місяці в резерві, вже дах рве,як я хочу на коп, сниться. Доброго дня,блін ,навіть в санаторій на 7 днів безкоштовно можна з'їздити.А мені краще з мд по полях полазити,не пускають.
Було таке... У 21 роц їздив крайнього разу. Зараз там ТОТ. Окуповано, та пдць як заміновано. Підриви цивільних були непоодинокі...
Блін, звучить як непоганий бізнес - план.))) Впевнений, що пацієнти, яких прийняли - зіц председатєлі Фунтьі. Голова яка це замутила - залишилась поза кадром.
на Тернопільщині у нас село промислово вирощувало тютюн...всі поля були в тютюні...колгосп сіяв тютюн і на кожного виділяли рядки сапати і збирати...а в кінці літа всі хати, всі плоти, все що тільки можна було завішано гирляндами з тютюном що сох...сушений тютюн здавали в колгосп. Привіт газогенеруючі! шо воно як?
Застосування упмк, дає змогу кацапідарам скидати с су-34 фаб-500м62, з корекцією по GPG/glonas/Bejgun чи як воно там зветься, на дістанції до 62 км від точки скида.
а мені на запит видало: «Halo» — американський воєнний науково-фантастичний телесеріал, заснований на серії відеоігор Halo. У серіалі знімаються Пабло Шрайбер, Наташа Мак-Елгон, Чарлі Мерфі, Джен Тейлор, Шабана Азмі, Букем Вудбайн, Кейт Кеннеді, Наташа Кулзак, Єрін Ха і Бентлі Калу, а бюджет оцінюється в 200 мільйонів доларів. Режисерами епізодів стали Отто Баферст, Джонатан Лібесман, Майкл Бассетт, Роель Рейн і Джет Вілкінсон[1]. https://uk.wikipedia.org/wiki/Halo_(серіал) а ще ігри по мотивам «Halo» от і сидів і гадав що ти вже в актори чи геймери хош податись
Zелеригопідари, довели страну до повного пдеця, не тільки з липня повертають ндс на пальне, вони починають поетапне збільшення ціни на електрику до рівня 5,5 грн/квт. Таким чином, особисто я буду платити замість 600 грн/міс, десь 2500 грн. Зато пенсіонерам підвищили пенсію на 700 гіперінфляціоних. Не те, що при Пороху.
При Порошенко всі "усталі ат вайни". При Зеленському всі блд, атдахнулі! Привітався! Продовжую "відпочивати", незважаючи на війну, весну та шашличний аромат. Блд!!!