Дивно, під містом я їх бачив років 40 щонайменше. Але у Оріхові/Преображенці не було випадків, щоб вони себе якось проявили. Передвісники апокаліпсису, не інакше...
Доброго дня,з святом,вітаю католиків з паскою. Видали форму, одяг спідній,носки і берці, все Турція,якість х.з.побачимо.
в мене ні. Зимові штани взагалі клас. Витримали багато чого і все ціле. Скоро нова видача, вже третя.
написано турція. Перші були наші. І сандалі зільоні, типу зимових берців, також турецькі. Мені не дали, лижі 45 широкі не завезли.
Привітався)) Всесвіт потроху їде дахом. Вирішив підтримати його у цьому. Земляний черв'як учора ходив до театру. Отакої.
#прочиестихи Экономическая мощь России, Мощь военная, врагам на горе, А также другие её мощи Будут выставлены в Успенском соборе. © Г. Бардахчиян (с)
Привіт пісятники. дещ...слякоть...понуро... вчора замість відпочинку і свята довелось повозитись з проводкою в батьківському домику...чортова миша погризла ввідний кабель і кабель в підвал і на насосну станцію...сцука обгризла ізоляцію в 2х місцях на кожному кабелі...причому на ввідному на 2х фазах і не вбило заразу (тушку не знайшов)...довелось 2 кабеля демонтувати, роздєлати, заізолювати жили і нановово прокласти...