От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    схоже це знову воно, маю пару знайомих що вичухались і лікаря що підтверджує чергову хвилю, змінений штамм. Такі ознаки.

Боб67, Igor 21, valdemars та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 6 шт.)
      Весы карманные ювелирные MH-500 предназначены для точного взвешивания ювелирных изделий , лекарствен...
      115 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Детектор валют DL-01 работает от четырёх батареек типа АА, позволяет проверить банкноты и документы...
      149 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Сенсорна сигналізація призначена як для охорони квартир, гаражів та ін. приміщень, так і місць стоян...
      296 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Основні відмінності від попередніх версій : - найголовніше це новий МШУ, і тепер прилад не глохне п...
      7199 грн.
    5. Зарядна станція EcoFlow Delta 2 Max, 2400 Вт, 2048 Вт/год Стан нової, не використовується.
      35000 грн.
  3. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    зробити тест?

Igor 21, valdemars та Briter подобається це.
  4. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Не завадить. Кажуть що на новий штам щеплення не діють. А може і банальні бронхи. Лікар не буде зайвим. Перехворів у вересні, ну його на ... Зато тепер знаю як виглядають галюцинації!:D
    Можна спробувати народні рецепти. ;)

240586545_1429215057450438_5972382511702281114_n.jpg 73333469_2454806938172399_4274955376920625152_n.jpg

ШВАРЦ33, ХапалАнДаг, Igor 21 та 4 іншим подобається це.
  5. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    діють, але щеплення не виключає болячки, тільки полегшує.
    Наразі стараємся не користуватись маршрутками і взагалі меньше лазити в купі людей. Нас вже попередили.

Igor 21, valdemars та ДВ762 подобається це.
  6. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна

Screenshot_2023-04-01-12-13-50-60_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.png

Зе бест))))

Igor 21, valdemars та ДВ762 подобається це.
  7. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Сперечатись не буду, кажу що читав. Старі вакцини останньому штаму до лампочки. Нової вакцини ще нема. Може і брешуть. Мені вже все одно. ;)

Igor 21, valdemars, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    та як все одно, коли при смерті смикати лівою чи правою ногою, є різниця.

Igor 21, valdemars, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Росія головує в Радбезі ООН це як вовки сторожать овець, Гітлер стає прем'єром Ізраїлю, Герострат очолює пожежну службу, в приміщенні концтабору відкривається нічний клуб, а Грета Тунберг стає доктором університету. А, хоча останнє вже теж.
    Цей світ йобнувся, прошу мене не вважати його частиною.

Nazar Rozlutzky (c)

Боб67, ШВАРЦ33, AlexLander та 3 іншим подобається це.
  10. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Я ж написав, що вже перехворів. І поки є імунітет, мені все одно якою ногою смикати. )

Igor 21, valdemars, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  11. A10A

A10A General-leutnant

Повідомлення:
    23.167
    Адреса:
    Київ, Україна
    ...а це сАме - "розрИв шаблону" (як елемент ІПСО, причому - розрахований саме на західного обивателя),
    ООН - організація, що цілком себе вичерпала (залишилась бюрократизована установа, де зароблЯють чималі гроші..., ну - і реномЕ (деякий політичний капіталець)...
    o_O

Боб67, Igor 21, valdemars та 3 іншим подобається це.
  12. oll13

oll13 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    818
    Адреса:
    Kharkiv
    Зеленопідари теж молодці. Замість того, щоб домагатись відсторонення кацапоспортцменів від змагань, вирішили просто заборонити нашим приймати участь у змаганнях де присутні кацапи. Їм ще і спорт вбити потрібно.

Боб67, ХапалАнДаг, valdemars та 3 іншим подобається це.
  13. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Не такий. Я учора 8 годин бігав по обрештуванню на 6метрову висоту - нагору, униз, на гору, униз.
    Через довбня замовника. Камери в нього не працюють... Коли гакнуло, я якраз був наверху.

Govtva, valdemars, Briter та ще 1-му подобається це.
  14. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Tonia Komar
    От і відзначили сьогодні день звільнення Бучі.

Щоб ви розуміли, захід провели, не повідомивши бучанців. Зробили междусобойчик для президента і мера міста. Привезли спеціально підготовлених людей, нагородили когось там, кого обрала влада місцева.

І ніхто. Ніхто! Жодним словом не згадав про тих хлопців, які прийняли перший бій з рашистами 27 лютого 2022 року у центрі Бучі.

Вони були взагалі перші!
    Ірпінь за той час, поки тут "зустрічали" рашистів підтягував сили, встановлював оборонні рубежі, озброювався.

А ці двадцять з лишком хлопців зібралися докупи, не знайшовши тероборони, яка виїхала з міста разом з мером, прийняли рішення битися. Пішли по домівках, взяти зброю.
    Що в кого було. Зайняли позиції і чекали на колону ворога ...

В тому бою брав участь мій брат.
    Тому я знаю про цей бій. Я бачила як він туди збирався
    Я чула його розповідь коли він звідти повернувся.

В тому бою загинув Володимир Ковальський. Воїн, який в АТО втратив обидві ноги. Відправив дружину з дитиною в евакуацію, а сам залишився обороняти Бучу. І він вийшов у цей нерівний бій! Останні його слова були:"Відходьте, хлопці, я прикрию!"

Так от.
    Ні про цих сміливців, героїв, які зупинили ворога у Бучі, ні Володю Ковальського ніхто сьогодні не згадав. Їх ніхто і не шукав, щоб запросити на вшанування.
    Імені Володимира Ковальського немає і серед банерів, що встановили у середмісті, на яких зображені полеглі бучанці.
    І ніхто вже тих самооборонців Бучі не згадує зараз, за рік. Чи згадають потім?

Проте мер Бучі, котрий нічого не зробив для оборони Бучі, отримав від президента нагороду для міста за всіх отаких бучанців, і навіть не скривився.
    А до цього мера було нагороджено "Орденом мужності".
    А Володі посмертно влада міста всього лише дала "Почесного громадянина Бучі".

Отак, блядь, і живем. (с)

Так їх жалоба по убитих в Бучі і не цікавила. Вони номер відпрацьовували.

Вони доклали б неймовірних зусиль аби Бучі не існувало взагалі. Бо Буча це вічний докір їм. (с)

Images:

Screenshot_2023-04-01-17-45-32-36_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    valdemars, A10A, alex_zn та 4 іншим подобається це.
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-04-01-17-52-21-01_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Ділюся неймовірною шпигунською історією, яка 2 дні тому отримала новий сезон.

Рівно рік тому, 1 квітня 2022 року, в аеропорті Гааги був затриманий і депортований громадянин Бразилії Віктор Мюллер Феррейра, який напередодні отримав запрошення на стажування в Міжнародний кримінальний суд (МКС) у відділ попереднього слідства на посаду молодшого аналітика з випробуванням 6 місяців. Новий співробітник МКС закінчив університет Джона Хопкінса в 2020 році з дипломом магістра за спеціальністю «зовнішня політика США». Феррейра розсилав своє резюме в різні урядові організації США і в ООН, посада в МКС зі стажуванням без оклада, схоже, зацікавила його більш за все.

По поверненню в Бразилію Феррейра був заарештований бразильською владою і 25 липня 2022 року засуджений до 15 років ув’язнення за обвинуваченням у шахрайському отриманні і використанні підроблених бразильських документів. Слідство встановило, що померла жінка, зазначена в його свідоцтві про народження як мати Феррери, ніколи не мала дітей, медичні дані про народження відсутні, як і пологовий будинок.

Було також встановлено, що справжнє ім’я Феррейри — Сергій Черкасов, уродженець Калінінграду (тимчасово окупований Кенигсберг), 11.09.1985 року народження. З 2010 року він по підробленому свідоцтву про народження отримав бразильські документи і з 2011 року проживав там під вигаданим ім’ям. З 2014 по 2018 рік навчався в Ірландії, з 2018 по 2020 — в Балтиморі, США.

Під час обшуку в його комп’ютері знайдений… повний опис його легенди, включно із вигаданим дитинством і батьками, місця знаходження таємних сховищ, з яких вилучені флешки з інформацією. Завданням Черкасова буда інфільтрація в МКС для отримання інформації в інтересах росії.

Виявлені зв’язки, куратор Черкасова з позивним «пірнальщик», реальний цифровий профіль, його мати і друзі ВКонтакті.

Вже в вересні 2022 рф запросила екстрадицію Чекасова нібито за обринуваченням в наркодилерстві — стандартний прийом для легалізації визволення чи обміну агента.

Але зараз декілька днів тому його видачі запросили Сполучені Штати у зв’язку з пред’явленим обвинуваченням за злочини на території США (посилання в коментарі).

Ну історія з компроматом в особистому комп’ютері свинолупого надихає: незважаючи на купу агентури по усьогму світу рівень IQ Черкасова і професійність західних спецслужб радує.

Може згодом і так погони Меркель знайдуться.

Окупанти мають повиздихати. (с)

valdemars, A10A, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  16. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Сейчас какой-то вирусный бронхит гуляет по просторам европейской части континента. Разновидность короны. Очень тяжелая штука. Кашляется долго и нудно. Некоторых не берет (таких, как Я). Моя мама уже пол года откашливается. Только симбикорт помогает.

valdemars, ДВ762, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  17. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Все переходим на Самогон! Хочешь сделать хорошо - сделай сам.

valdemars, ДВ762, slawuta5 та 2 іншим подобається це.
  18. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Когда приходит Смерть, уходят все проблемы.

valdemars, Briter та valerka подобається це.
  19. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    ООН - это купа попрошаек, которым все страны дают денег, а те просто безбедно на них жЫруют.

valdemars, ДВ762 та Briter подобається це.
  20. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    дуже навіть круто самі заробляють.

valdemars та Igor 21 подобається це.
  21. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    день пройшов практично без кашлю - пару легких поодиноких кихиків за день можна не рахувати..стан вродь нормальний...мо так і закінчиться 1 веселою нічкою...коптим далі!

valdemars, Igor 21, Боб67 та 4 іншим подобається це.
  22. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Привітався.)))

В нас тихо.
    Чудово ся виспав. Вичухуюсь потроху.

На винограднику перемерз, захворів трохи.
    Уперше в житті з насолодою п'ю чай с калиновим варінням))
    Тож таке...

ШВАРЦ33, valdemars, Igor 21 та 3 іншим подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    2 квітня 1918 р. почалося антибільшовицького повстання у Шостці. Шосткинці билися з більшовицькою Особливою армією Ремньова, з тими петроградськими загонами матросів, що 29 січня 1918 р. вбивали київських студентів під Крутами. Шосткинські робітники ціною своїх життів зберегли пороховий завод для Української держави.

Ганна Черкаська (с)

ШВАРЦ33, valdemars, Igor 21 та 4 іншим подобається це.
  24. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2023-04-02-08-53-01-42_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

valdemars, Хейль, ДВ762 та 3 іншим подобається це.
  25. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я просто залишу це тут.
    Рекомендую.

valdemars, Русла Н, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  26. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Усім пійсятникам Привіт!
    Поки в резерві , чекаємо,біля р. Дніпра,ловим карася.
    Я в січні мабуть перехворів,такого орві у мене ще не було,теж задихався,лютий пройшов важко,якесь без силля було,чуть нагрузки і в піт кидало.Весна або 10 днів в дома помогли,вже на 80 відсотків відчуваю, відновився.

ШВАРЦ33, valdemars, Briter та 5 іншим подобається це.