брехня! за всі роки моєї роботи ВСІ мої прямі начальники були професіоналами і прекрасними людьми...майже ВСІ мої підлеглі були професіоналами і хорошими людьми...може тому що маю за правило не працювати під бараном, брехуном і злодієм?.. точно так ставлюсь до підлеглих: не терплю ідіотів, брехунів і злодіїв...попадались деякі але ми швидко прощались...
Сьогодні збирали всіх сержантів,чому опускається морально-психологічний стан.Їм говорять що ми в резерві,народ розслабився.Бо недавно приїзджав якийсь хуй,і зробив висновок що дисципліна у нас ніяка.Аж учора йому в гш пояснили що наш полк найкращий по всім показниках.....потім було бла,бла,бла.Коротко кому хочеться адреналіну пишіть рапорт на піхоту, і вхід по рапорту, вихід тільки як 200 або важким 300. От така була нарада. Чому нас тримають в резерві,х.з.
Нам всім пощастило з керівництвом. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є Єрмак. Єрмак здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно Єрмакові.
Річницю шашликів затіялись робити, виблядкі зелені Переглянути вкладення CamScanner-03-28-2023-19.49 (1).pdf
Свєта щойно пішла по англійськи...за годину перед цим декілька разів реле захисту на вводі відключало різні фази (пропадало світло в різних кімнатах)...вітер з снігом...сподіваюсь Свєта пішла через негоду а не кацапські подарунки...
свіженьке...знач підприємство працює!.. останнім часом (після Нового Року) почав звертати увагу на дату виробництва продукції вітчизняних виробників: дивлюсь що ще працює...підштовхнула пляшка Артемівського шампанського випущеного перед повномасштабним вторгненням яку подарували на НР...
Нічого особистого, Бахмут звісно люто шкода, але є декілька "але". Наскільки я пам'ятаю, це підприємсто нажежить януковищам. Це по перше. Тож таке. По друге, на ньому використовували найгіршу та найдешевшу технологію виробництва ігристих вин - сухе або напівсухе газували як мінералку, тож за смаком це було не дуже. На хвилі патриотизму "артемівське" заходить звісно. Але ж це не Бахмутське. До речі у якості підтримки вітчизняного виробника раджу Артвіннері. Теж з Бахмута. Релоковано під Одесу, ямнзп.