Доброго вечера, господа! Вчера дошли руки до фильтрации клюквенной настойки. Зря Я ее (клюкву) на блендере с сахером расколопуцал. Изначально как-то не подумал на эту тему. В общем, через фильтр прошло успешно только то, что было прозрачного цвета. Остальное с мякотью стекало всю ночь. Сейчас сижу и балдею от напитка. Развел аквой прилизительно до 32-34 %. Алкометр не показывает правильно из-за содержания сахера. Только по тактильно-вкусительной рефлекторике. "Коньячные" ножки присутствуют. Красивые. Муха, сука, заеб@ла. Неубиваемая какая-то.
от гади. Повбивав би. Чисті відносно руки в мене тільки з початком війни. До того ніколи. Бо не вдавалось на брудних двигунах їх підтримувати стерильними. І в рукавичках там працювать не виходить, бо все мокре від різних рідин. Рукавички підходять на ходовій і нові коли треба лізти в салон. На застелені сідушки. Було десь так, за все 800, на 4 циліндра. по тому курсу, зара не знаю, має бути більше, бо ціна хімії в валюті. Розхід по різному, але звичайно майже весь літр вилітав. Вдруге не працює, тільки щось пензликом змити можна. Не корисно. Викликає онкологію.
Усім привіт,ще коптим,в резерві. Ще є спосіб,знімаємо скло панелі приладів,заклєюємо скотчем кольору панелі отвори де всякі ,,лямбди,і ,,чеки,, горять.І їздимо далі,поки не продасться авто.Якщо будуть претензії,кажемо що то ще до нас пороблено,я типу лох,таку купив.
Бо в мене була форсунка з відмінним від трьох інших опором. Вона і глючила. На промивці все працювало і деякий час після промивки, 2-3 км. Потім знову три горщика.майстри долізли до мозку, потягли його до мозкоправа, той нічого не знайшов, дякувати грошей не узяв. Майстрів питаю: опір міряли? Кажуть що ніколи такой хней не займались. Поміняли форсунки місцями, перестав робити інший циліндр. О, кажуть, форсунка. Я пішов купив, заміряв опір нової, старої та несправної. Одразу усе видно. От таке
в принципі просто промити форсунку - да...а ось приспособа що дасть можливість ще і порівняти продуктивність форсунок (їхню чистоту): саме про таку приспособу я і говорив
знявши панель значно простіше витягнути лампочки. Ніколи не займався подібним, не дурив людей. Може тому мене часто дурили. Або пробували.
існувало декілька способів підключення, тому можлива різниця в напрузі, були паралельні, тобто льють всі одночасно, були попарні, зараз розподілені, то все керується мінусом, так вигідніше. А взагалі вприск в колектор не дуже відрізняється від карбюраторного. Дуже тільки прямий, в циліндр. Деякі двигуни фольксвагена мають обидва одночасно. Хорі трохи.
Всередині форсунки клапан якім керує соленоід. Якщо обмотка соленоіда підгуляла, то клапан може відкриватись не повністю, с запізненням, с опізданіем, с ох... Це не те.
а ще мийка форсунок ултразвуковими приблудами, особливо типу опелевських, розбиває той клапан і форсунка починає підтікати. Тільки хімія і циклічна подача, без бззззз і зовнішніх ванн з ультразвуком. А вобше воно живе а потім раз... І ресурс закінчився. Точно як у газових.
а батарелька для чого? Діода достатньо, тим більше є 12 вольтові. А так працює добре звичайна міні лампочка, з приборки. В мене готовий щуп з такою. По ній і напругу можна відносно бачити. Форсунки досить багато ліпетрики жеруть, дизельні так взагалі десятки ампер і десятки вольт, правда дуже коротко, мілісекунди за такт.
З батарелькой можна під торпедою у жмути дротів з'ясувати який + а який - . Крокодил чіпляється на масу, а голкою тицькаєш у роз'єми.
вже як згадаю шо іноді треба десь лізти викрутившись вчетверо по довжині і вдвоє по ширині, то відразу-"великому кораблю велику торпеду".
Привітався.)))) Днями головний зелеригопідар паплюжив своєю присутністю область, волав на куртєва так, що тремтіли вікна. Лохи думають що то він за справедливість волав. А я ж знаю, що за те, що мало краде грошей.
З часом переконався, що хорошого начальства не буває. Всі брехуни і злодії. А як що ще й ідіот, це вже кандидат на вершину влади.
На картине неизвестного средневекового автора мы можем видеть присутствие некоей коронованной особы. Судя по наличию телохранителей в синих костюмах и наличию, собственно, короны на голове, мы можем с определенной долей уверенности сказать, что это король или другая коронованная особа. В правой руке он что-то держит. Скорее всего это мешочек с деньгами. Скорее всего это деньги, которые эта особа задолжала банкиру. Вроде бы как отдать явился, но банкир будет обезглавлен через несколько мгновений... Божеж мой! Зачем торопиться отдавать? Сильные мира сего прикладывают все усилия, что бы не отдавать долги. Но всегда готовы блеснуть готовностью их отдать. Так и в 90-х должники мочили своих кредиторов. Ононокак! Оказывается этот обычай пошел еще с древних времен.
Так власника збанкрутілого банку , рік тримали під арештом на хлібі і воді. Не віддав вкрадене - карали на горло. Це не приватбанк Коломойського.