От тут питання философське. Якщо люди окремо сортують пляшки з закрутками та нульсовою єтикеткою, то як можна бути впевненим щодо оригіналу? Де продається виключно оригіналь? Кількість повідомлень у змі щодо отруєнь паленкою давно зійшло на ніц. Тож навіть палєнка є прийнятною за якістю. Коли обсяги продаж пляшок тільки через цю точку тисячи і тисячі на місяць. Отож.
спирт коштує і завжди коштував копійки, справжній, чистий. Тому дуже вигідно лівачити практично на рівні заводу. Розкалабуцькав з дистилятом або фільтрованою, щось типу цукру, глюкозу, ложку насипав, готово. Витратив 20-50 грн, заробив вдесятеро.
Добре. Коли я теребонькаю брагу на колоні, то маю її як правило єдну. Або НБК, або ректификаційну. Бачив у кацапідарів промислове обладнання для виробництва спирту по гост. 7. 7 їбучих колон, працюючих послідовно. 7 стабілізаторів потужності. 7 джерел тепла. 7 охолоджувачів. Купа дозуючих насосів. Їбуча купа датчиків. Реальний комп керує цим. Реальний софт на компі за реальні гроши. Я просто спрутнів.
а на виході те саме, С2Н5ОН, питний етиловий спирт, 96%. Він же медичний. Він же використовується в купі приборів і в військовій авіації та зв'язку. Тільки питний. Інакше засранці повиздихають, а це не вигідно.
Я на перед замовив,в дома в підвалі чекало,там температура +12-14 а підлога всі 5-8.добое зберігається. Рахуємо 5 літрів спирту вартує 700 грн. З літри спирту виходить 2.4 літр. горілки.на 5 в сумі маємо 12 літрів горілки,по ціні за 0.5 -29.15 грн.
І тут я з великою ностальгією згадую "масандру", котру мені привозив мій друг коли був зі своїм літаком відкомандирований з Дніпра до Василькова
Мікоян Артєм славний син армянского народа дал радость авіаторам. З того типу акростіха складається "массандра". Звичайна горілка по відсоткам вода спирт. Шило це з деяких систем охолодження шассі, на посадці вприскувалось на диски, для спарок стандарт, для бойових коли як. Чистий для охолодження деяких радіостанцій та протиобледеніння різних поверхонь, в основному фонаря кабіни. МіГ 25 також охолодження генераторів на махах, підозрюю то саме на 31, що по нам кінжалами стріляє. Бо будка майже однакова.
Ностальгую , коли в обідню перерву по дріньку . Кум снабжениць , медік своя людина , а лабораторні дослиди разом . Кумпанія 3-4 здорових "молочника" "купаж " та канапе , обовоязково підчеревинка. - моя праця... Але всьому свій час. На добраніч.
В молодости работал инженером в киносети и мой водитель служивший в ВВС рассказывал что сливать спирт с самолетов надо было только перед взлетом а потом он был опасен для здоровья.
брехня, оно я живий. З якого переляку, він там в нержавійці живе. Ну іноді трохи запах керосу відчувався. Зовсім трохи. Приходилось і на землю зливати іноді пару відер, бо ніхто не хотів брати.
Смачного! Не забуваймо охолоджувати у холодильнику, або у морозілці, хвилин 40, заморожувати не треба.
Нажаль ні. Кожна колона налаштована на свою температуру, тобто робить відбір якоїсь цільової речовини. Єдна з колон відбирає після ректіфікації з продукту - метанол. Так, його в ректіфікаті пулькин гуй, але він там є. Проблема в тому, що хоум ректіфікат майже ніколи не попадає в гост. Так, виходить трохи за межі, але виходить. А продукт з отого 7 прутньового монстра таки входить в усі обмеження госту.