У нас утром было -18 С отключили свет на 40 минут,потом написали в 10.15 что отключений не будет но в 16.00 передумали.
Привітався )) День був цікавий та насичений )) Учора завантажив у фіатік замовлення, частково скляні пляшки на морозі потріскало (( На БП хлопець перерахував пляшки з вином що їхали окремо по головах. Але не сказав ніц нічого. А от частину запакованих коробок попросив відкрити. Пришлось різати... Отримав на НП для літачка фільтра, мастило та бв Dunlop 195/65/R15. Поїхав на шиномонтаж. Поставив Dunlop замість сміття. Діски ок, сказав шиномонтажник. Гума теж. Поїхав на заміну мастила. Залив Kixx 5W30 сінтетику. Там же хлопи відремонтували вихлоп. Але... Виявився рваний пильник на рейкі, зникло світло заднього ходу, перестав працювати ручник, затрахала мозок сигналка...
Також ранок , промка індустріального без світла , в будинках Роганського жм є, вімкнув настільну лампу , для індікації, керую з дивану. Хлопці трахаються з одним із генераторів , без нього два других до пиз...и , коли ни до сраки.. Чекаю , хоча можно бігти, вже комендантська закінчилася.
Привітався. Годину будинок ходуном. Електрика блимала, падала та зразу піднімалась. Вже 10..15 хвилин як тиша. Я вважаю, що била кацапідарстка арта.
Лікарняного закрито , прибіг на працю. Правда був тут в 7.00 ранку , пихтять Гени. Пошкодження дуже ...Водонасосна .яка в новинах, запитана від моєї ЗРУ. Тиск води десь 2 бар , будуть підвозити авто , можливо ПГ-відкриють. Три 9-поверхівки БЕЗ світла , надовго. Чекаю на нараду.
як я колего вас розумію...це сцуко пороблено нам обом! вчора ввечері привезли нового генератора 440 кВА...заправили повний бак і вирішили провести обкаточний запуск, без підключення до мережі - вхолосту сам дизель...закачали, запустили..все нормуль...попрацював десь хвилин 20, глушимо і перед самою зупинкою а з самому генераторі дуга нєвєбенна ...зариво...гол інженер каже пробуєм запускати і знімаємо кіно..запустили - все нормуль...глушимо і знову на декілька секунд перед самою зупинкою в обмотках дуга і зариво ... младой керовнік пропонує зранку розібрати подивитись...коли він відійшов я головному інженеру навідріз відказую розбирати і кажу що без письмового наказу з указанням лізти в пошкоджений генератор - навіть не підійду до нього...вартість приблуди в лімонах...воно мені тра? новий в салафані, на гарантії ще муха не сідала геннератор а я полізу.. сьогодні мені категорично заборонили до нього лізти..сказали приїде продаван і нехай робить шо хоче...мабудь дійшло до младого керовніка чим може закінчитись наше лазання/розбирання нулячого генератора в якому при зупинці горить дуга
Мабуть старію. Ще навесні спав під канонаду, а прокидався від тиші. Зараз навпаки. Пишуть, що на Харків та Запоріжжя було С 300 35 штук, 5 Калібрів, та 5 мопедів. Останні 10 збили.
Запорожью досталось малёха.... Суки. Я вот смотрю на кадры, как домбят московитов. Вроде как ранили, но спешат добить. Я вот думаю, что зря добивают. С ранеными намного больше мороки. Сразу, как минимум двое бойцов надо для доставки в безопасную зону. Дальше с ним мучиться и выхаживать. Опять же кормить и медикаменты тратить. Материальное довольствие. Мое мнение, что чем больше раненых, тем у противника больше головняк. А вы как считаете, господа?
Тут сложно дать однозначный ответ. С одной стороны вроде верно - на раненого тратятся ресурсы , а с другой стороны - где гарантия что этот раненый после выздоровления не окажется снова на передовой?
То є так. Але хз, чи воно поранене, чи ні, може сімулянт... Все, що заслуговує однієї бімби-заслуговує дві!
Одна бимба - это нормально. Две - дороговасто получается. Думаю. что не будет особого желания второй раз лезть в пекло. А если и будет, то у явного меньшинства.
...знАете в чём (Ваша) ошибка ?? В том, что Вы пытаетесь примерить своё понимание к кацапскому бЫдлу... Это НЕ КАТИТ ! они "напрочь отбИты" пропагандой и способом (их) существования... (потомУ "дороговАсто" - это не про них) посемУ : если есть возможность "умертвить" - нУжно умертвИть. (про "...не будет желания второй раз..." - это не про нИх...)
Ще коли був малим, дивувало чому хтось за когось повинен померти. Віддати своє життя. Невже не правильно жити за Батьківщину, наприклад. Чому саме закликають померти? Тим більш, це не схвалює церква. Так само як ці невігласи кричать "можем павтаріть". У нас за столом, завжди ті, хто бачив війну, казали тост "щоб не було більше війни". Той таке...
Так от (підстанцій 330/110/6 кВ: Лосево (введена в експлуатацію в 1956 році) Харків живий , навіть піду в душ , надвечор дали теплу воду . А те . про що рядок зверху ( ЗРУ 6кВ , 38 комирок ) согодні в 4.+ ранку пирестало існувати . Фотки викладати ни буду.З 5.00 ранку на генераторах , відновляти нима чого , купа металлу ... Про інших ни все знаю , теж ни солодко. Підари , що з них взяти . Парні з ПС живі.вперше за рік почув від керівника "як що будеш їхать поруч , заходь с пляшкою..." Там сухий закон , навіть в жартах. ПС-вода ГАРЯЧА !вкотре кажу -хрена а ни Харків.
Вот наверное потому московитская церковь нашу считает, как раскольников. Потому, что наши попЫ не призывают убивать и не освящают "сатану".