На хонди я заливав ,,Aral" синтетик, японці,вони такі.Прелюд теж трошки був,для неженатого файна машина,дівок катати
Усім привіт,далі пильнуємо небо,якась херня твориться,матка висить високо,спускає маленькі дрончики.Шукаю ,,бердянку,,щоб дробю на 500 метрів щільно стріляла,з акс не виходить влучити.
по такій логіці в мотор з пробігом 400 000 км тра лити гудрон... 420 000км лив напівсинтетику 5w40 з замінами раз в 20 -25 000 км і мотор в ідеальному стані як по чистоті так і по зносу...на 400 000 км міняли пробиту прокладку головки то хон був як з заводу а овальність і конусність не вийшли з допуску групи А (такі як з заводу) .1й раз сальники клапанів поміняв на 400 000 км... В мотор треба лите те масло що прописане в документації по плотності і допускам а не по мінералка/синтетика
мабуть "нулями" достали...№3 буде замотана в пуху під шкірою. ПС: я зазвичай вкидаю №3 1й патрон на підрив і №1 другий на догонку... ПС": колись йшли загонкою чоловік 6 чи 7...піднявся заяць і побіг...відстрілялись всі...а він пробіг, сів і сидить... підійшли, перезарядились і знову відстрілялись всі - сидить...підходимо.. а він "сидить" притиснутий до проволки...решето...
І радіопідривач )) Я давно казав, що саме ефективне против бпла - зенітна шрапнель малих калібрів, від 57мм, а може й менше, треба тільки встромити систему керування радіопідривачами.
в мене діагностована сильно розвинута лінь, тому тільки покупні картриджі, спочатку пачка і по результатам або ще візьму або щось інше. Для ближніх горобців так, безконтейнерна, для дальніх ні. Ще одна штука, в півавтомат в дірку не подивишся на предмет залишків, одна з причин таки користувати контейнер.
а я за все життя відстріляв всього 70 шт заводських...4 пачки магазинних (10 +10 +25+25)...в 91му коли перейшов з 16к на 12к купив разом з лушнею пачку №7 і пачку №5 по 10шт- щоб здати в гільзотеку по 2 чи 3 шт гільзи з кожного ствола і попробувати як воно вкладується ну і щоб появились перші гільзи для релоду... а пізніше батько привіз з Польщі мені презент заникавши 2 пачки №2 (наш №1) по 25шт Піонки 25 річної свіжості...я їх ще років з 7-8 стріляв, бо №1 в мене йде завжди 2м а до нього не завжди доходить...стараюсь стріляти лише навірняка
звiсно ж у мануалах такого немае...але якщо авто з пробiгом i е пiджор масла,то перехiд на пiвсинтетику реально допомогае(жор зникае, або зводиться до мiнiмуму)...переконувався неодноразово,доки не почав збавлятись вiд автiвок 150+