...А на ранок люди вмикали свої міста І жили у них, скільки й зозуля не накує, Щоб одного разу не пережити свого кота - Як там він, жирна пухнаста дупа, тепер жиє? Але доти люди писали собі листи, Замість марок клеїли дурня і панночок, І здавалося їм, що час назавжди застиг, Ніби прикритий долонею сірничок. І жили як жилося, як Бог на душу поклав, І вживали вдячно їжу свою пісну Покоління тих, хто вірили в peace and love, Доки, зрештою, не поїхали на війну. А що звідти вертатись не кожному до снаги - Можна довго і марно плескати язиком. Безкінечне джерело ендорфінів - це вороги, Їхні трупи пахнуть солодко до оском. І коли понад всесвітнім боєм летить зола - Неминуче сліпнеш і сивієш до часу. І говориш Богові: дивні твої діла, Як же я, бл#дь, усе це тепер знесу? Все життя моє було писане між цих рядків, А ти мене тепер ніби мордою об паркет. Але Богові наплювати на слабаків - Його діти часом зносили й не таке. Він на тебе мружиться, затягується, кашляє в бороді, І говорить, озираючися на ці плаї: Твого кота взяла собі жінка, яка тоді Не любила тебе ще так гостро, як ти її. #приголосніголосні (с)
Правильно...там треба щоб пралка прала без водопроводу від бака/ бочки з водою...а щоб набралась в пралку вода треба бак з водою або підносити вище або ставити насос щоб качав воду коли відкривається клапан...ну або вручну наливати через порошкоприймач..
От тут непогоджусь...за все відповідає народ...у них точно так вибрали прокацапську владу як і у нас... Ми зараз пожинаємо плоди того вибору...
Немного креатива в тему. https://nevsedoma.com.ua/570847-самая-забавная-реклама-wd-40-от-индийских-креативщиков.html
Коли згадуєте бій під Крутами, не забувайте три важливі речі. По-перше, крутянці його виграли. Поле бою залишилось за ними, втрати вони мали значно менші, ніж ворог, навіть попри багатократну чисельну перевагу червонопузих, відступили вони організовано, знищивши за собою міст. По-друге, здати поле бою крутянцям довелося вимушено. Тому що в тилу повстав завод "Арсенал" і усі війська були кинуті на придушення повстання, а отже підмоги бути не могло. А неподалік у Ніжині на бік радянської влади перейшов курінь імені Шевченка. По-третє, бій відбувся всупереч наказам зі столиці, за ініціативою керівника оборони Аверкія Гончаренка. Який, на відміну від тих ліваків при владі, не сприймав договорняків і давив комуняк до останнього - зокрема у дивізії СС Галичина. Dixi. (На фото - Аверкій Гончаренко часів Другої Світової)
Привітався. Вночі кацапідари вгатили С-300 по житловому будинку. Друга ракета хоч злетіла , але вирішила залишитись на території БНР. Свєта вчора двічи йшла в загул , шльондра така. Ну і сьогодні зранку знов завіялась. Ось такі новини.
Доброго. Я коли чую наближення застуди-багато гарячого чаю + багато лимону туди, впродовж дня, скількі влізе і ще зверху . І під ковдру. Зазвичай допомогає. Одужуйте!
Доброго здоров,я. Одужуйте!Потрібно перебороти себе і покликати "грілку" , впевнений , що знайдется Хворобу нах... Тіки но хотів замовлення і ось ба воно як...
Морський кабан Тотон(Тоша) , було ни зламав клітку , в котрій мешкає . Вікрив двєрцята , сховався під тумбочку телевізора і прилитіло. Опівночі десь в центрі міста, але гучно (чутно в передмістті) , навіть ни втішає , що де які повєрнулись бнр. Загинули та постраждали ЛЮДИ.
лимон не обов'язково, ортофосфорна теж підходить, тобто кока пепсі, але в усіх випадках звертати увагу на сприйняття.
На колу з пепсі кажу ридина для промивання системи, але вживаю. Тре промивати час від часу, інколи з присадками, типу віскаря звичайного. Кола від діареї теж допомагає Ану, навалимо народну медицину, хто що зна
Так, колись реально промивав систему охолодження порша спрайтом, коли реставрував. Бруду вимило - мамо рідна..
На кислоту реакція не дуже - лимон, каркаде та інше. Можу вживати потроху, але ударними дозами вже ні. Ниють нирки (( Колись на початку захворювання дуже допомогало сжерти лимона живцем, с цукром. Морозить цілий день, тільки но Зігрівся. Поміряв температуру - 36.5
Варто тобі запостити фото з передової у повний зріст і снарязі раз у місяць, як обов'язково десь знайдеться мужичок, який напише якусь х*їту про золушку і те, що він за свій місяць, два, а може навіть цілий рік відколи в його життя прийшла війна і його військомат запер у армію захищати Батьківщину - не бачив там жінок. Що ж, жінок, які повзають по бліндажах, в посадках і лісами дійсно небагато, але трохи таки є. Уявляю собі, якщо я доживу до кінця війни, скільки мені буде таких мужичків розказувати "те де ти там була", жінок на передовій нема". І будуть розповідати в першу чергу ті, кому захист України - це не свідомий вибір, як у моєму випадку контрактниці, а вибір бідної маминої черешеньки, яку відірвали від мирного життя, і вона на передовій, куди не рвалася і не добивалися попасти роками, бо в неї війни не було - чуть охуїла. Коротше, чуваки, будете мені таке задвигати про жінок, моліться аби ви не попали мені в руки на евакуації з поля бою я тоді з задоволенням послухаю ваш веселий піздьож про золушок і що на передовій одні мужики коли перевірятиму рівень свідомості ) (с)