Пів року нам розповідали ,що там у них снарядний голод, людей не вистачає. А зараз їдять снаряди з ранку до вечора, і розвідки боєм проводять регулярно. Один день з півдня, другий з заходу. В ночі відпочивають. Тактику поміняли, виснажують.
Та в ниж совєтського гімна на роки припасено...це ж наші склади десятки років "чомусь" взривались...в кацапідарів все спокійно лежало
Доброго! Перепрошую, що не зовсім у темі( алеж, коли за 50, і в інтернеті не дуже так щоб швидкий),не бажаю нову відкривати. Таке запитання - на фіолетовому зареєструвався, але ставку робив на "охо". Так одно й теж - я так думав. Але на охо моя ставка, та й сам товар є, а на віоліті - не має... Як це розуміти? З повагою.
Гуде сигнал тривоги. Проходжу повз "Хлібну каву", у якій є хліб, кава, тістечка... Під дверима стоїть дитина років 5-6 й гойдає візок з меншенькою. Тривога завиває новим витком. Старша починає гірко плакати, майже навзрид. Не встигаю спитати, що трапилось, як виходить з "кави" їхня мама з рогаликами в руках: – чого ти плачеш? що трапилось? – сирена, а тебе немає! – ну ти ж знаєш, де я, все гаразд, тримай рогалика! Дівчинка бере, заспокоюється й додає: Я просто боюсь померти без тебе. БОЮСЬ ПОМЕРТИ БЕЗ ТЕБЕ – говорить п'ятирічна дитина. Нехай вони всі будуть прокляті за те, що наші діти думають і плачуть про таке. Усі. (c) Сьогодні телефоную приятелю у місто. Він єдним вухом слухає мене, іншим - сирену. Я одним вухом слухаю його, іншим - прильоти неподалік. От життя пішло.
Мені у спам іноді приходять листи від Луі Вітона, заманухи від дівчат,курси підвищення кваліфікації, бізнес школи. І сьогодні вперше від віагри! Ось тут мені стало сумно!
Когда приходят на почту сайты знакомств, то сразу думаю, а сколько минут пешком до ближайшей кандидатки?