Спрощуєм запит , вживаєш . палиш . ну хоча б жінки ще до вподоби . Хоч одна вірна відповідь !, підказую -"ТАК" ( а що так , одному тобі відомо , і ни тіки
За вікнами щось бахало , ни по дітяче , схоже на ППО , але ж полігон теж поруч , повітряну відміну ни чув , по мапі вже пів години тихо. Як вони за е б а ли , щоби грубо ни висловитись. дня нам всим -доброго.
на шпаргалках виїхати хочете? про шпаргалки! після школи я поступив в універ який кинув на весні на спор і пішов в армію після армії прийшов і постала ділема: востанавлюватись чи поступати по 2 кругу?...вирішив поступити бо шкільну програму ще знав добре а от вишку і інші прєлєсті 1го курсу не дуже..якщо не поступлю (а вдруг) то буду востанавлюватись!..так і порішив... прийшов на екзамени весь в медалях...фізику і математику здав з льоту...лишився твір по укр мові... зайшов в аудиторію сів десь по середині і ждю...зайшли пара викладачів, вскрили пакети з темами, написали на дошці і старша звалила а молоденька симпатішна залишилась...я биринько наваяв творика і давай допомагати сусідам - кому порадою, кому шпаргалкою...молоденька замітили і запитала чого я верчусь і чи не хочу сісти біля неї ...зря вона таке запропонувала...ох і зря...і встаю, збираю свої лантухи. валю до неї і нагло підсідаю прямо перед нею...оскільки я твір вже наваявав то нічого кращого ніж почати підморгувати загравати до неї я не придумав...вона не втерпіла і втікла від мене...так до кінця екзамену і проходила по аудиторії а до свого столу і не вернулась...вкінці прийшла старша а молода рвонула з аудиторії...коли вже здав твір то спитав у старшої а хто та молоденька симпатишна баришня що була у нас на екзамені...відповідь мене вбила- ваша викладачка...ну думаю приплив...будуть мені і глазки і все інше..но пронесло - таки здав екзамен...а та молоденька читала на нашому курсі але в іншій групі...
коли я поступав, мій кум (однокласник, старший на 11 місяців)вже вчився там на першому курсі. і прислав мені замість вступних екзаменаційних питань, - перевідні, за третій курс. от так три роки я ніц потім і не робив.
А я ввчився на ФЕТ - факультет електронної техніки )) Спеціальність - ніпель, або технологя виробництва напівпровідникових приборів. Хтів на робототехніку йти, відсовітував приятель, дуже високий конкурс. Давай підемо на ніпеля, згодом переведемся. Та де там.. До 3 курсу було важко, а після 3го немав бажання ))
тю, защемлена балка. Ну або ричаг різноплечий. На одному кінці літра, на іншому бажання. Вісь не фіксована.
Доброго здоров'я. Втикаю другу годину.Сон ни йде. То рука ниє, то звуки такі , що краще ни чув.Будинок просинається, ліфт, канахєс, ну звичайно ППО. Вчора завітала кума (харків'янка) зі столиці, навіть заздрила нам, на рахунок світла та тепла. Ну , як каже шановний , привітався ))).