Хлопці, це норм автомат на ел. Котел + стиралку +бойлер? По потужності я підберу, по бренду норм? А що з токами, вони також різні. 30мА, або інші?
Влад, если есть возможность, то возьми "Атлантик". По результатам 9-ти летней эксплуатации могу сказать, что магниевый анод почти как новый. Этим летом провел чистку и полную ревизию. А говорят, что его надо менять чуть ли не раз в два-три года. Сборка качественная и относительно не дорого. Кстати, у меня модель с стеотитовой технологией, но стеатитом там и не пахнет. Зато написано.
Навіть коли вона була,ще до війни,уключав бойлера раз на дві а то і на три доби вночі(двозонний лічильник),мені його хватало на дві а то і на три доби...що там треба,ну зранку бейці помити,а довбешку можна просто протерти,бо там нічого нема,якщо дама бува,ще раз бейці помити... А посуд правжні чоловіки миють,коли закінчується чистий
Якщо не руйнується анод, то руйнується бак. Інших варіантів немає. А, є один, бак не маючий металу - пластиковий.
Ну що хлопці, трудовий виєбудень ся скінчив, є певні досягнення. 1. Я приняв важке та непросте рішення, внаслідок чого на душі стало легше. Дивовижно, але факт. 2. Я спас цуценя, ввечері почало пити жадібно воду. До цього цілий день не пило. Дав хліб розмочений у воді - з'їло та почало пити. Вода береться льодом майже миттєво. А теплої немає, я картоплю забув придбати, яйця не варив, чай також. За сьогодні заправлена ям - єдна. Розмічено ям - 2. Корчовано та розібрано на гілки/стовбури Слив - 5 Груш - 4 Яблунь - 3. За завтра маю добити рядочок та розмітити його під ями. Після завтра вже треба його заправляти. На перші числа січня вже приїду виноград висаджувати. Доки погодні умови сприяють.
Привітався. Учора бачив, як ЗСУ роздавали кацапам пиздов хаймарсами. Бачу вдалині характерні виходи з червоним форсом, настільки далеко, що звук виходів не чути. Невдовзі невеличкими білими спалахами береться небо над окупованою територією, як розумію кацапи намагались працювати ппо, а трохи згодом потужний білий спалах, можливо також ппо, а може й приліт. І так декілька разів поспіль. Посеред ночі хімарс підкрався неподалік, та від вибухів на виходах тремтіла автівка та небо бралось червоними спалахами. Перевернувся на інший бік, сказав смерть кацапським підарасам. Амен. Та поснув знову.
Відкрив маленький філіал метало літейного цеху. Їбучий Київстар, наскільки влітку був чудовий Інтернет, наскільки зараз повне лайно. Десь поруч щось їбашить, байдуже, плавимо Black metal.
Ну ось, розділав дерева, стоять самі стовбури. Залишилось викорчувати 18 яблунь, 2 сливи, та єдну йошту, та можна починати бити ями під посадку винограду.
13 яблунь, 2 сливи, єдна йошта. У 2018 році якось воно швидше було. Ще пропав контакт десь на виході метало прокатного цеху, качає єдна колона, power low (((
Привітався. ))) Учора сів з падінням температури сів смартфон, сил заряджати вже не було. Таким чином учора я викорчував 4 яблуні вранці + 18 пізніше, єдну йошту та єдну сливу. Навіть рабам у Римі давали вино, подумав я збираючись сюди на тижневу вахту, невже я гірше ? Узяв 2 пляшки Rose, по 0,5, і от бачу що пів такої пляшки перед сном під єдно-два яблучка, суттєво покращують сон. Вранці живий та подвижний. Єдна проблема - мало узяв (((( Учора вночі геть втомився, вимкнув ліхтаря, та хвилин з 20 дивився просто неба. Побачив як неподалік підрозділ ППО збивав лайно, воно розвалювалось на шматки та падаючи палало. А згодом по селу звідки цей підрозділ працював кацапи вгепали декілька пакетів неслабої прутні, щось накшалт С300. Маю надію що з хлопцями усе добре. Тримаймося. )))))
Колись в інституті преп казав, що електрон, це настільки швидка прутня, що коли ми говоримо про електрон, то ми говоримо про вірогідність його наяви. )))) Тобто різниця потенціалів з цієї точки зору є різниця вірогідностей, а скоріш за їх співвідношенні. І от на цьому співвідношенні вірогідностей людство і побудувало цівілізацію )))))
а мені найбільше запам'яталась фраза мого препода в універі: "кто нє хочєт счітать токі в цепях - будєт счітать шишкі в лєсу!" бо кого "зарізали" на електрофаці - переводились на лісотехнічний...тож лісники - це недовчено/перевчені лєпетрики