так отож...наче пройшовся по всьому...тухлий був лише діод на вході...замінив - все запрацювало...попрацювало декілька днів і знову потухло...знать є ще десь первопричина...але видно поломка плаваюча, не явна...бум копать далі!
На двері пасажира є наліпка з заводу. Перед 2,7 постійно, зад 2,7...3,6 в залежності від навантаження. Заїхав на шиномонтаж, дунув 3,3, клята жадоба, не зміг зупинитись на 3,2, бо гроші ті самі за підкачку. Вже у місті, замовлення відправив, ще пара справ, та поїду до коней))
На скільки мені відомо, усі фірми на своїх автівках заміщують таблицю з тиском у шинах в залежності від їх розміру. Про інструкції до машин навіть й казати не буду - бо хто б їх читав
9 Это среднестатистический данные. Надо учитывать какая шина,одно дело стандартная,другое дело усиленная или вообще С - грузовая .За двадцать лет привык ещё подбирать давление каждому клиенту под его потребности,одно дело себя хорошего возить,другое дело товар. Блин экран компа поломался на мобиле немного не привык писать.
для економних, на заправках підкачка безкоштовна. Іноді пилосос, вода для омивача. Там в паливо все включили.
єс єс ОБХСС! таки домучив османа! турки хоч і нічо так парні але сволота ще та! з моменту пуску генератора 250 кВА на гіпері не йшов підігрів картера і підзарядка акумів в режимі простою...а повинно було...облазив все...всі дротики підключені...а він сцуко не гріється і не підзаряджається коли стоїть!...сьогодні в сотий раз дивлюсь то в схему то на османа і розумію що 1 клемка сцуко в "повітрі"...тобто з схеми керування дротик є і з іншого боку клемника німа...давай лопатити шо за дротик..а він йде на клятий підігрів і на підзарядку...по схемі все має живитись 220в а він в "повітрі"...почухав тиковку і запропонував гол інженеру впукнути тому дротику 220в (поставити перемичку з автомата контролю фаз)...впукнув...і все запрацювало!.. но то все єрунда! на 2х гіперах вже посадили акуми і таскають їх на зарядку ...мені повезло бо мій генератор часто працював і заряджався під час роботи...в них теж османи але іншої фірми...але теж 1 клема "висить в повітрі" хоча по схемі має бути все підключено...тож заробив 2 пляшки з 2х енергетиків гіперів ПС: рівно місяць тому 19.11.22 ми вперше запустили генератор... ПС2: генератор тіпа на гарантії/сервісі і ми тіпа в нього не лазимо ПС3: сервісники походу бичать в ньому менше ніж ми
У нас ще гірший випадок,нульовий гена,16 кВт.моточаси, журнал,заміна фільтрів і мастила ,все по фен шую. Тут бац,лівий фільтр, виривається з різьби ,висмикує провід здатчика тиску і все.....відправили в ремонт. Це блін хто так там придумав? Цука я його перероблю,якщо зможуть поремонтувати.
а чий генератор? шо за хвірма робила? шо за логіка? чому не вимикається при пропаданні тиску або обриві датчика?...
Осьосьо перемичка якою "модернізував" генератор: коричневий дротик знизу 6 до 7 автомату...і да...низ автоматів це вхід а виходи зверху ...якось так по османськи... І крисивий зелений вогник підзарядки при простої... ПС: коричневий провід заміню на білий і перемичку вложу в лоток... і ніхто і не здогадається про маніпуляцію
Та то підгон від волонтерів був,+ запасні фільтра і мастило,фірма Америка достойна а от волонтери знайшли саме дешевше,це як запчастини фірма ,,дорожнаа карта,,які снабжають зсу,нічого нормального,просто хтось гроші вимиває .... Але я не політик,просто би застрілив би власника.
ДК це реально люта жесть....мені колись віддали в нагрузку паливний фільтр ДК...викинув навіть не ставлячи...ціна з нормальним фільтром тоді була щось порядка 60грн Махле/Ман і 40грн ДК...але ДК було страшно в руки брати...
Слався коні, слався конюх, слався терикони. Я на винограднику, 18 мішків по 50 кг + інший хлам, тиск 3,3 їзда комфортна. З таким навантаженням вночі іхав по місту 3/4 передача, 50..60 км, щоб встигнути не загорнути пішохода. Пробіг 123, 50% з них навантажений. У гору на 2..3 передачах, 2500 йобертів тягне. Подобається. Середній розхід 6,7. Пс. У селі на шиномонтажі підкачка також безплатна, але я завжди даю грошенят.
Хлопці, треба порада. Сьогодні спілкувався з жінкою, розумієте про кого я, передав лимони/апельсини/мандарини тощо. Вона пожалілась, що хотіла б встановити бойлер, бо приходить з роботи, електрики вже/ще нема, гарячої води також. Опалення домівки - електрокотел, так що зо всіх боків засада. Просить допомогти підказати/придбати /встановити бойлер на 100л. Що порадите? Який саме?
з хорошою термоізоляцією, таких не дуже багато. Можливо додати, але не красиво буде. Фірма не особливо важлива, собі брав якогось невідомого німця з сухим теном, тримав півдоби не погано. Звичайна бочка на 80л.
Fagor 80л або навіть 60л,на одну особину хвате з верхом.Користуюсь таким вже більше 7 років,поки живий,тен сухий,два режима роботи.
Сдайте его.. И тут-же победа будет..Это же он во всём виноват. НЕТ ПРОРОКА В СВОЁМ ОТЕЧЕСТВЕ. Расптнёте вы его после победы. А потом и следующего. Сколько на форуме потенциальнх президентов и главнокомандующих...Аж жуть.
Ще більше їх за кордоном. Специально, для непонятливых на понятном им языке: надо будет-мы спросим совета, мнения. Не просим-не надо сюда с однополой любовью, ок?
Пока просите помощи( и дам) ну так и не надо с прозьбами о военной помощи.. Я здесь как-нибудь разберусь кого любить, а кого нет...И с беженцами, которые мне звонят каждый день, чтобы помог с квартирой тоже. Некоторым помог. По мере возможности.
Хто особисто в вас питає військову допомогу? Що за дурня? За біженців- тут більша частина форуму допомагає, мовчки. Ви тягнеться сюди, в єдину адекватну тему в цьому розділі, попсову політоту , провокуючи срача. Навіщо?
Ну расскажи ещё. Ты меня знаешь или знаешь что я делаю. Это ты меня спровоцировал на детали. Я делаю то, что считаю нужным Да и многие беженцы мне звонят, чтоб с квартирой помог, а не тебе.