Привітався. Панове, минулого тижня додивився параметри рекомендованого тиску на фіаті. 2,7/3,6. Щось мені підказує, що я заїбусь качати це ножним насосом, або не я вкачаю його, а він мене. Є може на прикметі автокомпресор, вартий витрачених грошей? Додивився у батька у гаражі штук 6 поламаних компресорів. Покласти поруч сьомий бажання нема. Таскати з собою ресівер на 8 кг також. Що порадите?
у меня два обычных с авторынка, уже много летодин трошки мощнее, качает получше. могу глянуть название. ну 3.6 это конечно на любителя)
та это понятно. только что они там пишут, выходит табуретка. я почему-то всегда качаю намного меньше. и показатели рекомендуют странно от размера шин.
Ніколи на набивав повністю що хочуть. Завжди 0.5 не докачував, як мінімум. Дуже трясе. Но і на низькому профілю не їздив.
я недокачиваю в основном заднюю ось, на цифры не смотрю так как шины бывает сильно отличаются по характеристикам, сугубо ощущения работы подвески.
2.4 в практично всіх моделях зараз, пов'язано з зміною конструкції покришок+ економія палива, інакше світить датчик, в кого є. Слухаємся табличок заводу. Компресори краще ті, що йдуть з заводу в машинках без запаски, плоскі прямокутні коробочки, є в продажі, десь 1200-1500 грн.
Ні, датчик не світить, в нього є гістерезис. Єдиний випадок коли похолодання значне, але в тому випадку все одно підкачати треба.
В мене 16" там зненацька, після 13" на опелю незвично. Спробую 3,2 дунути, бо в планах по тягнути тонну.
Замовлення завантажив, спаник матрас одяг інструмент також. Залишилась пара невеличких справ по місту, та у добрий час. Попрацюю екскаватором.
а зачем мне брать компресор для буса, если мой при тех же размерах и стоимости ездит в легковой, и в случае чего качает любые колёса без нагрузки.
Сьогодні річниця як війшли в Донбаський сектор.Чомусь відразу не заладилось,блукали по Луганщині,ночували де прийдеться при -10-18 морозах,аж десь 28 почали створювати табір,за 3 дні був новий рік.
шось якось багацько ... а де таке написано? Привіт парні! як воно? вдруге потух дисплей індикації генератора...знать ще щось упустив...знать десь ще є якийсь тухляк ... облом розбирати/збирати 2й і 3й раз генератор...прийде новий дисплей - заміню, а цей попробую таки зробити і поставити на стенд обкатувати...
таке є коли не знайдена причина а забрані наслідки. Тре підперти макітру кулаком, почухати її, зробити вигляд глибокої задумливості, може щось розумне прийде.
Качать давление необходимо с учётом марки шины и учётом нагрузки машины. Так все пирожками надо держать давление от2.5 ,микроавтобусы от 2.8 жо 3.5.