Доречі, нова партія пляшок має жовті та блакитні кришки патріотичного окрасу. Хоча якість самих пляшок за рік погіршилась (((
Три раза точно куда то попали так как у жены и сына на работе три раза свет сильно притухал а я как раз в тот момент из дома выехал,у меня в таких случаях сразу срабатывает контролер напряжения.
Нарешті, 0,7 Merlot І таки вгепало мої 100+ кг ваги. А то був якись дітячий садочок. Усім гарної ночи та мирного неба. Кацапідарам - гарний уламок під ребра. Zeленому zмію - гарну мотузку.
Вечора , панове. Кацапідари сьогодні залишили місто і область без електрики. Думав це буде мінімум доба , але дякувати нашим енергетикам електропостачання відновлено ПиСи: сподіваюсь наші хлопці сьогодні добре віддячать кацапам.
телефон давненько не розказує про повітряну тривогу та її відбій. ...сусідня фірма з 9-00 вжЕ тусується коло дверей бомбакА... питаю: "- Що, тривОга !??" "- тА - дА !, вже штук шість пролетіло... "( в сенсі - ракет...) вдалині приглушені вибухи..., трохи згодом - звук реактивного двигуна, котрий стихАє майже над головою... пів-хвилини - корОткі черги німецького "гепАрда" (бу-бу-бу, бу-бу-бу-бу...) ще два вибухи, ледве чУтні... І не видно нічого - туман, мряка... ...такий сьодні рАночок.
Привітався )) Ох і вгепав мене вчора цей неймовірно підступний напій. Хоч тітоньки цикають окропом від такого, однак не моє. Надсолодке, досі у пащі солодкий післясмак. Хоча з 2013 по 2017 я робив непристойні вина з додаванням цукру і мені це подобалось... Забабахаю сьогодні вихідний. Учора день почався з 2х замовлень, відвіз на укрпошту 8. Доречі про перевізників. Зараз максимально перевожу усі відправлення на Укрпошту, бо схоже на те, що офіс нової пошти окупували кацапи, або там кількість євбаків та "молодиє ліца" перевищіла середню по лікарні. Відправка рідин можлива тільки в пластикових пляшках, з етикеткою виробника та наявністю кришки-пломби. В усіх інших випадках - відмова. При геометрії коробки відмінної від прямокутної, нова пошта переадресовує замовлення на інше відділення, послуга платна. В мене на цьому тижні був випадок, коли я пакував у картонну прямокутну коробку, та зверху ще й мішок, на всяк випадок, білий з під цукру. Ці підари у процесі транспортування в'їбали коробку так, що вона втратила форму, її попердолило як zeленого zмія від рошена, і внаслідок цього, її по прибуттю у місто отримувача почали переадресовувати. Підари.
Із задоволенням слухав його про мову, національну самоідентифікацію, тощо. Але це просто дно. Які емоції повинна визвати у людей назва ролика? Співчуття до zeленого zмія? Танунах. Яке співчуття? Трибунал, площа, мотузка. Пс. Ролик не дивився, вистачило назви.
Салют парні! Задрали неуки що стали рукамиводітєлями....в голові таракани а амбіції просто зашкалюють... 1а моя спеціалізація на 3 курсі була освітлення і опромінення - вибирали хто яку хоче спеціальність щоб з посвідченням робити електриком на практиці між освітленням, кабельщик і лінійщик (повітряні лінії)... Генератор 250 кВА тож електронів на весь гіпер нехватає і приходиться вибирати між освітленням, холодом і роботою якогост цеху: пекарня, кондитерка, кулінарія...реально можу зменшити кількість включених ламп в 2 рази з мінімальною втратою освітленості...і робив такі фінти по декілька місяців і ніхто не замічав при інших керовніках коли були проблеми з ЛЕД лампами....ці ж ідіоти скрізь намагаються керувати і все через дупу...реально можу включити і нормально освітлення і щоб працювали не 1 цех а 2...недають...самі керують... До сьогодні дотримувались оптимальної загрузки генератора до 75- 80%...сьогодні "вєлічайший" іздав указ тримати нагрузку 60-70%...тепер буде нехватати ще більше....з ухмилкою дивлюсь на цей цирк шапіто...керують кловани...як і державою...
Я не спец в генераторах но насколько помню если дизельный генератор не нагружать в номинал,то он скоро крякнет.
Як я вас , колего розумію. Після першого разу роботи на генераторах цілі добу , ми з електриком та електрониіком переробили всю сировину, перейшли працювати з трьох на два, при цьому ни зірвати виробничий процес та фасовку. Ефектні менеджери зуміли задушить два гени , по два рази. І обидва з перегрузом. Благо вімкнули електрику з міста. Вчора на сьогодні парні працювали без мене , на лікарняному , там гідний генераторщик, та й о 01.30 дали струм. З усіх об'єктів, що впіймали ракет, пс постраждали найбільше, всі критичні - електрика.
Ну от панове, подивився на прогноз, подивився на календар, та бачу таке. У понеділок їду у місто на відправки останній раз у цьому році, потім їду на тиждень на виноградник, може більше, рию ями, доки остаточно земля не взялась каменюкою. Тож виходить, що я повернусь до села 25. 26 грудня. А коли поїду до міста наступного разу, то може у первих числах січня. Десь так.
2й день пада дещ...сьогодні зранку таки встановив дисплей індикації на генератор - тож тепер бачу Напругу, Струм, Потужність, Частоту і Мотогодини...2й раз за день вигулюю гену...вранці 3 години...зараз години 3 покручу і ввечері години 3...в нас пишуть що житло будуть підключати завтра... Все Буде Україна! а кацапи най здохнуть в муках!
Карма - это не только зловредная сука, но еще и офигенное чувство юмора.(с) Є в мене родичи у Преображенці. Які у 2019 році галасили що за Порошенка не виживуть, та хату не протоплять, бо газ дорогий. У 20 році за Zеленського вони таки злили воду с системи опалення, але "ета другоє, ви нє панімаєтє" У 22 році за Zeленського в них не стало хати. Чекаю на нове "ета другоє, ви нє панімаєтє" ))) Карма - это не только зловредная сука, но еще и офигенное чувство юмора.(с)
Не міг второпати, що мене трохи дувує з цього приводу. Второпав. Абсолютно чиста та прозора голова, та ніякого головного болю. Бінго ))
Zелена підарасня докупи з колаборантами з опзж протягли ганебний закон. Читаїмо, ахуїваємо. Спойлер: Пиздець Сьогодні дізналася з допису Solomiia Bobrovska , що із грубим порушенням регламенту в Раді по-тихому протягнули законопроєкт #8271 про посилення покарання військовослужбовців. Його вже підписав спікер, залишається лише підпис президента, і цей виконаний абсолютно в російському стилі каральний закон почне діяти на нас із вами, військових при виконанні завдання. Коли законопроект #8271 стане законом, командування отримує безпрецедентні важелі шантажу та карання військових тюрмою практично за будь-яку критику їхніх рішень, навіть якщо рішення некомпетенті та спираються на невдалий бойовий менеджмент (а таке трапляється нерідко). За непокору - від 3 до 10 років, невиконання наказу - від 3 до 7 років, погроза або насильство щодо начальника - від 5 до 10 років, самовільне залишення частини або місця служби - від 5 до 10 років, дезертирство - від 5 до 12 років тюрми, самовільне залишення поля бою або відмова діяти зброєю - від 5 до 10 років тюрми. І вишенька на торті: забирається можливість умовного терміну і дострокового звільнення. А також немає можливості суддя дати військовому меншу статтю, ніж кримінальну. Тобто, у нас немає можливості бути звільненими за пом'якшуючими обставинами. Людина, яка навіть в небойовій обстановці не виконала наказ командира - не матиме права на м'якше ставлення до неї та на звільнення від відбування покарання з випробуванням незалежно від обставин справи, особи засудженого та тяжкості правопорушення. Отже, замість подяки військовим, які майже рік стримують повномасштабне вторгення росіянців та втілюють успішні операції зі звільнення території, ми отримуємо тюрму за нейменшу незгоду чи зауваження командирам (багато з яких часто дають накази, лишаючись у глибокому тилу). Замість демобілізації або процедури заміни мобілізованих та контрактників із закінченими на момент або впродовж вторгнення контрактами - ми отримуємо трактування себе як злочинців, для яких у нашій державі найвища міра покарання за процес оборони її території. Такий ось парадокс. Що вам сказати...Напевне, слід подякувати, що не розстріл та довічне ув'язнених як у раші, так? Мені очевидно, що цей закон вигідний у першу чергу росії та путіну. Можливо, саме російське лобі у раді зробило свою лепту, аби цей закон виглядав саме так. Аби деморалізувати і так виснажених річною війною з більшим кількісно ворогом бійців ЗСУ, посіяти в них недовіру до Верховної Ради та особисто Президента України, зробити дезертирство ще масовішим, а закон недієздатним, адже якщо вся рота відмовиться виконувати некомпетентний наказ - ніхто не буде садити 100 чоловік. А якщо таки наважаться - яка це чудесна буде картинка для російських ЗМІ: захисники України масово на лаві підсудних в українській тюрмі, а біля неї заплакані сім'ї, які сивіли, чекаючи їх із війни. Ще більше деморалізує той факт, що винних у вищому керівництві державою за провал підготовки збройних сил до повномасштаного вторгнення та провал оборони на перших етапах, особливо півдня - так і не посадили, а вже скоро рік, як це відбулося. Зате збираються садити рядовий склад за те, що вони часто вимагають кращого менеджменту операцій, аби вони мали шанс, виконавши їх - вижити. Я розумію, що можливо велика кількість утомлених та дезертирів, штовхає на кроки зі збільшенням покарання. Чому не залишили одну єдину статтю - дезертирство - як кримінальну. Чому не дати можливість на справедливий суд та пом'якшуючі обставини кожному бійцю після його служби із захисту Батьківщини? Невже ми на це не заслужили? Невже незрозуміло, що посадять просто купу невгодних командуванню, досвідчених та обстріляних бійців і командирів нижчої ланки, які відмовлятися вести своїх людей на убой під час якоїсь некомпетентно спланованої операції? Прошу журналістів підтримки військових зі скасування цього ганебного закону та заміни його на демократичніший, у якому враховувалася б повага до українських військових та їхньої проробленої роботи. Прошу суспільство не допустити такого приниження військових, які безпосередньо своїм тілом захищають вашу можливість жити мирним життям. Прошу Верховну раду ухвалити закон, який відповідатиме цінностям демократичної держави, за яку ми всі боремося та воюємо насмерть. Прошу Президента України Зеленського не підписувати цей вигідний ворогу закон. -------- А тим часом знайомтеся з авторами закону 8271. І питайте, чи добре їм сидиться у своїх депутатських кріслах, поки їх захищають бійці ЗСУ, яких вони з подачі, вочевидь російських лобістів, збираються кидати за ґрати за їхню службу, кров, звільнені окуповані території. Тут можна ознайомитися з карткою ганебного законопроекту: https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/40997 Masi Nayyem Юрій Бутусов Сергій Стерненко Denys Bihus Yanina Sokolova Bogdan Butkevych Роман Скрипін Dmytro Lykhoviy