Без гены это печалька.Кстати у нас уже запороли много на генераторах регуляторов напряжения по причине что народ купив генератор радостно запускает его в сеть предварительно не отключив вход на дом и снабжая потом энергией всех соседей.
генератор то працює...от тільки параметри не показує... перекидний рубильник вирішує всі проблеми...нажаль вони зараз страшенний діфісіт...
А я ще три фази розвів по кімнатах і освітлення окремо. Якби був на місці,то нема проблеми,а чужому все пояснити,жінка просто переносками обходиться
я взагалі "збоченнями" займався: жодної розподільчої коробки... з щитка з автомата на кімнату "освітлювальна фаза" йде на розетку в блоці вимикачів...далі переходить на вимикач а з вимикача чимчикує прямо на лампочку...коробка вимикача фактично є розподільчою коробкою... інша "силова фаза" йде по плінтусу по периметру всієї кімнати і там де потрібна розетка стоїть накладна плінтусна коробка з розеткою... получається в кожній кімнаті є 1 розетка освітлювальної лінії і купа розеток силової лінії...після перестановки меблів лише доставив в потрібні місця нові плінтусні блоки з розетками
Дякую за чисте небо )) Вчора, коли пив вино кацапідари вгепали дорогу неподалік (мабуть неподалік), сука, ворона метри 3..4 завглибшки. Біля мене село Камишуваха, воно ближче до фронту, бувало кацапідарські літаки бомбили прямо його. А на прикінці лютого кацапідарський літак пролітав над нами, мабуть йшов на аеродром, ППО зустріло його парним пуском, кацапідар пішов управо, у напрямку Вільнянську, там розвернувся, та знову пішов на аеродром, знову отримав парний пуск, більше я його не бачив. Шкода шо не запиздохали його. Маю надію що вгепали підара на іншому напрямку, та його сраний блохоліт валяється десь.
Камради, хто що замовив - розливаю вранці, пакую та вирушаю у місто. Мене там раніше 12 години не чекають, тож я усе встигну. Сьогодні вже просто падаю з ніг. Останній день такий важкий. Наступний тиждень буде легше... Гарної усім ночі, крім кацапідарів та Zeленозалупих зрадників.
Яб сказав що все більше бажаючих в українського народу срати йому на лице, та підтримувати потрібну температуру паяльника. Зазвичай є і відверті євбаки, які ніц не розуміють и не можуть у логіку.
Доброе утро,у нас небольшой праздник ночью вернули старый график отключений ,даже дико что свет есть.Правда боюсь что это не надолго.
Салют парні! зняв я свого потухшого Вольт/Ампер/Герцо/Кіловат/Часо метра (V.A.F.P.T.) з генератора... потикав тикалкою (тестером)...поки нічого не знайшов... дочка вчора заказала нового (аналог) на Алі за 350грн з доставкою.. гена поки робить без приборів... як у тому анекдоті про петьку і чапая: летять петька і чапай на літаку: - петька прибори? - 20! - шо 20 ? - а шо прибори? Ну і мій 3ф вольтметр ось так лається що я запустив 1ф по всім 3фазам на щитку: Не хоче гад визнавати її як фазу по всім трьом...визнав як 1 а на інших непризнає