Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний Про що я думаю, а точніше про кого я думаю у День Збройних Сил України? Передусім про полеглих побратимів і посестер та про їхні сімʼї. Ці думки крають моє серце як Головнокомандувача і як батька, чоловіка та сина. Вони змушують повсякчас озиратися на пройдений нами шлях довжиною в майже 9 років. Це шлях воїнів, шлях людей, які мають сміливість і гідність обрати свободу. Він залитий кровʼю, сповнений страждань і болю. Але саме він веде нас уперед, щоб помститися і перемогти. Не залишає місця для страху чи зневіри. Кожного дня, усвідомлюючи ціну, яку ми платимо за свободу, я збираю всю волю в кулак, щоб вистачило сил здолати агресора і відбити в нього бажання будь-коли в майбутньому посягати на нашу свободу. Я знаю, що пліч-о-пліч зі мною кращі. Міцніші за сталь, запекліші за вогонь, сильніші за будь-яку стихію. Серця українських воїнів бʼються в унісон із серцями мільйонів співгромадян і всіх волелюбних людей світу. Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу. Сердечно вітаю із Днем Збройних Сил України! Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, - сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру! Слава Збройним Силам України! Слава Україні! (с)
У цілому я писав про редукцію, її появу та прояви. А також невеличку хитрість з її описом. Доречі, я ж писав про аромат. Смак у вина досить приємний ))
Привітався! Зранку кілька разів давали тривогу з перервою хвилин в двадцять. І в цей час було чутно як далеченько гепала арта. Одразу згадались перші дні війни. Думав вже знов кацапи посунули з білгородчини. Але тривога виявилась марною. То наші хлопці на полігоні проводять артилерійські навчання і звук долинає до міста. Віримо в ЗСУ і вітаємо хлопців зі святом!
Ось, похизуюсь. Rose (EC181) 2022. У технологічних пляшках 1,5л для зберігання та невеликої довитримки. Та 0,5л, світлина зроблена напросвіт. Віддінок камера передає не дуже, колір - легкий прозорий рубін. Подобається.
Звернувся до жінки, в якої замовляв поліграфічну продукцію, етикетки та таке інше, на самокліючому папері. Типографія не працює, вона перейшла у іншу типографію, тепер вже і ця типографія припинила роботу. Йобана кацапня. Йобаний гетьмуданцев.
Доброго дня. Вітаю усіх з святоми Миколи,і днем ЗСУ. .................................. Чекаю 10 літрів ,різного,на ваш смак. Все інше в лічку.
З 2014 року ми з радістю беремо в свою команду перелесенців з Донбасу ©️ От і вчора. Я проводив співбесіду з дівчиною з Маріуполя. Прекрасне резюме. 10 років роботи на одному місці і з підтвердженням потрібного нам фаху. - Коли ви приїхали в Київ? - Два месяца назад. - А до того пів року були в Маріуполі? - Нет, в России. - Скільки часу ви провели в Росії? - Ну до сентября. Сын не поступил в школу в Ростове и мы уехали. - А якби поступив? - Ну конечно же остались бы там жить. На цьому етапі співбесіду можна було б закінчити, але мені здавалося що я її не правильно зрозумів. - Тобто після всього що сталося з Маріуполем і Україною, ви були готові залишитися жити в Росії? - А какая вам разница!? Если я вам подхожу по профессиональным навыкам, какая вам разница, кого я поддерживаю и где я готова жить? - Для нас є різниця. - Я уже столько пережила. У меня отняли мой дом. - А хто відняв? Хто в цьому винен? - Война виновата. - Але у цій війни є агресор. Назвіть будь ласка країну яка винна в усьому що з вами сталося. - Зачем вы меня втягиваете в свою политику. Вы же ищете сотрудника, вот и скажите, подхожу я вам как работник или нет? Чесно. На 10 місяці війни після всього того горя яке Росія вже принесла моїй країні чути такі слова в столиці України - це якийсь сюр. - Ні, не підходите. - Скажите почему? Только потому, что я готова жить в Россие. - Ви мабудь прекрасний фахівець, але час коли були потрібні виключно професійні якості нажаль назавжди пішов. Ви доросла людина. Якщо на 10 місяці військові агресії, після Бучі, Ірпеня, Маріуполя і Ізюма, після тисяч закатованих цивільних і десятків тисяч загиблих українських військових, ви не розумієте хто в цьому винен і готові жити в Росії. То це світоглядні розбіжності. Ми не зможемо знаходитися з вами в одному офісі і одній команді. Вона встала і пішла на вихід, а на останок сказала: - Я легко могла сказать вам не правду, которая бы вам понравилась и получить эту работу. Но я сказала вам как есть и осталась без работы. - Була б моя воля, ви би залишилися не тільки без роботи, а й без українського громадянства. Без чіткої, зрозумілої проукраїнської позиції вам тут не раді. Тут. Це не в нашій компанії і не в Києві. Тут - це в Україні. Алексей Давиденко В війні винна не тільки Росія, але й ті громадяни України, котрим було до всього ''какая разница''. (с) Були часи, коли я міркував десь так само, та звільняв/не приймав на роботу поцінувачів шансону. Бо то є ознака того, що в голові лайно. А лайно рано чи пізно має вилізти назовні. Навіщо мені цих проблем, коли можна узяти більш порядну людину. Тоді мене ніхто не розумів. А нещодавно я пішов з найбільшої виноградної спільноти України, бо заграли євбаки та какіє разніци.
Трохи похизуюсь )) Нехай кацапня на гімно зійде , але новорічна ялинка в Харкові буде незважаючи ні на що! Харківське метро.
Тому що назва "пункт незламності" це ніщо інше як піар Zeленозалупого вербованого в Омані ригівського нацюцюрника. Який знецінює Подвиг воїнів ЗСУ. Ця інсталяція (гена + світло +обігрів) мала б мати назву "пункт громадської підтримки". Але ж Zeленозалупому піар та підміна понять - перш за все.
Як перестати орати (с). Спочатку єдин перепиздун-пересмішник, розповідав як він за шторою дрочив у сопло рпг в зеленім кабінеті ))) Тепер другий )) Хто вас бляді висрав на цей світ? (с)
Ну от хлопці, 2х моїх дальніх родичів, що мешкали в Оріхові та не мали бажання виїхати вгатили кацапідари. Мій родич залишився вдома, витяг з підвалу ковдри просушити на дворі. А його дружина пішла до своєї мами, поплакатись, бо після 24.02 у родині щось пішло не так у житті. Почався обстріл, він сховчвся у підвал знову. Прилетіло біля будинку жінкових батьків, вивалило стіни, людей побило уламками та привалило. Дякуючи військовим, отримали первинну допомогу, та вивезли у шпиталь. Там стабілізували та вивезли у іншу лікарню. Стан важкий. Вже видалили розірвану нірку та частину кишечнику. Ну от треба було сидіти в Оріхові, коли там така інтенсивність обстрілів? Ну що висиділи? ((((((
Тут не вгадаєш. Моя подруга пішла за хлібом. Міна. Прямо в чергу. 14 трупів, поранені... Знайома виїхала до Львова. Ракета.... Теж немає. Це страшно, це війна...
Якщо в ОП, ну припустимо, були настільки обмежені, треба було звернутися до Порошенка. Він, його родина на території офісу окрім іншого організували пункти безкоштовного харчування, в якому щодобово працювала й пані Марина Порошенко. Накормили б і Володимира Олександровича і його свиту. Навіть і з собою дали. (Не моє)
Поруч пролетіли кацапідарські ракети.... Учора у сусідньому селі погоріло багато техники. Пішов увімкнув стабілізатор. 2 єбейших прильота.... +1 +1 Електрику вже мали б дати, але щось ніц її нема..
Ну блдь сьогодні нічка. 2 прильоти у сусідньому селі 1 прильоти по нашому, чув підльот та вибух. Х прильотів по місту...