Может и светится но думаю пора на орков в международный суд подавать за геноцид курей. Раньше я в 22.00 включил им свет и они себе спокойно несутся а теперь у них не ночь а сплошной стресс,только вниз к еде спустятся бац и опять темно.Надои упали..
На місті боневтіка яб виклик не приймав. Цей китаець його реально прутнем на винегрет зарубає та з'їсть ))) Хоча..... Може хай їсть?
І знову дратуйте... Кожен день кацапідари о 2 годині ночі починають концерт. Спочатку бахало ППО, зараз жорстко в'їбало по місту, вибух був затяжний та розкатистий Ближні до нас сирени сплять...
не балуй с возрастом Я помаложе выгляжу лет на 15 Твой малтиз - дело другое Думаю девочка(по морде) по причендалам не видно...могу ошибаться
Я живу на зйомній хаті. Все повіддавав волонтерам. В мене тільки стіралка є, яка ніфіга не стірає, бо води нема, і холодільнік. Який ніхера не холодить, бо нема світла. Не жизнь, бля , а сказка. Зато пес є. І то добре
Дякую )) По результатах аналізу самопочуття бачу, що внутрішніх резервів вистачило на 9 місяців вторгнення. Всередині зростає якась глибинна неконтрольована напруга, відчуваю як внутрішній генератор невпинно втрачає потужність, не вистачає потужності навіть на мінімальні завдання... Усім гарного дня, поповз пакувати замовлення ))
Це була б гарна порада за часів Порошенка. Бо в Україні Zeленського не стало місця у місті останній кондитерській фабриці, що виробляла торти які можна їсти. Від сучасних тортів та іншої схожої кондитерки спочуваю себе ще гірше - погано реагую на дешеві замінники цукру. Єдине виключення - торти Roshen, та зненацька в АТБ їх вже давно не продають. Крім шуток.
В мене 20+ замовників під дверима з грошима вже 2+ тижні стоять. Яке ж тут може бути свято... Треба людям замовлення зробити.
Зробили, тай отсвякуйте це дiло. Я в Америке, а может с возрастом научился искать праздники..Пошли они все на.. Каждые выходные пытаюсь сделать праздником.. Хотя бы покушать не дома.(по возможности)