. Це було попередження. І це не завадило підмоскаленій ляльці бігати та галасити про "шашличкі" три роки потому.
Дійшла черга до декантування Merlot. Сухе, ароматне, неймовірно легке. Колір рубін, вино питке, збалансоване. Вино вийшло більш легке, ніж у минулому сезоні. Можливо це пов'язано зі зміною ЧКД. Але не суть. Дуже подобається.
Трохи не забув. Злі язики кажуть, що нещодавно плямиста арахамія їздила до фірташу домовлятись за крісло мера )) Судячи зі всього - домовилась, бо почалась операція по дискредитації Кличка )) Ну що кияни, як вам новий мер?
Ранку панове )) Хмура волога погода, краплі звисають з гілок, зранку як по годиннику бахкало ППО, невдовзі вирубили електрику, маю надію що це віялові відключення, а не наслідки прильоту. Вчора декантував вино, сьогодні треба мити посуд, чекаємо на появу тиску води. Такі справи )) Настрій - багнюка в Бахмутських окопах...
Що вже говорити, якщо в нашому глибокому тилу за сьогоднішню добу електрику включали на 1 годину, потім 45 хвилин. І це втретє включили 20 хвилин тому.
У нас был рекорд в четверг 30 ч. выключают как то непонятно,у нас спецаварийный график у малого в соседнем селе аварийный и свет включали на час и второй раз на полчаса.у тещи вообще не отключали.
Останне вино виніс у сарайчик, а тут якраз температура впала )) На вулиці +3, вже завтра почне освітлюватись та викидати бітартрат калію. 14 видів вина вже декантовано. Сьогодні ходив у підвал рахував)) Треба ще стелаж робити. Думаю де саме...
Був у мене погріб. Там і літом прохолодно досить коли +42 надворі. Зараз у сирому погрібі це всі хронічні хвороби як мінімум повилазять.
Панове, потрібна порада. Маю бажання придбати трохи живців винограда грецьких сортів. Сорти винограду з Греції в Україні майже не представлені. Шось я намагався гуглити, знаходжу лише вина, по 20€ за пляшку, а живців немає. Що за маячня? Раз в Греції росте виноград та роблять вина - мають продавати живці та саджанці. Шукав - не знайшов. А кажуть в Греції усе є.
Кажуть судячи по перехватам кацапідарів сьогодні вночи має бути масований ракетний обстріл. В нас ППО вже почало відпрацьовувати....
Доброго ранку. Вибачаюсь , що пишу у вашій темі, але 16 років я чекати не можу, щоб потрапити під вікові обмеження, але так як це одна з адекватних тем у Курилці, якщо не єдина адекватна, то напишу тут. Хлопці, що це за херня ? На фото вона зліва. Я чуть не посивів ))))
Безпечне, любить вино. Колись бухали на роботі в підвалі, так на ранок вони залазили в склянку з під вина. Так ми його називали алкаук.
Воно є мухоловка, жере усяких комашок, навіть шкідливих, людина їй байдуже, бо в пащу не влазить. Нищіти не треба ))
Мій родич залишився в Оріхові. Декілька днів телефонував йому, той 4 доби як з підвалу не виходив. Сам з Преображенки родом, жінка кацапка, діти усі давно в кацапії. Він кацапію раніше тихо недолюблював. Зараз як цю тему зачепили... Я й не знав що він вміє так лаятись ))
Я випадково. Абсолютно випадково збігав на кухню, взяв швабру на довжелезному дринові, і чисто случайно протер взад-вперід раз 20. Навіть не знаю як так вийшло. Доречі бадьорить зранку краще кави )))