Щось кацапідари розійшлись не на жарт. На південно-східному напрямку арта гепає з перервами тільки на приліт пакету рсзв. Зі світанку почали, виродки..
Угу. Свято. Зайвий привід для кацапні накатити бояри ))) День седьмое ноября — красный день календаря! Посмотри в свое окно, все на улице красно: Красный папа , красный дед , красномордый наш сосед...
Вітаю , панове! Потрібна допомога залу. Звернувся до мене знайомий із запитанням : потрібен більш-менш надійний возик, відносно не старий і недорогий в обслуговуванні. Бюджет 3-4 тис. американських грошей. Мені окрім Ланоса на думку нічого не спало. Можливо є ще якісь варіанти в цій ціновій категорії? Що порадите?
Друже , напишіть на які моделі варто подивитись. Можна в приват щоб тему не засмічувати. Наперед дякую
Збав Боже усяких лайносів, тільки хонда. Ща цей кошт безліч норм варіантів. Акорд/сівік. Є знайомі які роками трахались з тим лайносом, внаслідок поєдинку лайнос завжди виходив переможцем. Скінчилось тим що міняли лайноси на хундай. Та кляли себе за те, що не зробили це раніше.
є ще мінімум гетц, елантра, матрікс у хюндая, вони всі споріднені по платформам з різними кіа, двигуни однакові, трансмісії також, вибираєм по розміру і стану, в утримуванні дешеві. Бензинові двигуни 1.8 зажерливі, решта без питань. При тому автомобілі старі, треба дивитись. Ще один плюс, мало ржавіють.
Хонди звісно не корейці , але в таку ціну потрапляють десь 97-99 років. Думаю важко буде знайти живий екземпляр.
так, а ще при деяких плюсах вони таки згнили, особливо зад. І алюмінієві двигуни там на рідкість хороші, але роки, не дешево то відновити, ходова відносно складна. Ще не вигідніше тойоти, а мазди просто згнили. В силових місцях.
Нашвидку переглянув Акценти в продажу. Найпоширеніший з бензиновим двигуном 1,5 л. Цінник від 2,5 тис. і до "хто скільки виговорить". КІА трохи дорожчі.
Я придбав Honda Prelude IV 1994 року, двиг, кпп - вогнище. Не жалкую. Яб вибирав тільки хонду, але тож вже вирішуйте самі.
В мене таке враження, що кацапідари на південно-східному напрямку використовують щось об'ємно - детонуюче. Час від часу дуже потужні хвилі доходять.
прелюд високий клас, тому дорожче у всьому. Сівік дикий ранець, незалежно від двигуна. Хороший, але замалий
Не включили свет в 12.00,позвонил соседу от в РЕС работает ,так он отвечает на выезде.Дозвонился к диспетчеру слава богу нормальному,там есть оди придурок который даже трубку не берет.Товарищ посмотрел сказал что мы вас потеряли и извинился,говорит тринадцать графиков уже крыша едет,пожелал всем света и включил его сразу.
Під Камишувахою звук прольоту літаків, гепає страшне як..... Походу кацапідари пішли на штурм, як я розумію.. На сході працюють кулемети... Схоже ганяють бпла.
Всім привіт! Пійсятники тримайтесь,ми гартовані, вистоїмо. У мене все добре, працюю,гупає кругом,Донбас наш. Погода виправилась,в день сонячно,в ночі приморозок .Дрова є, тримаємся.