Так, він. Я їх періодично на схід відправляв, тільки позитивні відгуки. В самого було 2, 2 та 1,5 л, агінь) PS. Ще забув за 2 термокухля в автівки, брав тут у комрада, це абсолютний мастхев.
Металева. Від цього виробника (Zojirushi) металева колба дасть фору по ступіню зберігання температури багатьом скляним.
Не знаю как на счет стеклянной колбы, но металлическая темнеет от заварки и начинает хуже держать температуру. Налет снимается с помощью таблетки "корега" для вставных челюстей.
Дві відгриз, ще щонайменше 7 (( Телефонував до селекціонера з Нікополю, Олегу Михайловичу Писанка, спитав що як. Замовлю трошки живців, щоб підтримати. Хто як не ми?
Металева в мене колба, металева. Але, коли всередині трошки по 60, а ззовні довго +4 та роса, ніяка колба не втримає.
Є підозра, що через 3 дні я не заведусь. Тож за добу спробую під'єднати зарядку. Хтів спитати, в Добло заміна акума як проводиться? Живлення не переривати?
про термоси, запам'ятав одну річ, крім можливості легко пошкодити, скло з вакуумом не тримає холод, типу морозива, може лопнути, а нержавійка тримає все, і тепло і холод.
Таке враження, що ця клята шовковиця знущається. Ввечері трохи розкопав наступне корневище, пів години рубав, залишок допилив. Викопувати не став, переніс на завтра. Але прикинув що стовбуряка того коріння товще за дві попередніх. Копати сьогодні вже не хотілось, тож вирішив трохи розчистити та може перерубати наступне корневище. Мало того, що воно ще більше ніж попередні, так деревина трохи інша, біліша. Топорище звенить иа відскакує (( Не подолав. Засада.
На початок знімаємо "-", потім плюс, а при встановлені нового - з початку плюс приєднуємо, а потім мінус - це стосується усіх автівок.
в принципі так, це зменшує можливість короткого, але існують моделі де плюс швидкоз'ємний а до мінуса фіг дістанеш, поки не знімеш плюс і ще купу непотребу.
Коллеги, где-то здесь когда-то обсуждалась тема гейзерных кофеварок. Не нашел. Кто в курсах, ткните пальцем, плиз.
Я трохи про інше, є автівки, де після самостійної заміни акума, волочуть на мотузкі до ділер сервіс центру. А от цього не хтів би аж ніяк.
Ну що хлопці, сьогодні добив третю ямку, залишилось у цьому закутку ще 3. От думаю, що туди посадити. Або кшмш Neptune (USA), або універсальний сорт Мускат Матяш Янош" (Mathiasz Jánosné Muskotály). Світлини не мої. З обох роблять непогані вина, перший ше можна сушити на ізюм. Спалив у ямі обрізку мілкої гілки, розчистив смітник, що там наробили попередні власники. Викопав биті банки, пляшки, кахель, дріт, їржу та усіляке інше лайно. Що за свині.... Немає слів..
Ранку хлопці! Учора ввечері скінчив ся чай, вирішив заварити, бо прохолодно, а хочеться теплого )) Незважаючи на сухі дрова, багаття ніяк не бажало розгорятись, та й дим підіймався на метр та стелився землею. Ледве розкочегарив )) Заварив чаю, оскільки багаття вже палало, вкинув картопельку в каструльку та поставив на вогонь. Повечеряв. Було десь біля 21:00, тож є прикмета, що день треба закінчувати працею, а не їжею. Пішов працювати. Заправив посадкову яму, та продовжив відгризати коріння в шовковиці. Виявив, що під верхнім шаром корнів йде другий, трохи тонший. Шось рубав сокирою, пилив, викопував, та так розійшовся, що взмок майже наскрізь (( Треба переодягатись спати, а я як кінь в конопляному полі (( Як цибуля вкривався безліччу одягу та ковдр, але мерз усе одно. А що робити.... Треба добити цю деревину та бити ямки, саджанці вже готові та чекають))