Пішов з третьої сторони Підшипник 8х16 є Сальник 8х16 є Труба 20х2 безшовна є. Влучів! Можна придбати та пробувати. Пс. Телефонував сьогодні за харчову та вакуумну резину та різну нержавіючу арматуру. Менеджер сидить у Дніпрі у сховищі, кидає з сайта у вайбер ціни та наявність, дівчина телефонує на склад у інше місто, відповідає наявність по звіту старшого комірника. "база не працює" "нічого не працює" "склад напів пустий" "майте на увазі, сплата на карту або наложкою" "рахунки не виставляємо". Для мене, як маючого досвід бізнеса 90х, це сигнал. Сигнал того, що гетьманцев, шмигаль та інша камарілья додавили бізнес. Це зараз падіння на 70%, подивимся, що буде під Різдво. Якщо втримають хоч що під безготівковим розрахунком, то це буде свято. Вже сьогодні на 80 000 функціонуючих платників ПДВ, 90 000 зборщиков податєй. Це чудово.
"я беру 350 грн/годину, але мені краще відмовити тобі з цією прутньою" (с) Пішли вони на та в. Я розумію, що станки, майстерня, та праця стоять грошей. Але так, як вони крутять руки, не крутить ніхто, може ще поліція. Зварювальник по нержі так і каже. У мирний час яб взяв з тебе більше. Але зараз я продаю за тиждень стільки виробів, скільки до вторгнення продавав за день. Тому я зацікавлений в адекватних замовниках. Я не торгувався, був готовий сплатити, скільки він порахує, бо трохи навантажив його додатковою роботою. Але він взяв ріано стільки, скільки сказав мені по телефону. Що на 20..25% було менше, ніж рахувати по см.
це вже залежить від людини. В мінус працювати не правильно, а порахувати не важко. Отії кіловати, якийсь знос інструменту, якийсь заробіток. В принципі 200 грн на годину прибиральник отримує в слабенькій фірмі. В державній 800 за зміну, типу вагони мити. Платив за конкретні замовлення, але десь так і виходило, 8 баксів в годину. Все по обробці двигунів.
сільгоспробітник, типу механізатора, заробляє дуже непогано, де я знаю приблизно півтори тис. баксів, причому круглий рік, ставка. Це мало впливає, бо їх десяток а землі дуже багато. Комбайн толковий лимон коштує. Ну не знаю я бідних сільгоспробітників, так склалось. І тих, у кого мінітрактор і пійсят соток, зате в черзі до нього на обробить народ стоїть.
Та я ж не проти. Просто дехто каже треба ще додатково відпустити після плазми за грубий кошт, а хтось каже - поставлю різець твердосплав. Обзвонив Токарку, при умові вирізання отвору плазмою, ціна обробки токаркою суттєво впала до 60 грн за флянець, та + 30 грн отвори під стяжки.
56.8 грн.год отримує в нас електрик 10 000грн. місяць...при цьому:- має - 4 групу до та понад 1 000в - має право оперативних переговорів і оперативних перемикань. РУ 10 кВ - має посвідчення оператора газових котлів і руфтопів і працює як оператор - суміщає акумуляторника - має базові знання холодильщика, частково суміщає - має базові знання вентиляційника, частково суміщає - має базові знання по обслуговуванні скважини, водонапірної башні, КНС, частково суміщає - має базові знання по роботі технологічного обладнання пекарні (печі, тістиміси, розстойки ітд), кондитерки ( пароконвектомати, електроплити, міксери і тд), кулінарії ( пароконвектомати, плити, тістоміси, комбайни) і частково суміщає. Ще мясний цех, рибний з своїм обладнанням.... Да професійно обслуговує обладнання фірми але першим йде електрик і визначає чи це ідіоти технологічний персонал натупили чи вже уграли і мілкий ремон/настройка не прокатять....какось так.... ПС Тримаються лише тому що робота сутки/троє і вся зп офіційна....кожний має або ще додаткову роботу або по халтурам
Коли Токарка каже 350 грн/годину, то це ж брутто вартість, з якої - електрика, - амортизація, - розхідники... Повеселив хлоп, питаю скільки коштує обробка внутрішнього отводу у флянця? - 10 000 грн! - чому так дешево? - в нас мінімальне замовлення 10 000 грн! - зрозуміло. Але оскільки в мене тільки 5 сольдо, піду шукати іншу харчевню )))
Павербанк з фонариком і сонячню батареєю осві тлює всю кімнату. За рахунок відбитого світла від стелі в кімнаті набагато свтліше ніж коли підвішував його до люстри
в нас все ще нема ринку і конкуренції на ньому. Ви НЕ можете купити заготовку 155мм, в тільки 1000, не можете пів кутника, 200 грам титану в листі, а чомусь ТАМ можна. Відріжуть в розмір, точно, пришлють, і це буде саме той сплав, а не 40х замість 45, бо вони бачите майже однакові... Те саме обробка, вмієш, на тобі станок, інструмент, пиляй сам, плати погодинно, або ми зробим, стільки то за годину. Зробим криво, наші проблеми.
Німа їх в Україні....це у кацапів того ферону як гною Аналоги є але по 7 і 9 вт а я таку не хочу....дуже ненажерлива буде...акумс на доаго не хватить....
От! Я знайшов ничку, що продає прут та трубу нержу від метру. +30% до ціни 6 метрового прута. Але коли мені потрібно щось невеличке, мене це влаштовує. Але усі інші барижать від 6м на малий та середній, та 3м на великий діаметр. Знайшов ничку, яка продає вакуумну резину любим метражом, є прайс на вагу, замовляй скільки треба, кинемо замовлення на ваги, сплата по факту. Порізка безкоштовно. А шо робити ))
У поца схоже був BAD TRIP, він міг ще й не таке побачити )) Хтось пушуткував, домішав у кокс LSD, та почалося "он подсьіпал нам в смазку алмазную пьіль" ))))
То все не то....там самий цинус лампа в цоколь Е27 з акумом....щоб включалась штатним вимикачем і при наявнсті лєпетрики і при її відсутності...
Я до хфонаря, схожого на світлині допаяв утримувач 3х18650, та використовую його як резервний. А шо робити.