Є така інформація, що ЗПЗ Славутич скоротив виробництво пива на 70%. Не можу знати, наскільки це достовірно. Розмовляв з людьми ще у серпні.
фіг би з тим пивом... Крім декількох робочих місць поки що не бачу нагальної потреби саме в пиві. Як і дефіциту. Тут поруч є невеличкий магазин з тим всім. Затоварений до стелі. Пиво, вино, коньяк, горілка і т.д. Черги нема. До речі, якщо виловлять військового під газом, мінус премія, 30 тис. Нічо така п'янка.
Трохи не так. В Одесі його ніколи не виготовляли. Група компаній СанІнбевУкраїна. Чернігів, Харків, Миколаїв тільки там можуть розливати Янтар. Зараз AB InBev Efes з 18 року. Моя перша серйозна компанія, де я працював сто років тому. Це було круто....
Бреше )) Звільнити гетьмуданцева +10 до можливостей економіки Відмовитись від прутні, що насаджував гетьмуданцев +100 до можливостей економіки Відпиздити усіх, хто краде під час війни +1000 до можливостей економіки, але гетьмуданцева першого. Можна комбінувати.
А мені байдуже на світло, ТV років 10-12 не дивлюсь, нагріти воду чи борщ і на газі можу, ноутбук давно сховав щоб пилюкой не припадав. Тільки смарт і павербанк з енергоемкого. Да і свічки замість лампи добре, від них напівмрак з чудовими тінями. Щось у цьому є, як в минулі століття прямо. Проте я давно так живу, лише електрочайник раніше вмикав.
На півночі купа ракет на місто/крізь місто (( Сирени мовчать, у місті поки тиша Друга серія ракет тим же маршрутом... Вибухів нема, мабуть пішли у сторону Дніпра...