От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Если ты покрываешь преступника, то ты такой же преступник. Смотри поименный список ОП. Особено на букву "Е".

Лорд Грегори, slawuta5, Briter та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Телескоп на телефон або для якогось пристосування
      150 грн.
    2. Бинокуляр окуляри бінокулярні зі світлодіодним підсвічуванням В бінокулярних окулярах окрім 2-х ста...
      360 грн.
    3. Кріплення NVG​ Стан: Новий Колір: Койот Країна виробник: США Даний комплект призначений для...
      3590 грн.
    4. Виготовлений в Канаді, я придбав його в магазині Ibis, ціна за новий екземпляр перевищує 100,000 грн...
      50000 грн.
    5. ПНБ PVS-14 NL1. Зелений фосфор. Новий. Виробник AMG
      49000 грн.
  3. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    ........................................

4. Незнайка855

Незнайка855 Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Украина
    .................................

5. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.990
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    ...............................

6. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Ой битва Козаків за Цю добавочку колись буде!:DНа славу Батькам і їй самій!Хай Щастить!!!:smile_12::smile_12::smile_12:

Igor 21, slawuta5, AC Strom та 3 іншим подобається це.
  7. AC Strom

AC Strom Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Харків
    ----------------------------------

8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2022-10-21-23-33-48-826_com.facebook.katana.jpg

Вони зайшли сьогодні якось тихо і смішно. У відчинених дверях ательє, що працює при Майстерні спочатку з’явилась одна усміхнена голова, тоді ще одна, далі по черзі ще дві. Я сиділа за машиною пила каву хімозну, три в одному - у нас була пауза, ми щось обговорювали, сміялись. А, я мабуть розповідала, як я часто мрію, що закінчилась війна, я ходжу порожніми цехами, ностальгую і втираю сльози. І от я якраз емоційно зображую, як біжу за автобусом в якому від‘їджають мої харків’яни, моє рожеве волосся розвівається наче прапор, а я така простягла руки і кричу «не пущууууу», й тут помічаю, що мовчки зявляються ці голови. Вони були такі смішні, як і сама ситуація, що я ледь стрималась від сміху.
    Тоді вся ця піксельна хмара зайшла в маленьку кімнату і чотири пари очей дивились на мене здивовано, бо я таки не опанувала себе і аби не засміятись затягла з інтонацією аніматора з дитячих свят чи весільної тамади.
    - А до кого це прийшло скільки мужчин? І чому так тихо зайшли? На примірку? Які ж ви молодці!!

Тут мене виручив і підхопив розмову наш конструктор Женя:
    - Да, це прекрасно, будем міряти.

І далі, любі друзі був кайф, чистий кайф! Оті самі моменти, заради яких це все й задумувалось, які я люблю найбільше. Ви не повірите, це такий драйв і адреналін спостерігати за цією роботою. Спільною роботою нашого клієнта і майстра. Хлопці починають роздягатись, кидають старі бушлати на підлогу, дівчата їх підхоплюють аби в метушні не топтати. Женя дає їм новий одяг, вони перевдягаються прямо в коридорі, там же роззулись. В тісному коридорі двіж - ходять працівники інших офісів, бігають з цеху в цех наші дівчата, всі звикли, що тут можуть бути хлопці в шкарпетках, трусах і бушлатах. Це все відбувається майже мовчки, обличчя у всіх зосередженні.
    Женя по черзі до кожного підходить, щось пояснює, коментує, хлопці питають, присідаюють, роблять дивні якісь інші рухи, проводять випробування)).

Я сиджу, за всім цим спостерігаю і думаю - а от ніхто, ніколи, ні в якому творі чи кіно, оцю атмосферу, це диво не відтворить. Тут скільки життя, любові й дива, коли звичайні люди, які б десь в черзі біля каси супермаркету чи в маршрутці може б і погиркалися за інших обставин, раптом стають командою, просто в одну секунду. Да, це кайф, це абсолют.

#майстерня_пані_З (с)

Igor 21, ХапалАнДаг, Wiking730 та 3 іншим подобається це.
  9. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    .....................................

AC Strom подобається це.
  10. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Ранку панове ))
    Вночі спав, було тихо, дякуємо ЗСУ.))

slawuta5, Briter, Wiking730 та 3 іншим подобається це.
  11. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Зато по всем областям ПВО работало только что отбой дали тревога висела с с семи утра.Над Полтавщиной ракеты летали но транзитом.

Igor 21 та Wiking730 подобається це.
  12. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Як зникло світло, з'явилося купа радіостанцій. Зникли перешкоди. Насолоджуйтеся.

Igor 21 та Wiking730 подобається це.
  13. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Приятель каже по західним областям кацапідари понищіли електрику та водопостачання ((

Govtva та Wiking730 подобається це.
  14. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    В мене їбуче дежавю просто....

Topaz81, capt.A.Smollet та Govtva подобається це.
  16. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Скоро ВСУ будет воевать с орками-реконструкторами.Дальше пойдут гимнастерки,ППШ,трехлинейки и сорокопятки.

ДВ762, capt.A.Smollet, Wiking730 та 3 іншим подобається це.
  17. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Похеру, відновлять. В лютому ми це вже пережили. Нас не залякати.
    Мо' в останню прокацапську довбешку прийде розуміння, що руськіє нам вороги.

alex_zn, ШВАРЦ33, Искатель57 та 6 іншим подобається це.
  18. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна

Ну наскільки я бачу, підстанції не відновлюють, бо нема чим, а тупо запитують від резервів, обмежуючи споживання.
    Чи можна чекати від енегетики суркіса/коломийського та керівництва дерьмака-зеленого прутня чогось іншого?

slawuta5, Лорд Грегори, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  19. Витт

Витт Oberst

Повідомлення:
    3.588
    Адреса:
    Украина
    Наші люди сиділи по підвалах кілька місяців без нічого. Їдло варили на вулиці, туалети рили в дворах багатоповерхівок. Пофігу, пережевемо. Ця наволоч нас не залякає і не зламає. Тоді було страшно і дивно, що таке має бути в 22 році. Зараз це херня, переживемо іродів. Все буде УКРАЇНА.

alex_zn, Artyr, vladss та 9 іншим подобається це.
  20. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Да этот бардак начался еще при Яныке когда блатных начали садить в руководящие кресла энергетических и газовых компаний,потом пришел Петя с своими эффективными рошеновскими менеджерами а про последних тут вообще даже нечего разговаривать. В результате мы получили в этих компаниях кучу руководителей которые не технари и не специалисты.Помните когда эта авантюристка Юля ввела веерные отключения то еще старые спецы смогли уверенно удержать энергосистему.

Ph@ntom подобається це.
  21. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    проблема в тому що більшість обладнання підстанцій - індивідуального виготовлення...трансформатори, ВРУ, ЗРУ...так, якась мєлочовка може і була в запасах але не основне обладнання...а заводи (території) що їх виготовляли постійно обстілюють...імпортним не всім можна замінити - дуже багато переробляти...тож набираємось терпіння...Все буде Україна !
    ПС:
    в 2000х я відновлював вигорівшу комірку на ПС 110/35/10 кВ яка була на балансі заводу....обладнання 80х і більше 10 років як не випускалось...місяць переписок з головним інженером РЗВА...по його даним серійний номер комірки не співпадав з описом що я додавав...потім він особисто приїхав, день лазив по комірці...і зробив висновок що начинка комірки не відповідає серійнику...потім завод піднімав документацію і спеціально виготовляв начинку...місяців за 3 чи 4 я таки включив ту комірку..і це в мирний час...

Останнє редагування: 22 жов 2022
    Topaz81, vladss, slawuta5 та 3 іншим подобається це.
  22. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    FB_IMG_1666452782358.jpg

Я не так боюсь війни, як того, що про неї зніме серіал Нетфлікс.. )) (с)

A10A, Briter, ДВ762 та 2 іншим подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
  24. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.990
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    capt.A.Smollet, ДВ762 та Ph@ntom подобається це.
  25. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Мене цікавить тільки єдне питання з цього приводу, чи війде у серіал епізод, де невгамовний підарастовіч на спідах, мастурбує в раструб РПГ за шторами в оральному кабінеті адміністрації препіздента )))

slawuta5, Wiking730 та ДВ762 подобається це.
  26. apnea

apnea Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    999
    Адреса:
    за порогами...
    Богуслаева в Киев везут)

Ph@ntom подобається це.