Если ты покрываешь преступника, то ты такой же преступник. Смотри поименный список ОП. Особено на букву "Е".
Вони зайшли сьогодні якось тихо і смішно. У відчинених дверях ательє, що працює при Майстерні спочатку з’явилась одна усміхнена голова, тоді ще одна, далі по черзі ще дві. Я сиділа за машиною пила каву хімозну, три в одному - у нас була пауза, ми щось обговорювали, сміялись. А, я мабуть розповідала, як я часто мрію, що закінчилась війна, я ходжу порожніми цехами, ностальгую і втираю сльози. І от я якраз емоційно зображую, як біжу за автобусом в якому від‘їджають мої харків’яни, моє рожеве волосся розвівається наче прапор, а я така простягла руки і кричу «не пущууууу», й тут помічаю, що мовчки зявляються ці голови. Вони були такі смішні, як і сама ситуація, що я ледь стрималась від сміху. Тоді вся ця піксельна хмара зайшла в маленьку кімнату і чотири пари очей дивились на мене здивовано, бо я таки не опанувала себе і аби не засміятись затягла з інтонацією аніматора з дитячих свят чи весільної тамади. - А до кого це прийшло скільки мужчин? І чому так тихо зайшли? На примірку? Які ж ви молодці!! Тут мене виручив і підхопив розмову наш конструктор Женя: - Да, це прекрасно, будем міряти. І далі, любі друзі був кайф, чистий кайф! Оті самі моменти, заради яких це все й задумувалось, які я люблю найбільше. Ви не повірите, це такий драйв і адреналін спостерігати за цією роботою. Спільною роботою нашого клієнта і майстра. Хлопці починають роздягатись, кидають старі бушлати на підлогу, дівчата їх підхоплюють аби в метушні не топтати. Женя дає їм новий одяг, вони перевдягаються прямо в коридорі, там же роззулись. В тісному коридорі двіж - ходять працівники інших офісів, бігають з цеху в цех наші дівчата, всі звикли, що тут можуть бути хлопці в шкарпетках, трусах і бушлатах. Це все відбувається майже мовчки, обличчя у всіх зосередженні. Женя по черзі до кожного підходить, щось пояснює, коментує, хлопці питають, присідаюють, роблять дивні якісь інші рухи, проводять випробування)). Я сиджу, за всім цим спостерігаю і думаю - а от ніхто, ніколи, ні в якому творі чи кіно, оцю атмосферу, це диво не відтворить. Тут скільки життя, любові й дива, коли звичайні люди, які б десь в черзі біля каси супермаркету чи в маршрутці може б і погиркалися за інших обставин, раптом стають командою, просто в одну секунду. Да, це кайф, це абсолют. #майстерня_пані_З (с)
Зато по всем областям ПВО работало только что отбой дали тревога висела с с семи утра.Над Полтавщиной ракеты летали но транзитом.
Скоро ВСУ будет воевать с орками-реконструкторами.Дальше пойдут гимнастерки,ППШ,трехлинейки и сорокопятки.
Похеру, відновлять. В лютому ми це вже пережили. Нас не залякати. Мо' в останню прокацапську довбешку прийде розуміння, що руськіє нам вороги.
Ну наскільки я бачу, підстанції не відновлюють, бо нема чим, а тупо запитують від резервів, обмежуючи споживання. Чи можна чекати від енегетики суркіса/коломийського та керівництва дерьмака-зеленого прутня чогось іншого?
Наші люди сиділи по підвалах кілька місяців без нічого. Їдло варили на вулиці, туалети рили в дворах багатоповерхівок. Пофігу, пережевемо. Ця наволоч нас не залякає і не зламає. Тоді було страшно і дивно, що таке має бути в 22 році. Зараз це херня, переживемо іродів. Все буде УКРАЇНА.
Да этот бардак начался еще при Яныке когда блатных начали садить в руководящие кресла энергетических и газовых компаний,потом пришел Петя с своими эффективными рошеновскими менеджерами а про последних тут вообще даже нечего разговаривать. В результате мы получили в этих компаниях кучу руководителей которые не технари и не специалисты.Помните когда эта авантюристка Юля ввела веерные отключения то еще старые спецы смогли уверенно удержать энергосистему.
проблема в тому що більшість обладнання підстанцій - індивідуального виготовлення...трансформатори, ВРУ, ЗРУ...так, якась мєлочовка може і була в запасах але не основне обладнання...а заводи (території) що їх виготовляли постійно обстілюють...імпортним не всім можна замінити - дуже багато переробляти...тож набираємось терпіння...Все буде Україна ! ПС: в 2000х я відновлював вигорівшу комірку на ПС 110/35/10 кВ яка була на балансі заводу....обладнання 80х і більше 10 років як не випускалось...місяць переписок з головним інженером РЗВА...по його даним серійний номер комірки не співпадав з описом що я додавав...потім він особисто приїхав, день лазив по комірці...і зробив висновок що начинка комірки не відповідає серійнику...потім завод піднімав документацію і спеціально виготовляв начинку...місяців за 3 чи 4 я таки включив ту комірку..і це в мирний час...
Мене цікавить тільки єдне питання з цього приводу, чи війде у серіал епізод, де невгамовний підарастовіч на спідах, мастурбує в раструб РПГ за шторами в оральному кабінеті адміністрації препіздента )))