Як я розумію, це одна робоча кромка + пильник. З двома робочими не знайшов, місце дозволяє ставити хоч три таких.
Вітаю хлопці що де як? Сирени вили вдалені, біля нас не чув. Поблизу бахів не було, ані мопедів, ані ракет. Навіть фронт мовчав. Таке враження, що зусилля окупанти зосередили на інших напрямках.
Наврочив. Щойно щось потужно бахнуло. Чуло пів міста судячи з дописів. Тривоги немає , сирени мовчать. Можливо сапери знешкоджують підарунки що не розірвались.
В мене було таке, коли ДСНС підірвала у балці С300, що просрала при нальоті на село. Я трохи ся не всрав, а повідомлення про знищення прийшло після підриву ))
В нас піднявся скажений вітер, що може поздувати не тільки дрони. По прогнозам навіть сьогодні буде сніг )) Вночі частково гасили світло по місту у деяких районах. Батьки виїли увесь мозок за карасинову лямпу. Замовив їм, хай бавяться як у дитинстві, аби хату не спалили. Пс. Якась почалась лажа з інтернетом, спочатку захворів фб, згодом на форумі стали випадати відоси, зараз прийшло повідомлення по новому відосу на тему Сальників під вакуум на ютуб, а самі відоси не крутяться...
Привіт парні! в нас вже пішли відключення ... по графіку на 4 години...по факту сьогодні було на 1 годину...Ajax звіти присилає коли пропало живлення, коли відновились...
Да віялові відключення 1990х і початку 2000х згадую. І СМТ де вода з 08:00 до 20:00 подается. Чомусь до цього часу це істерії не викликало у населення. Зараз деякі люди істерику на ТГ закатують.
А у меня тогда был МАЗ и мне втюхали 130 аккумулятор с треснутой банкой,в общем если не ехать на машине то он работал нормально.Помню тогда было холодно и я в гараже его заряжал и на санках втягивал его в галерею и подключал к газоновским лампочкам и все удивлялись откуда у меня дома кругом свет.