Я відповім щиросердя! Був біля танка, леніна дніпрогеса, Запоріжського дуба, переправи. То були такі часи.
Були часи, коли я носив октябрятську мать її зірочку з леніним. Вже не ношу. Може настав час прибрати окупантські символи? Доречі, у школі був шкандаль. Бо особисто в мене цю зірочку силою відібрав хлопець трохи старший, та викинув її в унітаз - викинь єто гавно. Як мені було сумно за володю улянова, "самьій человечньій человек", а не прутня якась калмицька. Коли це сплило був класний керівник, завучі та таке інше. Очні ставки та опізнання. Нікого не впізнав. Бо викидати леніна в унітаз треба приходити у сусідню школу )))
А голова "пам'ятник буйній молодості" Червоно-руській сволоті, яка на тому місті набила купу мирняка (( Усі там були. Але гордитися тим нема чим.
Фантамас? Ні , на весіллі не був! Але кожного 7 жовтня був, перед відвідуванням парку поруч з прийняттям горячительних напоїв !
Ни зовсім зрозумів про що , але свій дерга був в кожному містечку, та селі. До речі дерга прізвище "героя " з довгим ножичком(шашка) встановлював радянську владу.Зазвичай був жорстокий ,особливо з біззбройними .Алкоголик і голоштанько... Кто был никем , тот стал ничем...
Панове, я щось протуканив? Це не вкид? "Китай получил санкции по самые помидоры. Новые меры экспортного контроля правительства США сеют хаос в китайской индустрии чипов. Новые правила в отношении «лиц США» приводят к «обезглавливанию всей отрасли». Ниже приводится перевод сообщения, опубликованного в начале этой недели @lidangzzz. Многие люди не знают, что произошло вчера. [а именно — 13 октября 2022] Проще говоря, Байден заставил всех американцев, работающих в Китае, выбирать между увольнением с работы и потерей американского гражданства. Каждый американский руководитель и инженер, работающий в китайской промышленности по производству полупроводников, вчера подал в отставку, парализовав китайское производство в одночасье. Один раунд санкций Байдена нанес больший ущерб, чем все четыре года перформативных санкций при Трампе. С новыми санкциями Байдена все американские поставщики IP-блоков, компонентов и услуг ушли в одночасье - тем самым прекратив все обслуживание [Китая]. Каждая компания, занимающаяся производством полупроводников на передовых узлах, в настоящее время сталкивается с полным прекращением поставок, увольнением всех американских сотрудников и немедленным параличом операций. Вот как выглядит аннигиляция: Китайская индустрия производства полупроводников была сведена к нулю за одну ночь. Полный коллапс. Никаких шансов на выживание. Любая китайская компания, полностью попавшая под санкции, на 100% обречена; у нее нет никакой возможности выжить. Об этом пишет Джордан Шнайдер, эксперт в области Китая и технологий." (с)
Мадяри не тільки у Запоріжжі відмітилися - мама пережила окупацію у Києві і казала що мадярське бидло було гірше від німців і це підтвердив її двоюрідний брат.
Я все время думал, почему возле того монумента постоянно ДТП происходят? Место открытте, широкое. Все хорошо видно. Для маневра есть простор. А оно вон оно чё...
Так червоно-руські підари усюди намагались вивернути назовні та спотворити суть, щоб збити людей з пантелику та змусити їх вірити у вигадані наративи. Ось приклад. 7 пологовий будинок стояв на/поруч з німецьким кладовищем. Дуже символічно, народження нових бійців ркча над уламками німаків, вбитих ркча. В результаті пологовий будинок мав найбільший відсоток смертей, невдалих пологів, каліцтв та хвороб. Його найчастіше зачиняли на "мийку, чистку, дезинфекцию", але все одно. Енергетика місця така, що хоч що роби, але нічого не зміниш..
Після гучного вибуху узяв куртку вийшов до пристройки, де сходи у підвал, там напів відчинене вікно та досить умовна стеля. Але усе добряче чути, ракети чути аж бігом. Але ніц не чутно було. Тільки вибухи від яких тремтіли шибки. Тож зробив висновок, що якесь лайно вибухало у радіусі 10+ км, але це були не ракети зі східного напрямку. Приятель з міста казав, що мопеди били щось на схід від міста. Пс. Хлопи порахували, що за ті кошти, які планує вкрасти Zeлена підарасня, можна побудувати 50..60 тис дронів класу шахід.