Ранку хлопці! Вчора пакував замовлення до 2х ранку, ні повітряної тривоги, ні прильоту ракет. Ось що животворний Хаймарс робить ))) Кажуть вранці 2 прильоти таки було, але я не чув. Зараз їду у місто, купа справ, а шо робити... Пс. Чергами працює кулемет, мабуть гоняє бпла ))
Отакої хлопці, поки я блукав по місту, село били, у тому числі С300 знову. Сусіди в шоці. Дехто ліз на драбину дивитись, дехто ліз у підвал ховатись )) Хто на шо вчився.. Людей з підвала зруйнованого в селі будинка дістали неушкодженими, але переляканими. Крім нашого села, сьогодні прилітало по більшості сусідніх сіл. Але нам треба своє робити.. Ось, отримав квантові прискорювачи фазових переходів. Дякуючи Леониду ДВ762 отримав контролер керування квантовими прискорювачами фазових переходів )) Придбав ще комплектуху по троху. Вчора почав спускати у підвал банки з вином. Працюємо! .
Щось я втрапив в якусь незручність з нарізкою кілець з пластин. Зварювальник по нержі сказав - поріжеш плазмою - навіть не приходь варити. Я не візьмусь. Тобто плазма по факту ріже, на чернову. Після чого треба різати токаркою. Токарка - мало хто береться, ціни зовсім не гуманні. Лазер у Запоріжжі без варіантів, у Дніпрі можуть порізати, але кажуть про напливи, які будуть. Сьогодні зайшов у токарку в селі. Ті кажуть таке - 350 грн/година. Але. Оснастки, щоб різати плиту в нас немає. Тобто, йди на плазму, ріж з допуском +1,5мм. Наступний етап - відпуск. Бо плазма/лазер зроблять кромку яку різець бере погано. Треба робити відпуск, а тільки тоді вже різати на токарці. Як не крути, а фланці ці виходять золотими. Як би була 304 нержа 6мм, то вже давно порізав та поварив. А тут просто акась дупа (((
Тут ще таке. Треба буде замовити або зробити 6 перістальтичних насоси. З певними змінами у конструкції. Сьогодні був у приятеля в майстерні, той з лайна та палок, старих ширикоформатних принтерів та хз чого ще вже закінчує станок для гравірування. От він мені й показав 3D принтера ціною $200...250, з робочим полем 200х200х200мм. Що для моїх потреб більш ніж достатньо. Думаю над цим... Що замовляти 6 корпусів на насоси, що придбати принтер, різниця у цені буде не дуже велика.
Наскільки я розумію, в них буває 3 типа БЧ, надпотужних немає. Небезпечне лише пряме влучання. Звісно треба ховатись.
Як я був у місті. Я з початку вторгнення бував у місті кожні 2 тижні, та бачив різне. Місце та люди адаптувались до нових умов. Так і зараз. Місто змінюється. На НП наряд поліції змінили військові. Якісь більш людяні, чи що. На відділенні УП змінився увесь колектив, я спитав що таке - кажуть ротація. Дивно. Заїхав набрати води до приятеля - той каже - вода нікому не потрібна, не те, щоб перестали пити - виїхали, внаслідок обстрілів, звільнив водія, розвожу воду сам. Майструє 3D фрезер. Зайшов до поліграфістів - там також пустеля. Нікому у війну поліграфія не потрібна. Як і реклама. Місяць тому родичи перевели батькам трохи грошенят. Отримав у касі ПриватБанку. Нові купюри. Частину з них зміняли одразу. Спробував зміняти сьогодні - внаслідок маленької печатки на купюрі - відмова в 2х банках, 5% дисконт у гадюшнику. Щось мені здається, що така прутня пішла внаслідок зміни голови НБУ. Усе, чого торкається зелена прутня, перетворюється на лайно та корупцію. Підари. Придбав буржуйку з чавунними плитами. Невеличку, кіл на 30, щоб самому впердолити у підвал. Треба бити стіну у пів цеглини та виводити димарь. Зайшов в одну чудову крамницю, власницю якої знаю багато років. Я пам'ятаю якими прутнями вона крила підарогетьмуданцева, як він перед вторгненням намагався пересрати бізнес, у тому числі їй. Зараз каже 100% постачальників перейшли на нал. Безнал гривня не потрібна. От наслідки наявності підара на важливий посаді. Не здивований. Зайшов за продуктами в АТБ. Курка яйко млеко блйать вже 5:30. Поїхав у село. Сусідка пригостила батьків хурмою та яблуками. Каже - тільки ви поїхали, село почали гепати. Завтра віджимаю останню партію мезги, та прибираю обладнання, вино у підвал, та таке.... Борімося та переможемо ))
І ще. Це лайно зовсім не влучне. Наслідків обстрілу нашого села. Прилетіло 5 шт С300. Єдна просрала, наступного дня дснс підірвали у балці поруч. Дві гепнули у поле, метрів 100 від села. Дві гепнули по селу. Одна в будинок, друга біля сараю. Тобто ефективність скажімо так собі.
Салют парні! якась прутня на роботі...дика антипатія до роботи... молоді ехвективні мєнєджери...ага... раніше товар з підходящими сроками уціняли на -50% і він викладений ранком розбирали практично весь до обіду, максимум до 3 годин... сьогодні в обід взяв пакет -30% сметани , вакуумну упаковку -30% сосисок (6шт) собі на обід ... ще наблюдав купу товару (сири, ковбаси, нарізка) по -25% ...під вечір проходив біля регалу з уцінкою - практично все стоїть...якщо до вечора не куплять (в чому я дуже сумніваюсь) все викинуть...маладці...ехвективно уцінили...замість того щоб все продати - викинуть більшість...жадібність вона така....
Знаю бабцю, яка отаку просрочку отримує для годівлі тварин у якості волонтерства. Крім песиків та кошенят, з цього столуються ще 2 родини двоногих ))
З 21.13 зникла електрика в районі , на підприємстві моргнуло, хлопці (64, 50, 23-річні ,) поколу пішли відновлювати роботу обладнання. В 0.30 з'явилось світло в будинках , ставлю на підзарядку телефони. Про прильоти читає дружина , я слухаю вибухи, як що чутно , звякаю на працю, або вмикаю генератор ( и). Хуже дізнаватися, що люди загинули , а так- гепа та й гепа.(Був такий мєр).
Вітаю з святами! Особливо запоріжців! В нас на одно свято більше! Кляті курви вже спробували привітати.... Присвята Богородиця за нас!
Зі святами , друзі ПиСи: запоріжців ще й з Днем визволення міста ПиПиСи: А ще в ций день 28 років тому я одружувався. Старі люди казали що на Покрова цього робити не можна бо шлюб довго не втримається. Так воно і сталось.
Вітаю усіх з святом Покрови. У нас все добре,працюємо ,погода виправилась,під Бахмутом стабільно важко.