Электрики тоже кадры подали 290 В,хорошо что у меня на входе защита стоит.Но звонок что показывает подачу напряжения на линии кажется все.
Десь пропав ноль....в теорії, залежно від розподілу включеного навантаження в кожну фазу, на якійсь з фаз напруга може сягнути 380в а на якійсь впасти практично до нуля...в реалі на якійсь фазі піднімається до 300в а на якійсь падає до 100в
Отаке колись було і в мене, коли у дупу п'яний електрик з жеку лазив у розподільній коробці, к мене 300+, у сусідів 70...
. Чекаю той чудовий день, коли за москальську мову будуть отаке прибивати цвяхами )) Бо вони того варті )))
Опять запустил генератор и глючной автоматикой вытягиваю воду из трубы в ванну семейству.Новая автоматика уже пришла может завтра поменяем.
В нас теж вода в крані всьö (( Тобто насоси вимкнули раніше, водонапорна башта роздавала залишки тиску деякий час..
Кстати из-за перебое с связью только что заметил что если в телефоне оставить шнур подзарядки без самой зарядки то сигнал на одно деление стает лучше.Телефон правда китайский кнопочный противоударный.
ставте газовий модуль на генератор і нехай працює на природному газу (з труби) або від пропанового балону - все ж 25грн/л пропан і 8грн/м3 - еквівалент 1л бензину за 50 грн/л я так зробив - робить на метані від труби - бомба! при тому можливість робити на бензині залишається...я в морози заводжу на бензині і потім переходжу на газ...в мороз на метані заводиться тяжко...
Йде дощ, скаженіє вітер, як там хлопці в полях та лісосмугах.... Віджав сьогодні мезгу з Alibernet та Pinotin & Pinot Noir, перший миттево покрасив руки.... Треба заряджати на бродіння ще порцію Rose, ассембляж Traminer & Helios & Гурзуфський Рожевий, та нетоварні столові сорти. Перші три були б суперовими моно винами, та мало б сенс зробити саме так, але кількість ягід кожного сорту недостатня, а робити 3 литрову банку кожного та Orange зі столових хай йому грець.... Пс. Схоже завірюхуй обірвав Інтернет провода ((
Вітаю хлопці, що де як? Світло, газ, інет, стільниковий зв'язок працює. Кацапідари вгатили по місту 15 ракет. Мої квартиранти, біженці з Маріуполя залишають житло та терміново виїздять до Черкас, у доньки шок у зв'язку з обстрілами. А діти, то святе. Залишили по собі боргів, але враховуючи скільки по житлу було зроблено за їхній кошт - я без претензій. Хоча звісно могли б розрахуватись за комунальні послуги. Вчора віджав 2 види вина та заклав ще, залишився останній ривок. У четвер треба їхати у місто, порішати рутину. Такі справи..
Чудова новина )) Це не вперше, добу/дві тиші, та знову 8/12 ракет у залпі (( Сьогодні фронт бахав не хило. Тремтіли шибки та двері. Хлопці кажуть, що підарусня намагалась атакувати Запоріжжя відразу на декількох напрямків, поки без успіху. Отримали лікарських пиздюлів, та відступили... Тримаємо кулаки за хлопців з ЗСУ))
Сьогодні віджав останнє червоне вино цього сезону, ассембляж Syrah & Saperavi, зазвичай коли обидва сорти вийдуть на заплановану продуктивність, буду робити моносортові вина, зараз поки що в ассембляжі. Спробував зненацька технологію під-божолє-вання, вино після пресування дало потужний аромат червоної фрукти. Оскільки це перший такий ассембляж, а моносортові вина цих сортів я ще не робив, тож однозначної відповіді що дало такий аромат - технологія, або сортова відзнака поки що немає, але результат.... 5 балів смак /аромат/колір ))) У четвер /п'ятницю віджимаю Rose, мию обладнання та спускаю у підвал ))
Докладаю. 00:00 пішли далекі прильоти по Запоріжжю. 00:05 в'їбало так, що мало не вибило шибки. Взув капці, вийшов на вулицю. Бачу прильот по селу - вогняний шар, вибухова хвиля прийшла за 2 секунди, поки я повертав лижі назад, прийшла ще одна ракета поруч з першою. 00:08 поки я був у підвалі, був 4тий прильот по селу. На перший погляд шибки цілі. Обійшов хату з ліхтарем. Пс. У Запоріжжї кацапідари влучили в містечко для біженців (( Сумарно 10 прильотів по місту. Доклад скінчив. Хай буде проклятий во вікі віків докупи з приплодом до останнього коліна Zeлений вербований в Омані виродок, знищівший ракетні програми України. Хай буде так.
Привіт пісятники. Вчора отримав графік віяльних відключень електропостачання. На роботі не вимикали а от вдома під вечір 1 раз вимикали...правда не на 4 години а на 3...крутив генератор на метані... Тримайтесь парні . Все буде Україна !
Доброго ранку. Ніч минула відносно спокійно. Тривога гавкала , але без прильотів обішлось. Пишуть десь по області вгатили курви. Світло є , газ є , зв'язок є. Вода є , але цівка тоненька , не знаю можливо це в моєму районі лише так. Про всяк випадок поповнив вдяний запас. Тримаємось!