Так вони і стріляють. Ті дані для генералів і полканів. Щоб родичі були на "безпечній" службі, а краще у Сирії. Типово кацапський підхід. Чи Ви не в курсі для чого це все іде на гору?
Этой ночью в убежище морозильник включался. Я постоянно в ужасе просыпался. Сначала грохот, как от прилета (та же тональность), а потом дребезг со скрипом компрессора. И тихое урчание. И так каждые 15 минут. Задолбал.
Сегодня сообщили от спасателей, что погибших 23 человека. И это еще не все. Разбор завалов продолжается.
В мой дом чудом не попали. Четыре разрушения в радиусе 100 метров. Шо вы хочите? Тут уж Господь миловал.
Саме чудове вино з Pinot Noir, казали вони. Саме коштовне вино з Pinot Noir, казали вони. Саме Pinot Noir заграв мені мозок, це перший виноград, який я закину цілком до преса, та зроблю ассембляж, хоч саме Pinot Noir майже ніколи не змішують, за винятком ассембляжу з Pinot Meunier. У перспективі бачу 2 виходи з ситуації. Або механізована обробка, або перещеплення на Zwaigelt або Pinotin.
Не тягну на себе парасольку, але 8.. 12 С300 за залп по Запоріжжю та околиці то є не поодинокий випадок. Учора підарусня змінила тактику та шмаляла по єдній С300 кожні 2. 3..4 години. В нас сьогодні заради різноманітності зникла вода, ні обладнання помити, ні посуд... Дупа, єдним словом.
У підсумку, зробив сьогодні ассембляж, Pinotin + Pinot Noir + Petit Verdot + Zwaigelt. Pinotin, сорт швейцарської селекції, подобається, не хворобливий, ягода велика, смачна. Zwaigelt - австрійський або німецький сорт, подобається, ягода велика, смачна. Petit Verdot - сорт винограду французького походження, у минулому році хворів так, що я вважав, що прийдеться його перещеплювати. У цьому році норм. Ягода середня, смачна. Використовується в ассембляжах у невеликій кількості, суттєво покращуючи смак/колір/аромат вина. Pinot Noir - розчарування. Вручну перебирати неможливо, при пресуванні цілими китицями низький вихід соку та кольору. Чорний виноград дав сік кольору "розе". При такому підході неможливо використовувати ферменти та робити мацерацію, таким чином я втрачаю вихід вина, вино втрачає аромат, колір, смак. Якщо Pinot Noir перещепити на Zwaigelt /Pinotin/Siramé, то я отримаю більший врожай сорту, який легко переробляється, та на виході отримаю більше смачного вина з меншими витратами.
Доброго ранку. Остаток ночі минув відносно спокійно. Пишуть що якась біда сталась з кримським мостом. Пішов читати новини. Всім гарного дня.
ЗСУ привітало хуйло з днюхою: горять цистерни ешелону на залізничній гілці і впав (впали) прольоти на автомобільному полотну кримського мосту...красівоє!
думаю сьогодні почнеться жест доброї волі на плюшках і бананах...в мене десь валявся трохи дірявий матрац...мо напродать?