От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. ejnalej

ejnalej Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    Підтримую!
    Також в ПП напишіть реквізити, підкину що зможу на сало до Славутиної картоплі, чи можливо щось потрібно то пишіть.
    Якщо є можливість, відправте оркам кабанчика з привітом "Від рівненських пацанів з ЧБЧ" :beer: дякую!

Лорд Грегори, 968, Igor 21 та 5 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам б. у. Спальник від терра інкогніта за вашу ціну. Підійде як демісизон температурний режим -5-...
      247 грн.
    2. Набiр чоловiчий для подорожей виробництва Францii.
      650 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Водонепроникна ізоляційна клейка стрічка скотч 10х150 см Flex Tape Міцна порезинина водонепроникна...
      85 грн.
    4. Оригінальна військова спальна система армії Голландії. Конструкція цієї системи дає користувачеві мо...
      4200 грн.
    5. Корімат під спальний мішок Арміі Бундесвер оригінал 2.5м на 1м Новий Водостійкий
      950 грн.
  3. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Раз был в поле месяц назад но это не смертельно,все наши в тихом трансе так как месяц идут дожди и поля не убраны. Кукурудза переживкт а вот подсолнух и соя уже наверное гнить начала.Сам еле смог две недели назад озимые на огороде посеять.Такой осени давно не было обычно сухо так что плуги в землю не загонишь.

Лорд Грегори, 968, Igor 21 та 4 іншим подобається це.
  4. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Вiтаю!
    А я в цому роцi i не засiвався...навiть до вiйни була думка перетримать пiд парами...
    Кукургудзу можна косити i по морозцю...так навiть краще,тай сонях теж,якщо горбцi не добьють.

968, Igor 21, Briter та 3 іншим подобається це.
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    На донеччині, місцеві фермери казали, хижий птах миттево лупить горобця за межами села. От горобці й тусуються по селам. Тільки вилетів у поле, все, нема його більше ))

Лорд Грегори, 968 та Briter подобається це.
  6. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    То е там,а то е тут...у нас iх кругом до бiса

Лорд Грегори, Igor 21, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    44 кацапідарських танчика покоцаних та затрофеєних учора, то є просто пісня!

Вітаю ЗСУ з таким здобутком, давно такого не було))

Ще у березні, мій приятель військовий казав, невдовзі прийде час, коли всю цю підарусню ми будемо нарізати на котли та перетравлювати. Бачу, що так воно і є ))

Ніч спав вкрай погано.
    Усю ніч арта працювала, наша десь поруч, кацапідарська - по Степногірську. Серед ночі було таке, що у небі одночасно висіло декілька люстр. Тільки но єдна гасла, за мить розквітала ще єдна. Усе це доповнювалось безперервною роботою арти та зрідка РСЗВ.

Десь стихло біля 4:35.
    Виноград почав сохнути на кущах, допиваю чаю, та йду різати.

Суер*Выер, Боб67, Лорд Грегори та 7 іншим подобається це.
  8. Igor 21

Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Просто не знаю, что и сказать. Дас ист фантастиш! Да пребудет с вами Удача и Сила! Слава ЗСУ!

Боб67, A10A, 968 та 8 іншим подобається це.
  9. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Как-то раскис мой измученный организм в последнее время. В субботу утром почувствовал сухость и раздражение передней стенки носоглотки. К вечеру меня выворачивал сильнейший сухой кашель. Думал, что легкие выкашляю. И температуры нет. Насморк какой-то странный. Состояние, как с бодуна. Сегодня с утра вроде бы как попустило. То нет кашля, а то вдруг как скрутит... Особенно ночью. Ну полный абзац! И шо оно такое?!

Ph@ntom подобається це.
  10. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    стежте за запахом, смаком...а мо просто грип/вірусне

Лорд Грегори, Ph@ntom та Igor 21 подобається це.
  11. Igor 21

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Запах и вкус пока на месте.

Лорд Грегори та ДВ762 подобається це.
  12. Polisyaka

Polisyaka General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    98
    Повідомлення:
    5.366
    Адреса:
    десь у кущах
    Алергія на шось...

Лорд Грегори подобається це.
  13. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Таке саме...шо то за х...ня?!І хитає бува...

Останнє редагування: 4 жов 2022
  14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    і один з оточуючих таке розказав, вдень вечір дохлий, зранку все ок і не повторюється.

15. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    От вдень так,все норм...це при тому що "дезиінфекція" кожного дня :D

Лорд Грегори, ДВ762 та Briter подобається це.
  16. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Не а,яка алергія,третю добу дощ...хіба на алкоголь,тоді треба вішатись....

17. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Вечір хлопці ))
    Я вже в селі.
    Гарячий борщ з часничком.

Спина ніє капець. За зиму треба зробити тачку ))

Пс. Я щось пропустив?
    Screenshot_2022-10-04-19-38-23-833_com.facebook.katana.png

Лорд Грегори, vladss та Topaz81 подобається це.
  18. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    24
    Повідомлення:
    713
    Адреса:
    Запорожець
    Дякую хлопці , але не треба нічого , все є . Це не перші тиждні війни коли мівіну без води гризли і останню сигарету по натовпу як косяк гоняли . Краще у якись військовий шпиталь закиньте смаколиків . Нагадайте їм шо про них не забули .
    З пов.

Боб67, ШВАРЦ33, ViktorKux та 13 іншим подобається це.
  19. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Я завозив на початку березня, в атб скупився, чай, кава, печіво, яблука, та завіз.

Та мама якісь теплі речі назбирала.

ШВАРЦ33, ViktorKux, Лорд Грегори та 8 іншим подобається це.
  20. 968

968 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    24
    Повідомлення:
    713
    Адреса:
    Запорожець
    Сьогодні хоч побачив сина старшого . Повертався з відпустки , заїхав на хвилиночку . Обійнялись , почеломкалися , благословив у дорогу . Попхали хлопці далі мразоту топтать . Невістка запекла курку , піцу зробила , сіли повечеряли та можна і спальник погріть поки тихо .

Суер*Выер, Боб67, ViktorKux та 8 іншим подобається це.
  21. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    То добре!:smile_12:...Я свого майже чотири мiсяцi не бачу:(

Topaz81 подобається це.
  22. Topaz81

Topaz81 General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    100
    Лоти
      на продажу:
    16
      продані:
    241
    Повідомлення:
    5.691
    Адреса:
    Ненька Україна
    Болію зараз Ковідом запах не пропав смак теж, тож той довбаний омікрон чи хз, вже трохи легше температури немає тільки щось робити не дає в жар піт кидає надіюсь ще тиждень побайдикую та до роботи.

Images:

FB_IMG_1664485961053.jpg
    ViktorKux, Лорд Грегори, Wiking730 та 4 іншим подобається це.
  23. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Був такий стан в мене, після легкої корони. Доки не вижер курс антибіотиків, було так само. Поки сидиш або лежиш - майже здорова людина. Як тільки хоч яке навантаження - все. Піт, жар, слабкість.

10...15 хвилин після першої пігулки антибіотика, я почув наскільки мені стало краще.

Пс. Мамо попросила звозити її до магазину у селі, на 6 ранку мимо проїздить молочниця з сусіднього села. Незважаючи на протерте вщент запотіле скло, трохи не наїхав на сільського довбойба, на швидкості 5..7 км/год, воно у темряві шло по дорозі без світла та світловідбтваючих елементів одягу. На перехресті при повороті я його й не побачів.

Лорд Грегори, Wiking730, Briter та 2 іншим подобається це.
  24. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2022-10-05-08-42-34-072_com.facebook.katana.png
    Вночі ворог завдав удару дронами-камікадзе по пункту постійної дислокації моєї бригади. Я там був лише раз у житті, але, принаймні, знаю, як виглядають ці древні будівлі казарми, кадри, фінчастина.

Я відчуваю з цього приводу лють. Але лють особливого роду. Вона стосується не тільки ворога.

Ці іранські дрони пролетіли сотні кілометрів і уразили об'єкт у нашому глибокому тилу.

Саме наявність ракет, котрі здатні уражати наш глибокий тил, було і є однією з суттєвих переваг РФ у війні з нами.

А тепер виявляється, що примітивні дрони з двигунами внутрішнього згоряння можуть робити практично ту ж саму роботу, що і ці розхвалені крилаті ракети.

І (виявляється!) ніхто нам, Україні, не заважав створити такі ж дрони у тисячних кількостях і бити за сотні і тисячі кілометрів у російській тил.

Уявіть, скільки ешелонів з бронетехнікою, скільки таборів і казарм з особовим складом ми могли б знищити на дальніх підходах, щоб влни не прийшли сюди?

Скільки жертв серед нашого війська і серед мирного населення ми могли б уникнути, якби ліквідували в перший же день війни максимум російських військ?

А вони тоді нічим не відрізнялися від цілі, по якій сьогодні вдарили у Бідій Церкві росіяни.

Чому Іран, країна під жорсткими санкціями зовні і з релігійною диктатурою всередині, зміг створити таку зброю, а ми, одна з найбільш ІТ-шних країн світу, відкрита Заходу - не змогла?

Я двічі зустрічався з попереднім президентом, казав і конкретні, і абстрактні речі щодо необхідності розвитку галузі безпілотників у армії.

Я зустрічався з розробниками і пропонував створити ударний безпілотник, щоб уражати військові цілі у Криму. Я хотів демонстративно це зробити, взявши політичну відповідальність на себе - щоб показати, що це грізна зброя, здатна радикально зменшити наш дизбаланс сил з агресором, збити його пиху.

Природньо, що на мене дивилися, як на божевільного.

Ні, вітчизняні розробники не бачили тут нічого складного, просто це нікому не було потрібно, а для самих розробників це буа ризик великих непоиємностей від влади.

Власне, і зараз фактично в Україні розробки приватними компаніями ударних бпла заборонено. У країні, котра стоїть на межі свого існування, і державна оборонка котрої на 95% складається з імпотенції та корупції, звичайним громадянам заборонено розробляти зброю.

Цілі відділи у спецслужбах і органах правопорядку отримують зарплати з наших коштів - ща те, що вони слідкують, щоб ніхто з пересічних українців не міг займатися розробкою зброї для захисту країни.

Звісно, зброю все ж розробляють - але напівлегально, але лише ті, хто має блат у гурі-сбу-ссо...

І панує над усім цим дивна атмосфера. Недостатньо кооперації, а багато ревнощів. Мало відкритості до своїх же побратимів, багато комерційного і-або вузького корпоративного інтересу.

Я трачу свій майже неіснуючий вільний час на розробки і на те, щоб максимально ділитися досвідом з іншими. На жаль, так роблять далеко не всі, і чим ближче до офіційних статусів розробник, тим менше він співпрацює з іншими.

Між тим наші, українські дрони - кращі, сучасніші за іранські.

Лють, лють відчуваю я до росіян, аое не тільки до них.

Залишається лише зціпити щуби, жебрати у читачів копійки, у командирів - вільні години. Довбати скелю, без сподівання на швидкий результат і на вдячність. (c)

A_l_e_x_84, Боб67, ШВАРЦ33 та 6 іншим подобається це.
  25. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Да что там дроны,лет пять назад харькофская частная оружейная компания кажется Стилетто-Украина разработала винтовочный патрон 7.62 который насквозь пробивал лобовую броню БТР и механика в бронежилете. И толку бюрократы из МО даже не почухались.

Боб67, ШВАРЦ33, Wiking730 та 2 іншим подобається це.
  26. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Вони не бюрократи, а вербовані фсб/гру агенти впливу. Ці питання треба вирішувати тільки з такої точки зору.

Боб67, ШВАРЦ33, Ohotnik47 та 8 іншим подобається це.