Моя перша вчителька - Інна Миколаївна, школа N1, на Татарці, потім школа N187 на Батиївці - Ольга Миколаївна - це все від першого до третього класу.
Ну що хлопці, трохи підсохло на дворі, заварив термос чаю, лигаю що мамкину цицьку, не можу напитися )) Поки багаття ще палало, зварив трохи картопельки та десяток яєць. На сьогодні та на завтра вистачить, завтра вже додому їхати. Почав потроху різати останні сорти винограду, китиці вже посохли, маю надію що не погниють )) Дуже радують новини з фронту, нарешті у наших хлопців з'явилась нагода віддячити кацапідарам за Ілловайськ та смердюче слово руськаго афіцера. Аж душа співає при вигляді такої кількості трупаків підарусні. Більше аду, більше трупаків окупантів. Доречі, спав вчора погано, все думав, здається мені, що наш Белгород та навкруги також було незаконно анексовано. А сьогодні вранці дивлюсь - а письменник Вовнянко Калинчук видвигає таку ж тезу. Оскільки наш Краснодарський край годує 50% підарусні, то його просто необхідно повернути. Хай грають у свою гру "зжери сусіда свого, поки він тебе не зжер", вони нам ще за голодомор не відповіли.
Ні, от ви це бачили? Азербайджан видвинув вірменам окупантам умови, пішли геть на прутень за кордони 1919/1920 років. По перше усіяко його підтримую, по друге росія повінна піти на прутень на кордони 1919 року. Або 1916. Дуже чудова теза.
Ну що за день, га? Влупив дощ, усе мокре вдупу. Сіноптік обіцяв суху погоду на сьогодні /завтра. Це кляті кацапи шось випробовують, сто відсотків.
У нас сегодня солнце вместе с дождем было,на выходные обещают тепло и солнечно.Может хоть в поле наконец вырвусь.
Поле це чудово )) Рік як не був у полях... Почекаю, коли відженуть кацапідарів, потім у поля. Почав креслити схеми обладнання, для отримання якісного ігристого вина )) Є бажання його закінчити до весни, а там можна вже й на поле ))
Дякую!!!Дай Бог після закінчення по 200 випити,а мо й більше,та точно більшеБережи Вас Боже хлопці,нищить цю погань.
Ну не те, щоб Дядько Максим був блогер. Насамперед він геніальний майстер. І тільки після вже блогер.
А давайте хлопці я Вам трохи на картоплю підкину,а Ви ще одного кабанчіка зашлетеПрошу в ПП,була б можливість і контейнер би купив...7-8го пенсія надійде половина на Вас