Є таке , виключно зі схемою пана Холла . Діагностика з тих коробочок таке собі вангування , мерехтиння тих лямпочок я так і не збагнув ))) краще тестер китайський за 200 грн . А ось розрядник замість датчика холла мені сподобався , принаймні доїхать до хати нешвидко можна , працює .
бензин жере не карбюратор а двигун. Вкупі з масою автомобіля та ще деякими чисто фізичними приколами. Кількість камер ніяк не впливає. Тільки правильний конструктив. Тут маєм вагу, архаїчний тяговий малообертовий двигун досить великого об'єму, аеродинаміку як у фанерного щита, купу механічних втрат. Для порівняння, сучасний американський джип, котрих битих натягали, з таким же по об'єму двигуном і такою ж аєродинамікою, правда втричі потужніше, з задоволенням нямає 16 літрів при спокійному стилі водіння
Моя перша автівка - Побєда М - 20 . Рідний однокамерний зжер сімейний бюджєт за тиждень .... Викинув . Потім кап движ газ 21 , карб вєбєр . 11 район ( звісно якщо не навалювать )був щасливий + дітям шоколядка . Перехід з двох шпільок на чотири - копійки вартував , 17 років тому робив клієнту кап рем карба за 25 грн ...аж самому зара смішно ....
Перша вчителька була Світлана Василіївна,на тей час ій було років трохи за 20ть,мабуть тільки но після інститутуГарнааааааа така
)) То я за Бандеру .... А перша вчителька так , молодуха під два метра зріст ...цицьки мінімум четвертий ....та яка там математика .....
Та які там цицьки у першому класі,але чомусь вона мені подобаласьХто тоді ті розміри знав,зараз,з досвіду прожитих років,то так третій+ то точно був
Можє шановному панству є бажання на кабанчику якесь привітання написать ,маркер новий , без питаннь ...
Перший виноградний фронт, будь ласка )) Щоб їх блядів на шматки попиздохало. Вітаю хлопці )) О пів на п'яту 12 ракет по місту ((
Доброго вижившим, вчора були вчительки, сьогодня краще, лікарки. Згадуйте як то було, з фотофіксацією.