Так, 2 сорти червоних - Marechal Foch та Мікс темних американців (бггг) вже бродять. Отой перелік увесь знімаю та роблю червоне сухе, крім Jupiter, він піде на напівсолодке Rose. Це літо було пізднє та важкувате для винограду - не всі сорти набрали цукор більше 20 brix. Тож кріпких вин мабуть небуде. Ректифікат з'явиться мабуть ближче до весни. Як і якісний дистіллят. Через два роки, дай Боги як доживемо, розмножу Siramé, рішення вже прийняв, чудовий сорт, набирає цукор, має смак. Тож будуть з нього трохи більш кріпкі вина )) Щодо зливи з грозою, так є така справа, блискавка лупить короткими спалахами, а я намагаюсь зрозуміти, що то воно таке, блискавка, або підарусня знову ракетами шмаляє...
при модулі відмовляють дві свічки, параллельно працюють 1-4 і 3-2, одночасно. Може бути дріт, а скоріше втікла компресія з якоїсь причини, це чути навіть при прокрутці стартером, бажано з відключеними форсунками.
елемку, а краще рідну білу коробочку. Ще краще, коли нема досвіду і хисту, звернутись до спеца, котрих по жигулеподібним одиниці. Жаль мені всіх власників москальської техніки. Колись казав один карпатець,-" Наклепав москаль технІки, а ти, лемку, ...бся.".
Черговий раз наголошую, доручайте роботу відповідним спецам, електрикам, мулярам, слюсарям, сантехнікам і т.д. Отримаєте виконану роботу і можливість виносити мозок спецам, два в одному за ваші гроші. А так сам накосячив, нема кому пред'явити...
Добре бути розумним! На сто мені сказали: пробачте, але в нас немає фахівця по моделі вашого бренду"! Тобто мене послали, тому що в мене не рено. По гаражах є мотористи, але в них немає обладнання для считуаання помилок. От и крутись, а зараз ще й гроши...
реально спеців на жигуль одиниці, спеціальних коробочок також, туди не підходять іномарочні, хто спробував, іноді отримував спалену діагностику. Знайдіть гаражника з компресометром і початком розвитку мозку. А про гроші, а давайте не будем нити, той жигуль жере 12 літрів, бак палива 39х50, грубо, порахуєм? година роботи в середньому 200 грн.
Тоді скоріш за все проводку глянути до форсунок біля розємів (переломи) .,. Мозги і форсунки вмирають не так часто ПС: мозги там скоріш за все "Январь" а форсунки Бош...такі мозги тулили на Тази і наші Сенси...тож можна звернутись на СТО де лампічать Ланосо-Сенси - в них можуть бути модулі для перевірки
Вiтаю,Друже.!Радий Вас читати на теренах рiдноi теми...але Е одне маленьке але...той вислiв,що е вище,це вислiв мойого земляка(земля його пранцям живе за 300 м. вiд мене),який дуже пiареться в ютюбi,але для своiх людей(саме для своiх,як вiн каже у кожному ролiку)за останнй рiк вiн не зробив аж нiчого...його рейди у Херсон,то е ПШИК...з паевиками вiн не розрахувався ще з того року...тiльки-Бла-Бла -Бла...тож моя дружня порада-не нiц його цитувати...Пiдараснюк,вiн той i е... З Пов.
Не буду сперечатись! 8 літрів+-. На СТО трохи більше ніж 200 за годину, а я зараз на мінімалці. Розумієте про що я. Скількикоштує модуль запалення ? Від 1500 до 2500. Ну і далі по списку. Про що говорити, якщо на"суперіорі" майстри не чули про мітки на кардані .
На суперіорі мені ще 20 років тому поставили гальмівні колодки металом до диску. Доїхав до анголенко, де гольфа кидануло під тролейбус. З того часу намагаюсь крутити гайки сам. Страшно, важко, а шо робити..
Є непогана майстерня по вул радіо, район абразивного, координати треба? Я там обслуговував хонду, та опеля колись..
https://zp.prom.ua/p1147291547-diagnosticheskij-skaner-elm327.html Отаку причіндаль тре , обовьязково на дві плати. Версія 1.5. Прога обрізана безкоштовна , вам з верхом вистачить та не дасть зануритись куди не тре . Всі помилки розписані . Не треба занурюватись у вселякі корекціі та інші незнайомі терміни , ваші несправності виключно обрив датчика , відсутність живлення на ньому та скидання помилок . Це дуже просто і цікаво . До того ж така елмка має буть у бардачку завжди . На ютубі є відоси дє елм + опен діаг та жигуль . Як налаштувати та під,єднатись . Пробуйте все вийдє .
Саме январь і є бош 797 . Тіко январь .)) Не крали , совпаденіє ... Бош, кажуть , невбиваємий . Мацав два . Один повністю ліг , навіть на столі не дав під.єднатися , на другому драйвер четвертої форсунки пшик зробив . Якщо не рукожоп прошивки грузив то є важковбиваємий блок .
Привітався ! Люрить четверту годину . Кізяки полями на ранок . Мабудь дєсь коротнув РЄБ , маємо трохі тирнету .
це міський режим, до речі прописаний в німецькомовних мануалах на експортні жигулі всіх моделей. Заводських мануалах. Справний жигуль по трасі при швидкості до 100 може вписатись до 6 і трошки літра, при 120 ближче до 8, райцентр 10.