не їжте пілюлі просто так, знайдіть причину болячки, з допомогою толкового лікаря, якщо такі є на горизонті, прибийте ту причину за пару заходів і закінчуйте безперервно їсти хімію. Ну хіба що деякі болячки не дозволяють.
читаю оте все про обстріли. Завтра Львів ховає відразу п'ять дорослих чоловіків, в повному розквіті сил були......
Вечір добрий,завтра свято,відмився,побрився,лишив жидівсько-професорську борідку,кажуть що я з нею розумніше виглядаю чим без,! До війни регулярно дринькав,втягнувся. От чомусь недовіраю я ,ліваком пахне.
Коньяк это чудодейственный напиток.Вечером "Пофиг".а утром бывает"Ну нафиг".но без него плохо все таки.Как и с дамами.
Не згідний,блін у мене 3 зимовий сезон починається,спиш і мрієш.... Нехватка вітаміна ,,Ж"трохи діє на психіку.
Якщо дотягну,у квітні буде 60...розвівся у 53,через півтора року все засяяло фарбами...а зараз така апатія до тих баб...мабуть зрозумів їхнє нутро...сидиш,дивишся,та вроді гарна а бажання нема...
Для мене тепер особа жіночої статі,лише особа із доповим отвором у тілі,не більш і не меньш...можу сидіти спілкуватись годинами,випити...і все... і мені це приносить задоволення...а якже...я ж така вся і ото всьоЄ конешно,а то шось ще подумаєте,но то для службового користування(16 рочків мінус)
Салют пісятники. Мрії здійсняються....накінець то буду в рідних товтрах...завтра якщо погода то Медобори і Богит,
Земля пухом.....екіпаж? Мене особисто вперше війна зачіпила коли сідав наш 26й після обстрілу....тоді щось так різонуло (щось не так і все)...потім дізнався що борт був обстріляний....а через деякий час товариш не вернувся.,...
Земля пухом..... цифра 5 нагадала про наш екіпаж Ан-30.....тоді якраз загинуло 5 з 8 чоловік.... Щось не спиться.....видно товтри кличуть....років 30 не був...вчора з товаришем дитинства зїли шоколодку...під пляшечку його сухарика....
Товтри сьогодні були щедрі на дощ ....і жадібні на гриби.. Там над товтрами сивіє Богит... . Перший пішов