Вітаю хлопці )) Був у місті )) Набрав фільтрованої води, зайшов на критий ринок. Мішки з під крупи подорощали з 2.5 до 8 грн, у того дядьки у якого брав роками. Знайшов біля магазину по 5. Купив 100 шт. Заїхав на Bill Oil. Евро 4 по 47, Евро 5 по 51. Залив пів бака Евро 4. Уважив зелене жабенятко. В АТБ на пісках працювала з картками єдна каса. Усі інші тільки з налом. Заїхав в Епіцентр. Мама вибрала собі крісло саме там. Хоч я герег не схвалюю. На виїзді з міста бачів автівку ДСНС с хлопцями у зімзахисту (( Та пару швидких поруч. На перехресті на простоквашино купа людей, чекающих проїзд на південь. На стоянкі, куди відвіз хонду домовився за абонімент, з жовтня. Буде дешевше. Машинка - вогник )) 6,0 середній росхід пального у змішаному циклі. Зробив для себе висновок, що фільтра треба продувати через 2к, через 10 міняти. А який регламент на заміну паливного фільтра? Пс. При старті двигуна знову пише "Service coupon".
Я робив заміну паливного фільтра перед зимою,правда у мене пробіг 50-70 тисяч в рік був.При першому мінусі в мокрому фільтрі може спрацювати відсічка.
Ще шукав головку на 32, знайшов ключ ха 150 грн, що застав хрущова, та головку ща 50, але совкову під совковий квадрат. Пошукаю ще..
Хлопи казали так: 1.педаль газу у пол. 2.ввімкнути запалення. 3. не відпускаючи педаль чекати 30 секунд по вбудованому годиннику 4. Тричи плавно натиснути та відпустити гальма. Я зробив саме так. У хлопа текст був інший - "Change Oil" Дякую, на днях спробую.
Вот читаю умных и бывалых людей в авто тематике. Еще раз убеждаюсь. что правильно поступил, что в свое время купил китаїческую автівку. Ніяких проблем с компутером або іншей лепездронікой. Шо хочу, то і ворочу.
Сьогодні залив бак до повного. Це у нинішній час еквівалент ресторану з квітами. Повинна обійняти та усе простити ))
Да они все такие перевозчика.Помню в 2008-ом работал в Риме кладовщиком на складе косметической хирургии отгружаю курьеру DNL кажется коробки с дорогими препаратами а он их с носка футболит внутрь кузова.
В нас напроти, суттєво потихішало, вже кілька днів не чутно арти. Зате короткими по бпла кожен день з різних боків, по декілька раз на день...
Годину тому майже над хатою пройшли 3 ракети у напрямку міста. Я все думав,, щоб вони не на підприємство летіли, бо воно відносно поруч...
Я вважав, що то на місто наді мною літяяяять гуси.... А вимкнувши світло побачів, що це від нас пакет смаженої бавовні пішов на кацапідарів.