Мій знайомий, що сам собі сантехнік трубо укладчик, виявляється служить з квітня у 54 Бр, каже перед виїздом на Донеччину був екіпований на 100%, усім що потрібно. Стояв під Донецьком, зараз перевели під Сіверськ, каже тут спокійніше. Другий приятель, що був у ТРО, стояли від Василівки до Гуляйполя, вже 2й раз пішов у відпустку. Тримаються хлопці ))
Вночі, біля 3..4 ранку, таки декілька разів бахало, аж автівка гойдалась. Настільки вже адаптувався, що навіть не прокинувся. Пам'ятаю тільки що прийшла така думка, що прийдеться у носках та труханах бігти до вкриття, та в темряві. Вирішив, що хай йому грець, тре ще трохи послідкувати. Тож перевернулся на другий бік, та заснув знову ))
Четыре прилета по Миргороду,наверное как всегда по аэродрому,ветер на Миргород сильный и поэтому взрывов не слышал.
Забезпечення майже 100 відсоткове,я ще на початку війни писав,були нюанси по логістиці 3 перші неділі,потім наладилось,+волонтерка дуже помогла! До виходів звикаєш,а от приходи,якщо недавно накрило, контузило,будеш падати від любого хлопка,можливо це з часом пройде. Недавно про знайомого взнав,наводчик в бмп,пережив вже 3 бмп.з 1 він один вижив,викинуло з бм,друга згоріла ,в 3 під бм попало,машинку підняло і верх гусеницями опустило,всіх важко контузило.Вже місяць лікується в психушці,на похорон відпустили,рветься на фронт.Цого дурником зробили,не пускають,він зате з 5 пострілів танк валить.
Немае вiдпусток ,як таких(до кiнця вiйни)...оформляемо так званi камандiровки...До п"яти суток з дорогою
Хлопець сказав "відпустка", я йому вірю. А тривалість, так, 4 доби. Обробив виноградник йодом + йодідом калію. Пахну сам як пузирьöк з розчином йоду. Вже друга йодопрофілактіка за місяць )) Збирав сьогодні падалицю, завтра зірву грушки, яблука та виноград на вино, та буду рушати додому у село. Отримав електроніку на насоса, фільтра-мастила, рідини на фіатіка, замовив комплект дріжджів, підкормки, та таке інше на біле та червоне вино, тиждень буде цікавим..
тре ділити на ібу про фен і все буде ок. Ото ібу то все про фен вже півроку, стало якость про ібо м. Головне результат. Якісний, точний.
Вітаю хлопці )) Вночі трохи поприлітало неподалік, а так у цілому без пригод. Вчора зварив останню картоплю та яйця, зміняв у сусідки виноград на помідори, тож можна жити )) Потроху починаю збиратись додому ))) Усім гарного дня )) Окупантам - гарний уламок в тільце Zeленим зрадникам гарну шибеницю. Хай буде так.
Планував виїхати о 14, виїду раніше - приятеля проводжати на війну. Русопідари валять касетами по Григоровці, 3 км від мене (( Додали й Весселянці..
Вітаю хлопці )) Приятеля мого таки призвали учора. Виїхав на півтори години з винограднику раніше, щоб проводити, але так і не зустрілись. Його призвали у інший військомат, він про це не повідомив, я приїхав у центральний, чекав пів години, зателефонував та почув що він зовсім у іншому військоматі та вже речі у автобусі, когось ще щекають, та будуть вирушати (( так і не зустрілись. Пообіцяв повернутись живим та здоровим. Хлопець 4й раз вирушив на війну. Завіз його родині ввечері яблука та виноград, жінка вже добу у сльозах, малий тримається. Поїхав в банк, відновив доступ до карток, які поблокував коли смартфон чудив. Здичав трохи у селі та на винограднику, у місті мешкають досіть цікаві люди Отримав на новій пошті ЧКД, підкормки, стартери, коркові та полімерні пробки для виноробства. Був у картирі, погодував звірят, подивився на наслідки підтоплення. Тече не водопровід, тече стояк каналізації, виконуючий функції відводу дощової води з даху. Прийдеться сваритись з власницею житла, бо її позиція - в мене все чудово, ви сами себе топите. Дочка квартирантів, з якою я познайомився у військоматі, поступила у військовий заклад, днями складатиме Присягу. Це найкраще рішення, ніж з автоматом на нулях 20 річній дівчині вагою 40 кг. В неї ще буде змога помститися за рідний Маріуполь. Сьогодні встановив реле тиску, все працює, але... Насос на нульовому розборі тисне аж до 5,5 кг. Шось це мене напружує, як би воно там не рвануло десь. Отакі справи.
всім привіт! коптим! все нормально! в мене так вже з 10 років тисне! і то в мене металопласт а він набагото слабший за ППтруби!