Всім привіт,ще день,завтра на війноньку,треба збиратись. По місту бачив електробайк,під харлея,на широкій гумі. Чекаю на електромобіль типу,,лунтик,,с запасом 350-400км.На два,три колеса щось вже запалу немає сідати .
Поки я відпочивав ,хлопці зробили погружчика мітсуцика,кільця підігнали від ваза. Що просять,це знайти фільтр масляний і сальники клапанів. Ось фото типу двигуна,там по три клапана на целіндр.
боюсь то все боком вилізе, підгонка в діаметр не працює, маєм дві щілини і швидкий знос циліндра. Сальники і інше підберуть продавани по моделі двигуна. І хлопці якось знайшли прокладки, значить там же і решта.
Привіт пісятники! лєпетричка карашо: дешево і сердито...от тільки коли прокохав зарядити як я вчора ...от тоді весело ранком виходжу їхати, скутер до зарядки підключив а зарядку в розетку ні... вчора накатав 42км на "H" режимі (50км/год) ...по пачпорту зарядки на 80км на "L" режимі (35км/год)...максимум я проїзджав 57км на "H" режимі і ще заряд був...мені до роботи 19км...і того на позавчорашній зарядці треба проїхати 61км ...взяв з собою зарядку, включив "L" (35км/год) і почухав...дочухав до роботи - показує ще 20% заряду (але воно не інформативне зовсім)...тепер "ворую" казьонне лєпетричество щоб доїхати додому...до повного бака десь 2.3 квт вкраду (1.5квт год йде на 40 км)
Кляті підари з ранку бьють касетами по Весселянкі/Щербакам/Степногірську. За годину вже 6й пакет прийшов. Тварюки.
Десь пару тижнів була відносна тиша, зараз прильоти почастішали. Кажуть від Кам'янського, що на лінії фронту, мало що залишилось. Доброго ранку хлопці )) За учора підари насипали більше, ніж за 2 тижні. 30 секунд прильот на протязі усього дня (( У цілому програму мінімум я виконав, у останньому рядку встановив стовпчики на тимчасову шпалеру, натягнув дріт, підкормив увесь виноградник калієм, зробив невеличкий фотозвіт. Назбирав відерко смородини, вгостив квартирантів/біженців, накормив звірят, нажаль єдна павучіха пішла на радугу, не змогла переліняти ((( Скупився та повернувся у село. Розчавив пляшечку та випав у осад )))
"самьій конченьій, зашморганьій, поцарапаньій и дорогой ноутбук можно купить только в Запорожье" (с) З автівками це виглядає також десь так )) При цені від $2700 по городу дивився автівку за $5300, "стан вогонь, нє біт нє крашен" Чоловіче приїхав, прошу відкрити капота, - палка в гараже, нужно рукой придержать))) Відкриваю кришку горловини, прорив картерних газів на холостих скажений, на середніх трохи, на більш середніх - вакуум. "50 тис після капіталки", ну, або 250 )))) Двигун та усе біля нього засрано мастилом.... Розвалений жгут дротів, турботливо замотаний на трубу щупа, виглядає досить еротично. Замість тосола - брудна чорна чвака. Діафрагма радіатора бита. Кондиціонера ніц нема. Не те щоб потрібен, але за $5000 він міг би і бути )) Ліве крило з розборки, но "нє біт, нє крашен"))) Ліве скло з розборки, но "нє біт, нє крашен" Стрельнув аірбаг на кермі, но но "нє біт, нє крашен" Фари мутні, довбаний лайно пластик (( Пішов дивитись будку. Оскільки в ній возили запчастини для тракторів, то у мастилі геть уся підлога. Зато без корозіі. Будка трохи побита, але не суттєво. На додаток, сканер дає купу помилок по ДВС та не тільки, тож варіант чудовий, але пройду повз )))
Сусід у селі каже, що на початку тижня щось дуже важке прилітало о пів на першу годину ночі. У когось з мешканців випав склопакет (( Був на БП, хлопи кажуть був обстріл сусіднього села ракетами С300. ((
Салют пісятники! з 7 ранку насилу заліз в хату... накінець дійшли руки до Лачика...мав ще весною зробити ревізію тормозам та через клятих кацапів все відкладалось.. замінив рідні передні тормозні диски (158 460км) на Valeo :мінімальна товщина 22мм а в мене правий -21.7мм, лівий - 22.1мм...замінив передні тормозні колодки на Hi-Q , змазав циліндри супортів, направляючі супортів, колодки спец мастилами...заодно накінець поставив протитуманки...вже рік не міг знайти елєктрика, протягнув проводку...правда ще не підключив до блоку реле...підрулевий з вимикачем протитуманок рік тому встановив...вже навіть лямпочка роботи протитуманок на приборці засвічуються ...накінець попаяв шмаття пластикового захисту двигуна...змотався за кліпсами на вжику....виявилось що знизу захист кріпився довгими кліпсами а в мене таких ніколи не було (хоча маю цілу торбу різноманітних)...