У цьому тижні писали що англієць на БМВ 730 із двигуном 3.0Д проїхав на одному баку проїхав 1600км з середньою швидкістю 100 на годаину - який електрик може це зробити - гаявасдужеприскіпливотауважно питаю? А чи хтось нам сказав скільки буде коштувати утилізація акумів та який вплив це буде мати на екологію середовища?
БрехняСередня швидкість 100,це постійно треба валити 150-160,продавши авто,у нього ще б боргу було за перевищення до неба...
в 2003р був старенький службовий 1.6 кадді який брав 5/100км..на баку це 1000км... утилізація..поживемо - побачимо...все рівно ера двигунів внутрішнього ізгоранія йде на закат...електрички наступають...
Ви забуваєте що на заході Європи є дуже розвинута мережа автострад - коли я їхав по мою доню до Нового Саду у Сербії то в мене середня вийшла 105
може й так, але чиста електрика, як на мене, не є панацеєю - це маркетінг для промисловісті щод заробити під час перехідного періоду.
Багато хто думає, що електричество народжується у розетці. І це не жарт. Ну і утилізація батарей, само як ви зазначили.
Синку, 112 це тільки в Англії - подивись які швидкості у Хранції та Гішпанії дозволені на автострадах - це раз, а два - в нас дозволено на автострадах 140 і на швидкісних 120, але не всі до цього стосуються, але якщо любиш сперечатися то давай й далі пробуй - я на цьому закінчую бо не варто.
На автострадах є окремі полоси для авто що їдуть з швидкістью меншою за середню що вказана для легкових. І там повзти не вийде, бо хтось відразу дупу відрехтує. Хоча італійців відразу там видно ,якщо пре на 50 км швидше інших майже завжди номери Італія.
Я тобі не синку,якщо не вмієш чемно розмовляти,то продовжуй...і ще подивися,що таке середня швидкість,а що таке фактична...
Ска, яхудею Клава Оказывается, мосты не подрывали, чтобы задержать продвижение одичалых на юге. Проеб@ли уже не в тренде Днище....
тіко шо довелось з'їздити 700 км туди і взад, вийшло середня 100 туди пустим, враховуючи через столицю, місцями було 140, раз 170 пару хвилин, в основному 110-120, одна зупинка злити відстій і дозаправка в повітрі. Взад 10.5 годин, на вухах, 80-110, дві зупинки, разом півгодини. Що цікаво, туди витрата нітрометана, воно ж солярка європейська, 5 л на сотню, назад 5.7. Блокпости проїзжав без черги, маю індульгенцію.
Я до кума їду 485км 7годин,це з містами,селами...швидкість практично постійна 120-130,не у місті звичайно 485/7 маємо приблизно 70км за годину,от вам і середня швидкість...якщо їхати 110-120,ніколи середня не вийде 100,середня вираховується відстань ділена на час проходження-і все,іншого розрахунку середньої немає...сюди входить і відлив і дозаправка...У ТС написано,що 1600км зі середньою 100,нехай буде навіть так,але ж хотілось би бачити того відчайдуха,який буде валити по европі,чи де він там рекоди ставив 100км/г 16 годин не спиняючись...бак у бехи літрів 75,ділимо 75 на 1600,виходить 4.68 на 100...а якщо 70 то зовсім 4.37...
баки бувають різні, залежно від двигуна, може бути і 90 і більше, заводи рахують на гарантований пробіг 500 км, з резервом на 50, звичайно якщо спокійно їздити вистачає на вдвічи більше. А бахи.... Мені на весь залишок життя вистачило місяць сидіти під ними, з відстанню до обох сторін 1-5 км і деякий час прямо на лінії, тобто ворожі танчики бахали в сотні -двох метрах. А в декого прямо з двору. Обратка прилітала відповідно. Гради також були. Їхні. І розірвані ними люди, наші. Зараз тиша. І всі швидко забувають, так ми влаштовані, щоб не поїхати мозком. Як можна скоріше відновили перепахані танками городи та подвір'я, поправили або замінили паркани, тільки згорівші хати поки що так і стоять.