я катався на такому у сусіда...бувший жовтий поштовик...акум напівтруп до 100км...але якщо новий то був би бімба.. ПС сусід катає з собою генератора на всяк випадок
Новини чудові, але не могли ж ракети пів доби літати )) Я чув пуски учора ввечері, а бавовна була зранку )) Бавовни у кацапів багато не буває, чекаємо ще ))
От ваш до нас з заходу прийшов, йооооо, стіна дощу, лупить так, як би з невеличким градом навіть. А я ще міркував, сьогодні прискати вітаміною, чи вже завтра... Дощік вирішив за мене ))))
Знову щось схоже на вихід ракети, на цей раз одна, звук такий самий як учора, відрізняється тільки кількістю,учора було декілька, сьогодні - єдин ))))
Дощ скінчився, коптимо небо далі, якась занадто тиша,це ще більше на нерви впливає ніж приходи. Земля трошки гумналін, мабуть ще добу буде спокійно.
Кузов оцинкований і після 2008 р. Ззаду торсіон - пустий скаче, будете гарно вантажити - здохне, паспорт 500 кг. і то як на мене багато. Перевагу надати WV CADDY бажано в довгій базі ( маю досвід обох машин). Взагалі вантажити "пиріжка" як газель так собі ідея. Все сказане - виключно моя особиста не "авторитетна" думка.
В мене був vw, я більш не хочу мати зправ з ним, трохи розчарувався.... Вантажопідйом по тех паспорту у пеугеота 700 кг, мене влаштовує я+бак з пальним +запаска +700 кг вантажу. Таким чином майже норма.
Доречі, я згадав що та як я вантажив та порівняв пробіг майже пустим, та перезавантажений, то вийшло 95..99% недовантаж, 1..5% пробігу завантаження 0,5...1,0 тони. Opel Combo таким чином мені вбити не вдалось.
Доречі, мені це вдалося ))))) 100% натуральне ігристе вино. На 7й рік я намацав технологію )) Це маленьке свято )) Келих за ЗСУ ))) Келих за Перемогу ))) Келих за висячих на гілках Zeлену мразоту )) Келих за тих, хто зміг )))) Усе буде Україна )))
Этот маркетинг запустили настолько давно,что он сидит у нас в подкорке,как 25й кадр(вибачаюсь за мiй кривий франзюзський)...не зручна клава...
Можна i 20рокiв проiздить...але нiц не каже про оцинковку...У мене рарiтетка копiйка(пам"ять) 86 року(не робилась)...як оцинкована...бувае
Пішов нарвав листя та ягід білої смородини, докупи з буруньками, накидав пів термосу, зверху тільки трохи присипав зеленим чаєм, вийшло чудово. З'явився трохи ягідний смак, густий смородиновий аромат, та ціна питання впала удвічі )))))) Профіт. )))) Треба трохи на сушити листя гумі , також у чай додавати. ))))
Доброго ранку панове. ))))) Ніч минула добре, десь у 21 з хвилинами відпрацювала арта, що я трохи ся не всрав, таке враження що зовсім поруч. Звук виходу мені не сподобався - було враження, що кабани полетіли у напрямку міста. Телефонував приятелю питаю - що там в вас ? - мінуса пішли, 4 штук гарно влупили ))) - вибухів нема ? - та ні, тільки мінуса, о а ось ще один... Отут я зрозумів, що звуки мінусів тільки но дійшли до міста, я розмовляю з хлопцем для якого мінуса це майбутнє, у той час коли для мене то вже минуле ))) Якась квантова невизначеність. )))) Через пару годин ще вийшло 4 над гучних мінуса, та до ранку я не чув геть нічого )))) Усім гарного дня ))))) ЗСУ - вижити та перемогти )))) Кожному москалю - окремий уламок ))) Кожній ZeЛеній мразоті - окрему гілочку та мотузку. Хай буде так!
Пообіцяла собі на певному етапі, що не коментуватиму до кінця служби в ЗСУ внутрішню нашу політику, але все-таки натякну на один момент. Особисто я не забула, як до 24.02.2022 існувала політика ігнорування можливості повномасштабного нападу РФ, ігнорування української армії загалом. Усі репрезентатори цієї "вмиротворювальної" політики щодо путіна від влади відповідальні за низький рівень готовності армії та суспільства до ризиків пов'язаних з повномасштабною війною. А зараз біжать поперед світу всього приміряти на себе лаври воєнних героїв, що чесно кажучи гидко. Вона ж ігнорувала увесь наратив ветеранів війни, які попереджали, що росія знову нападе, ігнорували загибелі під час ООС українських військових, не віддаючи їм шану, було зручно вдавати, що війни нема. А тепер всі такі "вірю в ЗСУ", зручно ж за чиєюсь спиною зберігати владу, на яку ти не заслужив. І це я ще не згадую Вагнергейт, і про причетність до корупції та справи з НАБУ. Стосовно ключової "постаті" цього лицемірнго запевняння, що РФ друг і не напала. То, так, я думаю, що це була робота на росію. Ще з 2020-го, хто пам'ятає Весну не граніті, дуже чітко переконана. Відпущені в червні 2020 вагнерівці, які поїхали менше ніж через два роки продовжувати рашистську окупацію Донбасу - тому підтвердження. І я рада, що дехто у США, як і в перші тижні лютого, дбає про правду. Можете плюватися, але ця безкомпромісна правда з розсекреченням даних розвідки США, в яку не вірили наші верховні політики - це і було те, що врятувало нас від повної окупації, давши можливість підготуватися та налаштуватися хоча б мінімально. Так, важко змиритися нашим політиканам минулої доби, що за брехню та підставу треба розплачуватися. Щонайменше втратою посади. І пам'ять досі про це все є. І ні, повномасштабна війна це не спише. Yaryna Chornohuz (c)