От 50ти и выше )))

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gudvin696, 18 жов 2019.

1. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Свята наївність... Навіть недавні події в Афганістані нічому не навчили? Без образ, але Ваші предки ще хором "Боже царя храни" співали, коли наші вже по кілька разів до Гамерики їздили. І ще тоді вони характеризували цю країну (єдину) одною влучною фразою: "Америка - курва", яка зрадить вся і всіх, коли їй буде вигідно.

Igor 21 подобається це.
    1. (в наявності 3 шт.)
      Набір інструментів 40 предметів Combination Socket Набір інструментів Combination Socket 40 в 1 – ц...
      250 грн.
    2. Набір рашпільних фрез (шарошок) складається з п'яти напилок, що встановлюються в патроні дриля,...
      140 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Набір стамесок для дерева Schnitzwerkzevg – це широкий й функціональний набір компактних стамесок дл...
      95 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Газовая горелка (резак) Flame Gun 920 предназначена для приготовления пищи в ресторанах и домашних у...
      99 грн.
    5. Новий набір сверл по металу
      120 грн.
  2. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Близько до передової немає заправок і навіть банкоматів.

Igor 21 подобається це.
  3. Konrad Lorenz

Konrad Lorenz Feldwebel

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Terra kozakorum
    Стратегія Жукова, бити по всьому фронту і потім кидати всі резерви в якусь точку .

4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Може, я не дуже розуміюся на цьому, не вивчав раніше, зараз наблюдаю те що вдалося почути та побачити.

У Запорізькому регіоні наскільки я знаю, йде накопичення війська орків у двох точках. Це Василівка, напрямок удару на Кам'янське, та Пологи, напрямок удару на Оріхів.
    Чи в одночас вони будуть спробувати пробивати нашу оборону, розігруючі сценарій Букрін/Лютеж, чи якось інакше - хз.

Igor 21 та ШВАРЦ33 подобається це.
  5. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина

А сахер по 55 , соль по 45 и гречка по 90 грн. ;):oops: ? И полное отсутствие медикаментов в аптеках ( на той неделе передали из Запорожья посылочку, слава богу , правда неделю ехала - в Васильевке 5 дней не пропускали ) ... бензин 92 - 60 , газ - 38 ...

У мну соль расходуется 1кг за год-потора - 90% на подсаливание воды при варке пельменей/вареников , остальное - засолка сала . Приправы наше фсё :) - у мну их 10 видов (сейчас конечно меньше , цены козлячие да и нет нужных ) - начиная от зиры и заканчивая укропом ....

Отакаумухисрака :D ...

.

alex_zn, vladss, Igor 21 та 3 іншим подобається це.
  6. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Сцко , орки опять погнули прошлой ночью проводной интернет и Киевстар заодно :smile_1: , а в роуминге мобильный интернет почти отсутствует ...
    Час назад хоть Киевстар появился - уже радует ))) - хоть в тырнет вышел )))

Почитал последние пару страниц ... даже не буду коментировать этот бред , что понаписывали некоторые ...
    Это абсолютно бесполезно - уже не раз проверено ... любые ссылки , любые доказательства и аргументы - ни наши , ни зарубежные не действуют ... непробиваемо однако ... вот умеют же кацапы засирать мозги , причём наглухо , слабым на критический анализ содержимого своей башки - вот в этом они действительно профи , всё таки колоссальная практика и опыт , тут уж ничего не скажешь :smile_8:...
    Вот если Фантом таки топил за зелень поначалу - и он сам в этом признавался - то уже спустя год после выборов смог найти в себе мужество признаться , что был не прав - вот ему уважуха за это - сумел человек критически проанализировать произошедшее ... а остальным всё ещё " не на часі " , або продовжують дивитися та слухати усілякі гнидники по цилявізору та в тирнеті ... іншого я не можу придумати :rolleyes: ... це просто шандець якийсь - ніякий фейспалм не допоможе :confused: ....

.

Останнє редагування: 25 тра 2022
    vladss, Ph@ntom та ДВ762 подобається це.
  7. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Доброго ранку панове ))

Вчора знайшов у собі сил змонтувати отриману грушу у бак, та зібрати агрегат докучі. Тож в хаті нарешті появилась вода.

Отримав неабияке задоволення від використання душа та мякого ліжка ))))

Також запалу хватило на пів пляшки вина. Серед ночі щось гупало... Не прокинувся..

Боб67, gudvin696, Igor 21 та 2 іншим подобається це.
  8. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Запоріжжя ранок зустріло прильотом 4х ракет. Одну збили та вона впала на часний сектор, спалила хату та побила декілька.

Інші попали по пром інфраструктурі.
    Коли вибираєш у президенти ляльку баби бені, яка вбухує під час війни замість арміі кошти в асфальт, то це дуже закономірний результат ))

slawuta5, Шулько, gudvin696 та 3 іншим подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Співвласником мотор-січі є дуже підмоскалений богуслаєв. Так от карма працює )))

gudvin696 та ШВАРЦ33 подобається це.
  10. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    так якби та ракета прилетіла по ньому самому а не Моторсічі...а так...
    Салют пісятники!
    Все буде Україна!...
    важкі деньки йдуть...кацапи кинули все що мали...удачі і сил нашим хлопцям!

slawuta5, Боб67, sergusdn та 6 іншим подобається це.
  11. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина

Таки Лёня прав - Мотор Сич это ремонт вертолётов и движки для Байрактара , а богуслаев таки московитская крыса , в нос ему два искандера и калибр в задницу ...
    Я вот чего подумал - если орки так интенсивно начали лупить промзону , значит неуверены в захвате Запорожья , а значит уже готовы , на підсвідомому уровню , сісти на пляшку ... І це добра новина , головне - втриматись нашим ЗСУ та терпіння нашому суспільству ...
    Слава нації ! Смерть рашистській педерації !

.

Igor 21, valerka, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  12. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Скоріш тут інше. Ми невдовзі повинні отримати напів розібрані літаки та гвинтокрили, тож десь потрібно їх збирати.

Якщо відмовились від штурму, то як по Миколаїву полетів по по місту град, смерч, точка у, та інше лайно. По жилих кварталах. Але ж цього зараз нема.

Igor 21 подобається це.
  13. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    збирати не проблема, це завжди робиться на місці дислокації, силами особового складу. Було би що збирати. Дуже рідко то все йде своїм ходом, дорого і втрата ресурсу, але іноді йде.

Igor 21, ШВАРЦ33, gudvin696 та 4 іншим подобається це.
  14. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    А Ось тут ти помиляєшся - одна з ракет влучила у ТЦ "Аврора" , той що на проспекті , перед Малим ринком ... наскрізь пройшла ... це інфа з перших рук - ось пару годин тому дзвінок був ... йобані свинособаки , де там хуч щось військове :mad::mad::mad: ...

Пы.сы. осё ссыль еси шо : https://www.inform.zp.ua/2022/05/25...rel-zaporozhya-razrushen-tts-kafe-i-magaziny/

.

Останнє редагування: 25 тра 2022
    Igor 21 подобається це.
  15. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Аврора межує з інструментальним заводом.
    Тож мітили не в тц.

Igor 21 подобається це.
  16. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    І це аж ніяк не житлові квартали ? так ? з-д Войкова це яка така супервійськова інфраструктура ? там з однієї сторони теж ТЦ , а во внутрощах пивоварні та уселякий мотлох ... там з 8 цехів лише пів одного випускає свердла та інший мотлох ...

Igor 21 та Ph@ntom подобається це.
  17. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Screenshot_2022-05-25-16-39-27-745_com.facebook.katana.png

Igor 21 та gudvin696 подобається це.
  18. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Что очень плотненько ложится в последние новости об сбитых свинособаках ( в теме "Они упали...") в возрасте 60+ ...
    Бабы не успевают рожать штоли ;):D?

A10A, Igor 21, alex_zn та 3 іншим подобається це.
  19. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Ром, особисто знаю випадок коли прилетіло туди, де за совка було ГСМ військових...пострадали лише шибки в навколишніх домах...тож навіть не здивуюсь що кидали "по старій памяті" по інструменталці...

A10A, Igor 21, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  20. gudvin696

gudvin696 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Украина
    Та авжешь є такє , але не з з-дом ім.Войкова ... я тут на райбе трохи інструментом торгував ;)( можешь сам подивиться у моїх темах ), та й жив у 200 метрів від цього заводу ... тому кажу тобі - навіть за радянських часів , цей завод нічого стратегічного не випускав - гівняні свердла , метчикі , плашки та набори для різблення по деревені (гівняного ж какчества ) та зовсім трохи щось за для сільгосптехниці ... 5 років тому там зоставалося 2 ділянки , які щось там виробляли на спіжженому бувшими високопосадовцямі цього заводу , обладнанні - типу свердла та метчикі , але я точно знаю , що ще підробляли усе це під запаси сссру , навіть штамп Сестрорецька та інші - є такі ідіоти ще й зараз , котрі мріють про "совдеповское" какчество :D ....
    Так шо я знаю , що кажу ;):) ...

.

A10A, Igor 21, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  21. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Аврора не межує з войкова. Меж ними цілий квартал

Igor 21 та gudvin696 подобається це.
  22. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Можливо помилився трохи, давно там не був.

Igor 21 подобається це.
  23. vladss

vladss Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.090
    Адреса:
    Украина
    Ось замаринував баночку;)

Images:

018.JPG
    AlexGear, Igor 21, alex_zn та 4 іншим подобається це.
  24. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    А я перебрав щеплені черенки зі стратифікатора, 21шт дали чудові корінці та пагони, висадив їх у стакани. Ще три дали малесенькі корінці, поки поставив у воду, щоб наросли трохи. Завтра вранці висаджу.

Двоє дали корінці при мертвих чи сплячіх буруньках. Ці висадив у стакани та поставив у другий стратифікатор.

Залишилось біля 70 щеплених черенків без корінців. Придбав вкорінювач, зараз буду бороздувати та наносити його. Через кілька днів передивлюся що до чого ))

Igor 21, gudvin696, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  25. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    залізне серце України
    А я з хлопами кладу третій накат на бліндаж.... Курва!

AlexGear, A10A, Igor 21 та 9 іншим подобається це.