Доброго вечора панове )) Я нарешті на винограднику. День - суцільний петсдець. Ласкаво хрукають їжачки у траві, на річці квакають жаби, комарі барражують над вухом як кацапи. В сумерках вже працювала стрелкотня с декілька стволів, ак та щось більш суворе може пк. Десь хвилину - півтори короткими чергами. З 21 починаючи кацапи кинули два кабана у наш бік, з часом там почервоніло на горизонті, думав пожежа, виявилось - місяць мав на сході такий колір..
Кляті кацапи у 1:30 поклали на Весселянку пів пакета граду. Годину вдалось поспати, тепер сон як рукою зняло (( Шоб їх цигани в рот під мостом мали усім табором )))
Доброго ранку хлопці )) Мабуть цигани під мостом таки мали всю ніч кацапів - ніч пройшла тихо, тільки декілька разів пускався дощік )) А я забув взяти берці. От лихо. Пішов спробую розпалити вогник, та заварити чаю, з димком )) Така собі емуляція виїзда на природу )) Усім гарного дня, а москалям та зеленим зрадникам - шоб їх всрало, та воду відключили.
Салют пісятники! 3й день як втратив апетит і сон...в понеділок гол інженер приїзджав на роботу на Yamaha YBR 125 і запропонував проїхатись...краще б я не сідав...знову фантомні болі..знову хочу мацациклу...хочу того йобрика... думав з продажою крайніх двух двухколісних років 15 тому все в минулому....хфіг вам...рецедив...да і 2л/100км в теперішній час сильно спокушають...зараз авто на приколі, тому, то на перекладних то лєпетричкою...а тут таке... намагаюсь переконати себе хоча б на електровелосипед або електроскутер щоб мотатись 16км на роботу з роботи...
Я вас розумію! Сам тиждень тому повернувся до улюбленого веліка, після 10 років забуття. До роботи 10 км, це 40 хвилин, Якщо не лосячити та пам'ятати про тиск. За електоровелопісед нічого гарного не скажу окрім цитати із братів Стругацких:"Вьібегалло изобрел самонадевающиеся ботинки. Но оказалось, что они стоят дороже мотоцикла и бояться пьіли и сьірости"
зара буду бикувати. Маю електровел, той що не сам їде а допомагає крутити педалі, справжній, не саморобний. Це супер. Хочеш потренуватись, включаєш мінімум або взагалі виключаєш, хочеш швидко і легко, макс режим і 25 км год як на виключеному тренажері. Зарядка раз на 100 км. Фара як автомобільна хороша. Недоліків два, ціна і дощ за комір.
Сніданок під кулями в ля-Катериновці ))) Блядська кацапня почала навалювати у Кам'янське... Скінчив ся дощ, пішов порати виноград ))
В мене після дтп у дитинстві з колінами біда (( Хоч я на лісапеті у дитинстві з'їздив на місяць та обратно майже, але зараз два рази по сходинках та коліна болять та пухнуть (( Тому я більш за скутер думаю. Знайома родичів віддає ямаху за 7500 2х тактну у гарному стані, або за 650 долярів брати 4х тактну ямаху gear. Як хлопці мені й казали ))
в лісапедній темі є навіть фотка, я там нагло і довго хвастався, шоб знали. Коником звуть, пегасусом. Але великої різниці між брендовими нема, в якості, є в конструктиві та є вибір що треба, жорсткий, з підвісками, розміри, колеса, де ведуча частина, потужність і т.д. Мій це класика, крім передньої вилки з амортизацією, що блокується, і дещо додано, типу амортизаційного штиря під сідлом і так, потрошку всяких рюшок і кольорових дротіків. А, головне, шкіряний салон.
4-х, там масла в бензин не треба, жере меньше, тихіший, капот береже коліна від вітру, але знов, признаю таку техніку трохи більшу, з колесами 12-13, не вузькими, моторчиком 80-150 кубиків, електрозапуском. І однаково сезон коротше ніж у лісапеда. Електро існують самоходні, без необхідності крутити, я би змерз.
Моє основне завдання - їздити на виноградник. Раз на місяць автівкою, привезти прискач, воду, хімію, а потім тільки тушку на скутері. Бо 37 та 22 км, автівкою в обїзд, або скутером навпрямки таки є різниця, в один кінець тим паче.