Доброго ранку панове )) Дзвонила батькам знайома зі південно-східної частини міста, каже на світанку був ще один прильот, я не чув )) Пішов порати саджанці. Усім гарного дня, а кацапам - передоз свинцю.
Слава Україні! сьогодні відстояв годинку в черзі і залив 10л бенза по 37,85...це по "блату"- по карточці "фішка" ОККО...без карточки давали по 5л... вожу своїм прицепом відсів на роботу - зароблюємо гарцовкою шви між плитами після ремонту кабелю 10кВ...ще разок привезти 600кг відсіву і має хватити...а далі пересяду на лісапет...16км до роботи..мо втянусь і буду крутити педалі...або 3-6км до розвозки пішкарусом а потім розвозкою і купа втраченого часу...
а я от так от подивився на пару черг на пару годин кожна і поперся на трасу, а там чотири машинки+ встановити їхню, брендову прогу, щоб тільки карточкою, і булькай скільки хочеш. Ціна правда сучасна і я про дизель, бензиліну не є, тіко газ ще був.
брматьйогосм. Раніше туди ні ногов, а зара що зробиш. Прогу бажано до того поставити і відразу прив'язати карточку, що збереже півгодини. Брсм+ прогу звати.
ооо..Бром недалеко від дому є...я там постійно спиртовим заправлявся - на заводку саме то...і конденсату в баку ніколи не буде - спирт все звязує і згорає...
похвастаюсь...чуток залив полочки для консервації: з опалубкою і утрамбовкою грунту довелось повозитись...но вийшло так як хотів... ПС..сиджу давлюсь слиною...нагулюємо з жінкою апетит до Владиславого презенту. Дякую!
в мене від фрази " залити бетон" болить там, де звичайно не болить... Хіба як варіант що звичайно пишуть, " цей палац побудував архітектор Растреллі". От так будувати я не проти.
для повноти картини: відстань у висоту від краю бетонної полки до стелі - 1.3м, відповідно від грунту до стелі - 1.5м...лазив зігнутий вдвоє... глибина від угла бетонної полки вниз - 0.7м....коли виберу грунт має вийти висота підвалу 2м....нижче не можу - грунтові води...1й блок фундаменту лежить пластом...верх блоку якраз по полку що заливав...рівень землі знадвору якраз по ту полку що заливав...
Доброго ранку хлопці )) Ранок почався з гуркоту дверей, які дзизчать зазвичай при приходах. Поки розплющів очі та роздуплився що до чого. А то виявляється мамини кашалоти почали гратися та гамселити у двері... Фостаті потвори. Усім гарного дня, а москалям бесславно здохнути на рівному місці.
Наложкой відправляєш? Ось така інформація від знайомих. Київська обл. у бік Полтави. 58грн., 65грн., 48грн. але в чеку ціна 37грн. Кременчук ліміт 10 літрів, заправок поменшало, ціну не написали.
Виключно з метою економії палива я виїзджаю на виноградник на 2..3 доби. Бо по такім цінам не наїздишся ((( На лісапеті годину маслати, гвинтокрил зелений напівпокер замутив. Тож прийдеться ночувати...
З ранком панове пійсятники. У нас все добре, стоїмо, працюємо.Залишки орланів вже купами лежать,крім камер і одної коробочки. Чомусь згадалось юність ,коли клєпав пілотажки і бойцовки,авіагурток і всякі змагання.
Пацаны... прошу совета Я не был на одноклассниках и бог с нтим. Ноо мне нужно авязаться со своей двоюродной иеитрой..Она бам и живёт в Чешиии. Сто делать - другой првсзки нет...Нл очень надо, чтоюы помочб нашк
Пацаны, даёте совет, а то меня уже на форуме и так кацапом обозвали...Чтобы помочь нашей другой сестре уехавшей в Германию, мне надо связаться со второЙ сестрой в Чехии..А она только в ОДНОКЛАССНИКАХ...НАДО ЛИ МНЕ ТУДА РЕГЕСТРИРОВАТЬСЯ ИЛИ НЕТ...КОНЕЧНО РАНЬШЕ ТАМ БЫЛ АККАУНТ.
Ищите в гугле полное ФИО, страна проживания, дата рождения. Чем больше информации, тем лучше Мне всегда помогало.
Доброго ранку панове )) Оце вас поплющіло )) Учора висадив на городі перець, витримав живці винограду у коренєутворювачі, заклав знову у стратифікатор, переніс точку нагріву на нижню частину для стимуляції росту коренів. Ввечері таки відмітив початок контрнаступу, оголошений Главкомом Залужним. Пляшка рожевого пішла як в пісок. Сьогодні по плану закласти декілька ям под новітні сорта винограду. Може щось ще на городі висаджу. Усім гарного дня, а москалям - все життя з черв'яками, першу частину всередині, а потім зовні )))
В хаті тиша, вийшов надвір у південно - східному напрямку таки щось відбувається, дуже далеко, але дуже інтенсивно. Най усі Боги Всесвіту бережуть нашіх хлопців, та коректують подарунки точно у ціль )))