Отожбо. А в мене були плани модернізувати обладнання цією весною, та зробити профілактіку підшипникам та таке інше, щось дивлюсь на це все тай думаю най зачекаю. Щось не дуже працюється, хоча вже нема такого безпробудного ступору як у перші місяці. ...
Доброго ранку хлопці. Є гарних новин з Америки про москалів )) але трохи згодом. Вчора порав продукт до 2гої ночи, потім ще годину залипав у смартфон. Сьогодні починаю саджати городину, ввечері готуюсь до виїзду у місто, та зранку їду )) Усім гарного дня, а москалям - земля бетоном ))
Слава Україні! Коптим? сьогодні у нас був сервісник який їздив готував до запуску магазин в Ірпіні...інфа з перших рук: - орки "жили " на 2 поверсі магазину а на 1му поверсі срали між стелажами де і брали продукти їсти. - в кімнаті поставили декілька цеглин на яких на вогні і готували собі жратву...срали в 3х -5и метрах від "кухні" (цеглин). - в кімнаті де спали лежали на підлозі матраси а в 3х -5и метрах від матрасів срали... - унітаз в туалеті закидали сміттям... - показав фотку просрочених сухпаїв орків... це ж з яких сука єбєнєй понастягували таке бидло?...
Відповідаю на ваше питання! Юрта диаметром до 6 метрів, за юртою можна срати. От ваши 3-5 метрів... Посеред юрти очаг з каміння - от ваши цеглини...
Вони потвори своїх поранених дострілюють,наші ДСНСники кота у Бородянці з сьомого поверху рятують...От і все,хто люди,а хто ....оте,що за юртою...
В селах навколо Чернігова. У звичайних селян туалети були в будинках. На вулиці ще один туалет. Срали чомусь саме не в унітаз, а поряд(!!!) Чому ХЗ!!! Вийди, ти сука на двір, посри в туалеті. Ні, срали там де жерли і спали! Як так!!?? Дивувалися, що картопля в погребах і консервація!! Кахель, та шифер на сараях!!! За асфальт я мовчу!! За корів, яких в перші три доби зжерли я вже писав. Свиней почали різати пізніше, коли вже зжерли навіть собак!!! СОБАК!! Тому, що стояла бурятія, адигея і кадирівці чмошні. Свинятина їм в горло не лізла. Сало в банках теж зжерли, видно всевишній очі тоді саме заплющив. Людей повбивали (чоловіків). За згвалтування, дякувати Богові, не було. Покрали все, гроші, телефони, техніку. Набір ключів, болгарки. Килими, подушки. Зимові жіночі(!) речі. Все!!! Так званий шкаф-купе (!!!) вантажили на броню саме в селі Ягідному. Як ідіоти на броні під дощем його хотіли довезти?? Куди?? З дзеркалом по середині..!!???!! Єбеня це: адигея, бурятія, саха-якутія, кадирівці-СВИНІ від дон дона-гандона, чита, евенки... Руське мір він з вузькими очима, сука...
так вже сталося, нажаль, причому доводиться через це втрачати зовсім протилежних людей, цвіт нації. Коли бачу в різних статтях в соцмережах про якихось роздовбаїв, всіляких жуліків і народ кричить давайте їх на передову, придушив би тих ідіотів. Причому це з самого початку, з 14 року.
Доброго вечора хлопці ))) Зранку завантажив літака, тай полетів у місто. Відправив усі замовлення, отримав пакунок маркерів, що подарував Леонід, дай Боги йому здоров'я ))) Їх вистачіть на рік, а може й навіть на кілька років ))))) Машин у місті суттєво поменшало, у два а то й у три рази. Кажуть що вони компактно розмістились у чергах біля двох заправок, де все ще є паливо. Скраплений газ - 35..36 грн/літр, злі язики кажуть, що Нафтогаз продав бені - господарю зеленої пісечкі такий газ вдвічі нижче ринкової цени. Щось мені підказує, що суддями цім полупокерам будуть не Боги. На двох заправках бачів бенз 55..56 грн, черг не було. Соляри ніц нема. Був у приятеля, купував фільтровану воду, той каже - фопи, підприємства та ініціативні громадяни можуть купити талони на бенз 39 грн/л майже вільно, дівчінка каже так, талонів є скільки хош, а чи буде бенз під них - то ще питання ))))) У прошлий раз залив 20л, тож сьогодні виїхав у місто з повним баком, морочити яйця з талонами не став. Заїхав у АТБ біля дубового гаю, для різноманітності, скупився усім, окрім яєць, вони були, незручно було тягнути до машини. Все потроху піднялось у цінах, але потроху, без стрибків. Заїхав на ринок на Пісках, враження таке собі. Більш половини магазинів та мафів зачінено. У незачінених майже пусто - людей ніц нема. Продавчині кучкуються та обговорюють війну, кого розбомбили, хто втік, хто у Польщі, кого вбило. Шукав накладки на двері, знайшов за 250 грн, до війни ціна була 130, но у нині зачіненому магазині. Зайшов у "ремонт телефонів" заміна аккума та усб порта 700 грн, на Readmi 4a, у 2018му заміна 2х аккумів на 2х смартфонах коштувала менш 600 гривень. Тягнути вже нікуди, треба міняти, але ще поміркую де саме. Зайшов у Треш, якийсь він не такий, кожен раз я йду саме в ньому впоперек течі. Заходжу з каси, проходжу увесь магазин за торбою, потім намагаюсь вийти мимо каси. Може місце таке, хз. Купив собі шматок сира, зараз впораю виноград та трохи келих нахилю.
Доброго вечора! продовження (вчора забув дописати): - магазин був затарений червоною рибою, мідіями, устрицями - все пропало і було викинуто на смітник...орки нічого цього не тронули стосовно палива: - у нас на різних заправках є щось одне: або бенз, або газ або соляра...соляра по 45, газ по 31, бенз крайній раз брав по 35 а скільки зараз не глянув...черги кілометрові...кажуть дають по 10л (сам не перевірив)... минулий тиждень не міг заправитись газом - тож викатав пів бака бенза...в п'ятницю заправився газом - тепер не можу заправити бенз... газ/бенз дуже виручає...економії ніякої а от можливість їздити на тому що заправив (газ або бенз) сильно виручає...
У Харкові з бензином повний 3,14... Можна знайти газ. Все інше по талонам та карткам, тобто тільки для спецтранспорту. А от сьогодні прислали фотки з Кременчука!
Не знаю, наскільки цьому можна вірити, але хлоп який має якісь стосунки з заправками у місті написав що за пару тижнів бенз з'явиться, але треба привикнути до ціни у 60 грн. Морально. Тут вже така картина, краще по 60, аніж ніякого зовсім..
Знайомий заправляв газ сьогодні, так дівчина на касі казала, що до них їде бензовоз з 92, вартість буде біля 36грн. Подивимось. А на OLX сьогодні намагались продавати 95 по 55грн., але підвезуть до хати. )
Я ж кажу, що бачів у Запоріжжі дві заправки - Patriot, якесь лайно з 55 та Bill Oil з 56, остання торгувала білоруським бензом раніше, хз чиїм торгує зараз. Черг біля них не було зовсім. Було декілька заправок, Окко у тому числі, які написали на табло БН, безнал тобто. Черг не було також.
БН - точно безнал, в місті така заправка вже років декілька працює. Пс. Тільки що уіпала баллістика біля села. Завили сигналки у всіх машин.
Біля нас прилетіло. Вийшов подивився на північно-захід, та південно-захід, якщо розумієте про що я, продовження нема. Судячи по звуку прильоту - баллістика.
Та я же не сперечаюсь! І варто морально готуватись до такого прайсу.з двох причин. 1. Без валідолу будемо заправлятись. 2. А якщо прайс буде біля 40грн., це буде свято! Все буде добре! Не забуваємо звідкіля ми!
Коли ціна палива почала в нас зростати, а люди почали нарікати то я усім моїм знайомим сказав що згоден пішки ходити або не ровері їздити тільки щоб усе кацапське бидло було знищене.