маленький, легенький 189гр., зелененький...ось такий: https://stylus.ua/samsung-galaxy-a52s-5g-8256gb-green-p844748c11256.html
Я чув що під Херсоном полягло чимало хлопців, як добровольців так і представників силових структур. Питання в цілому до зеленої пісєчкі, що з мобілізацією та розгортанням кадрованих бригад. Один небіглий олігарх бігав що наважений з листопада, кричав в усі вуха та бив в усі дзвони. Та все було марно ((( Зелена пісечка мріяла вхопити путіна за цюцюрку та побачіти там мир. Які питання в світі цього можуть бути до Херсона?
Тільки но скінчів ревізію щеплених саджанців. Де хто пустив корінці та пішов у школку. Де хто згорів живцем, був збій терморелє (( Сьогодні звечора йде дощ, але бахи чутно, та й не вщухають. Трохи змінився характер, можливо мінусів стало таки більше за плюсів. Маю таку надію ))
З ранком панове пійсятники! Працюємо,працюємо,працюємо... блін руки від мастила стали чорні,здається ніколи не відмиються.
Я кажу про Херсон, бо це на сьогодні єдине місто обласного значення, яке захопили орки. В мене там багато знайомих, було... З тіх хто вижив, кажуть що керівництво втекло. ТРО хлопців було мало, бо ті хто отримав зброю порозбігалися. Справжніх героїв полягло не мало. У нас зброї було набагато менше. І до нас зайшли війська підораші дуже швидко. Але наше керівництво залишилося на місцях. Є велике питання до поліції і їхнього керівника. Але ж встояли.. І до Києва не допустили орду. Після Перемоги будемо розбиратися.
Доброго дня панове )) Учора до опівночі порав саджанці винограду, зараз йду пакувати замовлення. З вечора йшов дощ, поля закизячів, маю надію що це затруднить пересування орків )) Навалює арта дай Боже, дзижчать двері, та де коли вікна )) Дзвонила сусідка з виноградника, каже що з вечора на півдні почався ад - палало небо, лунала жорстка канонада, та були приходи ймовірно баллістики. Усім гарного дня, а москалям - щоб їжа впоперек дупи встала ))
А у нас на півночі була вистава. Судячи з відстані, смажили орків. Сподіваюсь, що Бєлгород теж це бачив та чув. Щоб вони там всі обдристалися! Воронежу приготуватись! )
воно: ? #71852 Вчора вночі в районі Полог Запорізької області українська армія завдала нищівного удару по противнику. Дальнобійна артилерія обстріляла підрозділ рф, що розташувався на околиці Полог у напрямку Гуляйполя. Саме там було зосереджено велику кількість ворожої техніки та особового складу сил рф. У бою було знищено 24 танки та 10 БТР. Повідомляє «Ріа Мелітополь», з посиланням на дані військовослужбовців. «Особовий склад ворога, розбігався як миші, там було приблизно двісті осіб, інші триста виповзали без рук і ніг. Посіяли конкретну паніку у військах орків. Осетини моляться, щоб їх це не торкнулося. Паніка стоїть конкретна», – кажуть військовослужбовці.
Ні, Пологи від нас десь 100 км по трасі, дуже далеко, не чую звідти. Чутно км за 20..30, далі вже непевно.... То від нас на південь був песець...
Вечір добрий,на слух запевняю,імпорт доїхав до єпенів,звук інший. Все нормально,всі працюють,сьогодні -4 гравіцапи....
Тримайтеся )) Вчора я трохи не обісрався - десь 20 бахів досить потужних. Дивився - ні грибів, ні димів, нічого... Позвонив приятелю, питаю що там в вас за пдець коїться, той каже - що ти верзеш, в нас тиша. Тож я і подумав, що мать працював дальнобійний імпорт десь по Васильовкі орієнтовно. То було до обід. А ближче до вечора сусідка з винограднику каже що у напрямку Васильовки армагедон, щось сипе тудой, щось летить у нашу сторону, навіть баллістика працювала по нашим, мабуть вицілювали імпорт. Сьогодні у цілому гуркотіло, але далеченько))
Доброго дня панове )) Ранок почався з розчарування. Патріот України, заради допомоги військовим вивернувши кишені вщент, почав постити та репостити гидоту про Пороха. Щож, прийшлося видалити з друзів, нема ніякого бажання спілкуватися з ідіотами, навіть корисними. Ніч пройшла тихо, ранок також, трохи попереставляв саджанці винограду зі стратифікатора на підвіконня. Пішов спакую пару замовлень та почну виробництво - на завтра починаю висаджувати городину )) Усім гарного дня та наснаги, а москалям, щоб наше сонечко вам тварям очі попалило та ноги повідривало.
Дуже далеко пробумкують важкі мінуса, а так цілий день сонечко та тиша. Дзвонили родичі з Оріхіва, віддалений район біля залізничної станції, били скажено, була проведена примусова евакуація, потім били район орсільмашу, набили багатоповерхівкі, та місцевих мешканців (( Є загиблі та чимало поранених ((
Доброго вечора панове! вихідні пройшли в трудах: накінець за 10 років дійшли руки доробити підвал: донедавне ще була земляна підлога а тепер заливаю бетонну стяжку попід стіни - будуть полки а по середені покладу на пісок бетонну плитку 30х30см... вчора їздив на 1й блокпост забирав акум на зарядку і зустрів знайомого з дому де виріс...до цього бачив його на блокпосту лише 1 раз і то проїздом....а сьогодні взагалі був прикол: приїхав на 2й блок-пост забираю акум на зарядку коли з машини що стояла поряд вилазить ТРОшник і йде до мене і уважно дивиться...придивився а то наш бувший зав мясного цеху ..насилу впізнав: заріс чортяка...але прикол в тому що він ВПЕРШЕ побачив мене на цьому блокпосту...він там з самого початку як і я але ми ЖОДНОГО разу не зустрічались...пацани ржуть, підколюють його - кажуть "вєчно спиш коли нам акуми міняють"