Доброго ранку хлопці )) Вранці, біля 7:30 пройшла КР, по ній спрацювало ППО. Два бахи. Трохи згодом пролетів літак - ППО відпрацювало одним бахом, більш нічого ре бахало. З нашого боку у всякому разі. А куди влучіли? Гарного дня усім, крім москалів.
Та да , акуеть позитивный - весь юг , кроме Одесской и половины Николаевской под орками ... в Херсон напомнить когда вошли ? И вопрос "абинепетям " - какой реально позитивный расклад дал приказ не взрывать перешеек ? Мариуполь не окружён ? В Крым воду не дали ? Или в Херсоне не собираются проводить "референдум" ? Только без воды и демагогии - что хренового было бы во взрыве мостов ? И не надо смешить по поводу того что охфис перзидента кого то слушал , а главное !! - делал выводы .. Или напомнить за истерику найвеличнишого про неоднократные предупреждения разведок запада : - мы ничего не видим у наших границ ... не нагнетайте ! ... Писец , какой то - я про "барыгу" ни слова , а у кого то сразу подгорает ... совсем невменяемые походу , что ли ? .
Там горьі дохлой русни, распаковка из морозильника, личняк, мародерка, фалоиммитаторьі, всё то, что нужно руське солдату в бою, и чем он оброс в процессе. Аффтар сказал, что на ютуб блокирует канал за горьі дохльіх руских трупов, поєтому оригинал только на 2х каналах в телеге. ((
Та да...є цілі трупаки є куски мяса в пакеті а є і смажені куски мяса...цілий состав рефрежираторів...ютуб таку красоту не пропускає...
... близько третьої блИснуло на пн-заході ("буча-ірпінь", зовсім пОряд) "- Навряд обстріл - кацапів відігнали ...?" "- Мабуть ППО відпрацювАло...??" "- може ту бомбу таки підірвали ...???" ..... за хвилину спускається дощ : ...гроза, просто весняна гроза...
Щось небачу вас в однострої та амуніції,але постійно спостерігаю як розносите догми які розносять ольгинськопідрашеновські пропагандони,бо їх інтереси якраз в даний час зійшлись в одному інформаційному просторі,і працюють на розхитуванні державних інститутів. Давайте після нашої перемоги будете розповідати хто буй а хто хрен,бо багато дорогоцінного часу витрачається на ідентифікацію рашиста від отруєного підрашеновською пропагандою громадянина.
Вот когда нечего сказать в ответ , именно кремлеботы начинают впаривать за ВСУ и оборону страны ... та шо кто из нас ольгинский троль надо разобраться ... И вот ещё чего - а шо сами то , пишем с "00" , из окопа , под обстрелами ? Да ? И какие успехи ? Не на часі обговорювати улюблену зеленушку ? Демагогия аж пре зо всіх щілин .... ... неотруєнний зеленню незалежний іксперд по "папередниках" ... Слава богу таких зелених ікспердів на Райбе небагато ... .
Ой ой ... я уже дрожу , мне уже страшно .... ...ходят по темам , откладывают кирпичи во славу своего зебога , такое впечатление , что нечем заняться ... Так шо там за "00" и обстрелы ? Опять нечего сказать ?
Я дурію з фб новин, обдристовіч анонсував будівництво держ підприємства по виробництву бпла під Кієвом. За це його потрібно розстріляти, щонайменше. Метінвест постійно анонсує початок того чи їншого виробництва, я їм писав зауваження, але вони проігнорували, сьогодні маємо приходи вірогідно по об'єктах Метінвеста. То їх бізнес, їх гроші, їх справа. Хоча на місці рената яб отіх писак розчінив би у сірчаной кислоті. Таких прикладів за останні доби - десятки.
Вчера вышел погулять с семейством : я , зять , доця и внучка ... пошарились , пообщались , кофия попили , внучка замучала ролики ( или они её ) ... идём по домам ... проходим вдоль пятиэтажек и слышен звук , ну очень похожий на прилёты , бубонящий , глухой ... мы с зятем начали было осуждать откуда и куда , как тут из за дома выруливает спринтер , с убитой задней подвеской и доця говорит : вон чего бумкает , хорош придумывать ... таки отражёнка от домов дала неверную картину ... Я думаю это уже навсегда , ибо пока существует мордор - каждый украинец будет знать , что такое звуки войны .. .
Запорожсталь заработала понемногу - инфа из первых рук . Возят из Запорожья вахту на другой завод Метинвеста . Х/З , может они там чего больше знают ... но факт остаётся фактом .
Бережіть нерви! Вам вони ще знадобляться! Я цього пана десь роки зо два до ігнорування запхав! І скажу вам відверто: світ райберту став чище!
А що хлопці, тільки мене бентежить питання, а де армати? Куди попиздячів робот хфьодор? Хто покрав каменів - розвідників? Де це все?