Дивовижна вундервафля пролетіла просто неба - як невеличкий моторний літачок З характерним ууууууиииииииииуууууу....
а в нас щось як реактивне...ні як літак ні як ракету не ідентифікував....пішло з північного заходу на південний схід..
Слава Україні ! Привіт пісятники. Копчу, скриплю, підтримую критичну інфраструктуру. Прилетіло в наш гіпер в Харькові....добре що без жертв...
Доброго ранку хлопці )) Зранку декілька разів вили сирени у місті, аж у селі чутно було. Зараз засолю сало, та піду виробляти продукт - замовлення капають щодня. Усім гарного дня, а москалям зубної болі, щоб очі повилазили.
Христос воскрес! Хай літра! Погода бомба, мабуть полізуть,сучі діти! Щоб їх всіх град побив,разом з артою! Є про що сказати,але краще промовчати. Мабуть замовлю ще 10 ,на адрес дружині відправите.
Тримаймо за вас кулаки )) В нас відносно тихо, кажуть орки пиздячать Оріхів та Гуляйполе, змістили акцент на схід. Південь притих. Щось сьогодні нездоровиться, мабуть температура, поліз під ковдру... Працюватиму вже завтра...
Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр під час свого візиту до північних областей нашої країни побувала на лінії оборони Збройних Сил. «Ми всі повинні зрозуміти, що України, яка була раніше – більше не буде. Наша країна повинна стати мілітариською, добре озброєною військовою державою, аби успішно боронити свою територіальну цілісність і суверенітет, – зазначила Ганна Маляр. (с) А потім вилізе миршава чхуйня накшалт плямистої арахмії, зі своїм "армія проїдає дуже багато коштів, тому її фінансування доцільно скоротити" (с)
хвилина гумору: 1) до мене їде заказ...Нова Пошта по ТТН проклала маршрут: а) точка відправки - сусідній районний центр б) сусідній районний центр - обласний центр в) Обласний центр - мій районний центр г) мій районний центр - точка доставки... прикол в тому, що АБСОЛЮТНО ВСІ 4 маршрути проходять мимого МОГО відділення ...тобто ВСІ 4 рази посилка буде їхати МИМО мого відділення...сказати що я в ах..ї від такої логістики це не сказати нічого... 2) і тут мене осіняє тицьнути на сайті НП княпочку "прокласти маршрут до відділення" ... моє місце знаходження визначило вірно: 100м від відділення...і проклало маршрут в інший бік полями, лісами, навколишніми селами аж на 12,9 км і з часом руху 2 години 40 хвилин... напис: "На цьому маршруті трапляються дороги обмеженого користування або приватні дороги". то вже був контрольний в голову
Ти збочинець у іншому - далеко не в кожного є телеграм ... ось що мені тепер робити ... бо ж так муляє подивитись ... .
А ось у когось пердаки підгоріли ... да так , що верзуть неабиякі нісенітниці ... міни не підірвали , бо забагато орків було ... капець якийсь... «Збройні Сили України виконують завдання за призначенням, керуючись винятково національними інтересами та діють відповідно до обстановки, що склалася, – зазначили у Генштабі. – Що стосується чуток щодо начебто «незамінування» Чонгару, повідомляємо. Міст було заміновано, але нам протистояли переважаючі у 15 разів сили противника. Усі висновки щодо правомірності прийнятих рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після їх завершення. ......». .
З ранком панове пійсятники. У нас все добре, стоїмо, працюємо.Вчора розібрав орлана,нема там нічого такого особливого.
Здравствуйте, джэнтэльмены. Запорожье три прилета. Bнутри каждого раба живет тиран Сергей Ауслендер 14 апреля 2022 17:57 Почему они это творят? Кем надо быть, чтобы насиловать детей? Что это за люди? Куча подобных вопросов — и никто не может понять, что же это за животные, которые творили все эти ужасы в Буче или Бородянке. Сейчас расскажу. Я много бывал в российской провинции. Вот прямо очень много и в таких медвежьих углах, о которых большинство из вас даже не слышало. Первое и самое сильное впечатление — полнейшая, абсолютная, немыслимая безнадега. Среди тех, кто постарше, какая-нибудь бессмысленная работа за копейки, повальное пьянство, бесконечное насилие над близкими, собой, детьми, телевизор как единственный источник информации. Человек, который не говорит "бл…дь" через каждое слово, воспринимается как чужой. На сборах в универе были в одном из райцентров, сидели на вокзале и говорили с однокашниками по-английски. Местные хотели за это отметелить, но побоялись, нас было больше. Большинство там не то чтобы не бывало за границей (какая на хрен заграница, у них и загранпаспортов-то нет), а не выезжало даже за пределы своей области. Для них Москва — это заграница. С точки зрения быта — срач, свинство, туалет на улице, обшарпанные пятиэтажки, непролазная грязь. Однажды в командировке в одном поселке пошел в туалет. Он был на несколько бараков. Рвало потом, вот серьезно. Нельзя было войти, насрано прямо у порога. Каким человеком можно вырасти в такой среде? Среди тех, кто помладше, все то же повальное пьянство начиная с седьмого класса, полууголовное существование, полное отсутствие развлечений (побухать опять же и трахнуть одноклассницу) и насилие. Везде, всегда, как главная скрепа. В Кущевке (погуглите, кто не знает) 10 лет банда терроризировала станицу. 10 лет — поколение выросло. Даже жаргон у них там совершенно тюремный. Армия — главный, да по сути, единственный социальный лифт. Какие-то относительно приличные деньги, жратва и форма на халяву, возможность хоть где-то побывать. Специально нашел видео довоенной Бучи. Милый городок: парки, скверы, красивые дома. И вот туда приходят эти... Видят уютные дома, ухоженные улицы, симпатичных женщин и детей. А дальше — разрушить, изнасиловать, убить, засрать. "Нех… так жить, суки...", — написали в одном из разграбленных домов. Внутри каждого раба живет тиран. Заурядность зла.
Слава Україні! вчора в Харькові ще 2 прильота по нашому гіперу...вчора не писав...наче без жертв але точної інфи нема... Все буде Україна!
Це що відповідь Генштабу?? В плануванні бойових дій по даному напрямку приймали участь не тільки офіс президента але і напевно військові радники дружніх країн з немалим військовим досвідом,недопускали пєсячу партію на засідання РНБО ото і маємо більш менш розклад бойових дій позитивно для нашої Держави.