Ром,у нас на полюванні,коли я ще міг ходити,один просто так розпилив синицю на молекули...трохи побуцали його і більше він з нами не ходив...
З ранком панове пійсятники,ніч пройшла відносно спокійно, рівняють Рубіжне,Сєвєродонецьк, Лисичанськ,походу їм насрати на місцевих, головне більше хапнути території.Сучі діти,ніби їм землі мало. Кіно про пісець продовжується...
Просто хуйлу в последние его денечки нужна какая-нибудь победа. Любой ценой. Он же быдломассе пообещал.
Доброго дня панове )) Щось біленьке зайшло дуже жорстко, пів ночі не спав, серце калатало як на літру коньяку ))) Вранці живий, голова прозора, уперед до ударної праці )) Усім гарного дня, нашим хлопцям вистояти, а москалям - щоб крук виклював ваші очі, паскуди ))) Хай буде так ))
Хтось з нашого місцького керівницьтва , як то кажучі , берега поплутав - зараз виглянув у вікно - ввімкнено вуличне освітлення ... нікого не має , але місто як новорічний хфейверк ... Ох не подобається мені це ... як би не орки щось мутили ... бо дуже місцеві мешканці на розслабоні ... якби були б у місті ракоцапи - то зрозуміло , але ж їх немає зовсім ... Маю надію , що це щось випадкове ... .
На чём ездить собираемся ночью ? Вопрос не праздный - одно дело индивидуальный нашлемник , а другое - стационар . Если средства передвижения периодически меняются - стоит вопрос о быстросъемности устройства ... Хотя лучше тепловизора ничего нет , ибо дождь , туман и т.п. , и ночник ослеп , а тепловизор работает .
Если таки ездить на одном поджопнике , то идеальное решение , как раз для автомобилей , осё , тепловизионная камера : https://www.usm1.com.ua/product/hikvision-ds-2tv03-10zi/ Я устанавливал такие системы на легковые авто - шикарный результат . Пы.сы. на ценник , естественно , не обращаем внимание - то ачепятка ...
З ранком панове пійсятники,ніч пройшла спокійно,наступ відложили ,інтернет військові стратеги помилились. Яка у нас ас техніка,газ,ЗІЛ,камаз,Урал і бм. Мабуть дороговато буде,треба дешевше і портативне .
Основная проблема ПНВ нашлемников - низкая чувствительность из за того , что активная ИКподсветка на самом приборе гасится лобовым триплексом . Даже 3е поколение страдает этим . Можно попробовать внешнюю ИКфару , мощную и тогда можно взять недорогой , например 2го типа монокуляр . Просто я сам , в начале 2000х , по заказам клиентов- охотников мудрил с этими ПНВ , поэтому знаю их болячки . А когда массово пошли тепловизоры , почти все те клиенты устанавливали такие камеры , примерно , как по ссылке . 10-12 дюймовый монитор , складывающийся и система готова )) . Пару раз устанавливал такие камеры , но вместо монитора - проектор на стекло ( правда самый большой размер , который можно было тогда ( лет 10 назад ) купить в Китае - был 7 дюймов , ну в смысле картинка проецируемая ) . Так что бюджетный вариант возможен только с внешним ИКпрожектором . .
зовнішня фара ціль така точно як і звичайні фари, пнб має бути виключно 3+ і далі, безпідсвіточний а це мішок баксів і навіть при тому дефіцит. Ота совкова фігня, типу бінокля на шворках з пищащою коробочкою на потилиці, якою комплектувалось декілька автомобілів це підсвіточна, вона що тоді що зараз до лампочки. Користувались при проявці кольорових фоток, там працювало, бо віддачі не могло бути.
Можна і так - тільки ИКфара так світиться що демаскує та сповіщає про себе з досить великої відстанні. В умовах війни тільки ноктовізія здає егзамін.
Доброго ранку панове )) Беспосередньо маю досвід їзди без фар вночі по полям та грунтовим шляхам. Що хочу сказати. 1. Машину с ввімкненими фарами видно за кілометри вночі. 2. Машину с вимкнутими фарами, з подсвіткою налобним ліхтарем через вікно прям на дорогу перед машиною більш чутно, ніж видно. 3. Світло різного кольору видно в ночі на різній відстані. Ямнзп жовтий та червоний - на більшій відстані, синій - на меншій. Звісно очі швидко втомляються, годинами не поїздиш. Доброго ранку хлопці )) Гарного вам дня, а москалям - землю скловатою ))
Здравствуйте, джентльмены. Всем оставаться бодрыми, целыми и здоровыми. Сидим на берегу реки и ждем, когда труп хуйла проплывет мимо нас. Уже скоро.
Можна і так - тільки ИКфара так світиться що демаскує та сповіщає про себе з досить великої відстанні. В умовах війни тільки ноктовізія здає егзамін. Що конкректно з того що продається?
Это каким макаром она так светися ? там же ИК фильтр , почти чёрный ... а в ик- диапазоне двигло авто выдаёт поболее засветку . Я правда не знаю за какие фары/прожектора идёт речь - мне привозили 50 ватные с военной техники , тогда , в 2000х , ибо те охотнички были военными . Так я не наблюдал очевидной засветки , ну разве что в полной темноте , с 8-10 метров было видно , слегка , розово-красное пятно . Ага , сейчас посмотрел за ИК прожекторы на светодиодах - таки да , в темноте засветка приличная ))) , проще уже на шторках ездить . .